Új sorozatot indít az RTL Klub
2012. május 04. 21:30
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Én is jelentkezni akartam rá de a végén nem jött össze :// nah! kíváncsi leszek erre én is!
D
2012. május 04. 21:33
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
ez egy nagyon jó film lesz!
2012. május 04. 23:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.05.04. 20:33)
szerintem szánalmas,hogy a magyar tévéknek alig van egyedi ötletű,saját gyártású sorozatok/műsoruk/akármi. nem értem miért kell minden műsort átvenni nyugatról, van elég kreatív szakember magyarországon ahhoz,hogy összehozzanak egy igényes sorozatot. nem értem.
mondjuk ahhoz a színészek alakításán is erősíteni kell, és nem szabó zsófikákat protekcióval betolni főműsoridőbe ...
mondjuk ahhoz a színészek alakításán is erősíteni kell, és nem szabó zsófikákat protekcióval betolni főműsoridőbe ...
Új formátumot kitalálni és bevezetni sok pénz. Egyszerűbb megvenni egy alapötletet és arra alapozni. A TV2-n indult egyébként egy olyan pályázat, hogy bárki, akinek műsorterve van, szóljon bármiről, beküldheti ami jó ötlet, de az, hogy Németországban fognak dönteni felőle, az műr régen rossz. Nem is engedik az országunknak, hogy önálló műsoraik legyenek, mert arra nem kapnak pénzt, bezzeg ha a németek sorozatairól van szó, azt két kézzel osztogatják a mellékcsatornáknak. Az agyban van az első számú probléma.
2012. május 05. 07:42
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
opss...ÉS ÉN MEG JELENTKEZTEM?!
2012. május 05. 08:07
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
juj nagyon várom:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: