Visszahízta leadott kilóit Tolvaj Reni
2012. május 04. 20:40
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
tényleg meghízott, de akár jól érzi magát így, akár nem, senkinek nincs joga becsmérlően beszélni róla.
2012. május 04. 20:58
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Emiatt nem kéne piszkálni szegényt.. :/
2012. május 04. 21:29
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
igen vannak ilyenek,de ezért nem kell piszkálni senkit sem. ez mindenkivel előfordul.
figyelni kell a táplálkozásra.
figyelni kell a táplálkozásra.
2012. május 04. 22:22
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
engem nem zavar
2012. május 04. 22:25
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
éngem nem is érdekel hogy megmondjam...
midigis utáltam(ne kérdezzétek miért)
midigis utáltam(ne kérdezzétek miért)
2012. május 04. 22:27
Persze, ha valamelyik mindenki által kedvelt világsztár hízik el, akkor "Jaaj ne piszkáljátok, kit érdekel a súlya, ha ilyen jó a hangja"
Reninél meg majdnem mindenki nagyokat néz, hogy húú de kövér!
Szerintem tökéletesen mindegy hány kiló plusz van rajta .. -.-"
Reninél meg majdnem mindenki nagyokat néz, hogy húú de kövér!
Szerintem tökéletesen mindegy hány kiló plusz van rajta .. -.-"
2012. május 04. 22:31
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
végigolvasva ezeket a kommenteket.. hát meg kell mondjam némelyik emberke itt igen csak ostoba és rosszindulatú ..
kit zavar hogy vissza hízta azt a pár kilót? ha a párja így is szereti akkor nem mindegy? egy énekest nem feltétlenül a külseje miatt kell szeretni gyökerek.. hanem azért amit alkot.
2012. május 05. 00:25
Nem tudom, szerintem egyáltalán nem kövér, inkább teltnek mondanám, ami tök normális. Szerintem ami nem áll jól neki az nem a teltség, hanem ez a szőke haj. ://
Amúgy meg szerintem jól áll neki, legalább nem egészségtelenül vékony, mint némelyik mai sztár.
Amúgy meg szerintem jól áll neki, legalább nem egészségtelenül vékony, mint némelyik mai sztár.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: