Klippremier: Justin Bieber - Boyfriend
2012. május 05. 09:33
|
|
barbiebaba159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 174377 offline
|
a zene kicsit érdekes..aklipp kicsit furcsa...de már olyan jól néz kiii...
2012. május 05. 09:37
|
|
Missy Eliotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 121863 offline
|
De..hogy vették erre rá a lányokat?? xD
2012. május 05. 10:17
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Szerintem nem is rossz, de nem is jó
2012. május 05. 10:21
thunderbird: Akkor neked is tetszik ez a dal csak nem mondod meg, mert ciki szeretni?????
Én tényleg nem szeretem Justint és nem azért mondom ezt, mert tetszik a dala! Ez a dal annyiban különbözik a többi dalától, hogy itt már nem úgy énkel benne, mintha 10 éves lenne, hanem tényleg olyan ....hát férfiasabb! De attól még szerintem ez a dal béna! A hangja viszont kezd alakulni!
Én tényleg nem szeretem Justint és nem azért mondom ezt, mert tetszik a dala! Ez a dal annyiban különbözik a többi dalától, hogy itt már nem úgy énkel benne, mintha 10 éves lenne, hanem tényleg olyan ....hát férfiasabb! De attól még szerintem ez a dal béna! A hangja viszont kezd alakulni!
2012. május 05. 10:41
Ahogy olvasom a kommenteket,egyre jobban felhúzom magam...igen még talán gyerek volt amikor betört a zeneiparba...kérem,még csak 14 éves volt..mit vártatok tőle? Hogy olyan erős hangja lesz mint kb. Timbalandnek vagy Flo-Ridanak? Mind a kettőjüket szeretem,sőt még ushert,meg Chris Brownt is de ha jobban odafigyelnétek a dalaikra,nekik kettőjüknek is magas hangjuk van!(és nehogy ezt valaki fikázásnak vegye! mert bírom őket de nagyon is!)
Csak már undorodom atól hogy mindenki a Babyről ítéli meg...had mondjak el valamit..Justin későn érő volt...van ilyen és elő is fordul....és örülnétek ti neki ha annyit keresnétek mint ő..mert nem gazdag családból jött..de nem ám!! ...Úgyhogy legyetek szivesek ezentúl elgondolkozni mit is írtok,mert van itt több száz ezer Belieber aki imádja (köztük én is)és undoító ezeket a megalázásokkal teli kommenteket olvasni!!!
Akinek meg nem tetszik a véleményem így járt! Csak már nagyon unom (:
Csak már undorodom atól hogy mindenki a Babyről ítéli meg...had mondjak el valamit..Justin későn érő volt...van ilyen és elő is fordul....és örülnétek ti neki ha annyit keresnétek mint ő..mert nem gazdag családból jött..de nem ám!! ...Úgyhogy legyetek szivesek ezentúl elgondolkozni mit is írtok,mert van itt több száz ezer Belieber aki imádja (köztük én is)és undoító ezeket a megalázásokkal teli kommenteket olvasni!!!
Akinek meg nem tetszik a véleményem így járt! Csak már nagyon unom (:
2012. május 05. 11:15
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Háát a dal,meg a klip is elég fura!!
szeretem Justin számait,de ez most nem jön be!
2012. május 05. 12:27
én mostanában egy kicsit hanyagoltam ezt a Justin mániát mert régebben nagyon szerettem.Ez a száma viszont nagyon jó nem olyan mint a többi ez már tényleg érettebb ,szerintem jó lett.
2012. május 05. 12:43
nekem kicsit unalmas volt a klip, többször beletekertem. az elején azt a vágást nem értem, mindegy is. a babyhez képest nagy előrelépés,mindenképp
*viszont nem mások stílusát kéne összegyúrni. justin timberlake, michael jackson ...
*viszont nem mások stílusát kéne összegyúrni. justin timberlake, michael jackson ...
2012. május 05. 13:25
Én csak viccből hallgattam meg ezt a számot...úgy voltam vele h oké akkor most elvonatkoztatok Justin Biebertől...Nos, nagyon meglepett sosem gondoltam volna h valaha is azt mondom egy Justin Bieber számra h JÓ..
2012. május 05. 15:06
Hát én annyira nem szeretem de ha mostantól ilyen számokat fog írni akkor tuti hogy a kedvencem lesz!tetszik ez a szám
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: