Klippremier: Justin Bieber - Boyfriend
2012. május 04. 13:40
Egyszerűen IMÁDOM.
Már olyan régen vártam, hogy végre megjelenjen. Borzasztóan jó klip lett, és a szám is tök jó. *.*
2012. május 04. 13:40
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Nagyon jó lett!! : )
2012. május 04. 13:44
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
amíg el sem olvastam a kommenteket már akkor tudtam hogy azt fogok írni hogy nagyon Justin Timberlake-es. aztán elolvastam miket írtak, és nem vagyok egyedül...
az elején az alap 20 másodperc után már nagyon idegesítő, arról nem is beszélve, hogy nem is hallani miatta Bieber hangját. és ki beszél itt stílusváltásról? semmit nem változott. a dalszövegei sem változtak, ugyanolyan nyálas, *hűdecukitinisztáros*. ha azt akarják hogy komolyan vegyék őt, komolyan kell hogy vegye saját magát is, és MINDEN értelemben stílust kell váltania.
az elején az alap 20 másodperc után már nagyon idegesítő, arról nem is beszélve, hogy nem is hallani miatta Bieber hangját. és ki beszél itt stílusváltásról? semmit nem változott. a dalszövegei sem változtak, ugyanolyan nyálas, *hűdecukitinisztáros*. ha azt akarják hogy komolyan vegyék őt, komolyan kell hogy vegye saját magát is, és MINDEN értelemben stílust kell váltania.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. május 04. 13:48
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én a dalt nagyon szeretem,s szerintem a klipp is jó lett
2012. május 04. 13:51
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
A Bieber gyerek szerintem férfiasodott, és több rajongója lesz mint 2-3 év! Bubii nem értelek miben változzon, szerintem nem kell megváltoztatni az embereket, kedveled vagy sem. Erről van szó. Jó irányba halad Justin Bieber és én szurkolok neki, ugyan nem leszek Bieber fan! Hajrá Justin!
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Hát ez nagyon szar lett! Nem bírom Justin-t, régen bírtam, de rájöttem hogy szar számai vannak!És csak hogy a klipről is mondjak valamit: az még rosszabb mint a szám! Bocsi Believerek (vagy kik vagytok)
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"A tinisztár ezúttal otthon hagyta a kisfiús énjét"
- És előszedte kislányos énjént, mert boyfriendre vágyakozik?
Fura lett nagyon ez a stilusváltás
- És előszedte kislányos énjént, mert boyfriendre vágyakozik?
Fura lett nagyon ez a stilusváltás
2012. május 04. 13:52
|
|
Astorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.19. Hozzászólás: 182 Csatolások: 34 Azonosító: 173801 offline
|
Elég szar lett nem tudom mit van úgy oda mindenki az egész egy lenyúlás...
fashionbébíí
2012. május 04. 13:55
Bubii, egyetértek, az elején tényleg nagyon idegesítő az alap, és szerintem a szám is uncsi
2012. május 04. 14:01
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Szerintem nem rossz!
Az eleje nem igazán tetszik, a refrén viszont egész jó!!
Mellékesen Bubii, hogy kellene változnia?? Amúgy hallgasd már meg a Babyt, meg ezt... Igen is más lett!! Meg mikor fogják szerinted komolyan venni?? Ha majd ő is olyan értelmetlen, hagy ne írjam miről szóló dalokat ír...??Attól, hogy az emberek és így ő is már elkezd ilyenkor komolyodni, akkor is csak 18 éves!! Mit énekeljen "Sexy bitch" vagy mit?? Én az ilyen zenéket is meghallgatom, de a szöveg akkor sem tetszik, nem mellesleg, hogy a 10 évesek is ilyeket hallgatnak... Justin tényleg jó úton halad, a szövegen nem kell változtatni!!
2012. május 04. 14:07
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hiába erőlködöm, nem bírom Justint komolyan venni. E miatt, a klipen pedig csak nevetek. A szám hallgatható, legalább most nem skandálja azt, hogy baby, de nem egy profi munka. A tinicsajok odáig vannak/lesznek érte, de ép eszű embernek az ilyen nem tetszik.
A videó...NEM LEHETNE KIHAGYNI AZ ÉNEKES KÖRÜL SZEXIN VONAGLÓ CSAJOKAT/PASIKAT? Vagy az már nem is 21. századi klip? Talán az emberiség felének már csak ilyen szintű és mondanivalójú zene kell?
Ez akkor is jobb és szebb videó, és kész: http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ
A videó...NEM LEHETNE KIHAGYNI AZ ÉNEKES KÖRÜL SZEXIN VONAGLÓ CSAJOKAT/PASIKAT? Vagy az már nem is 21. századi klip? Talán az emberiség felének már csak ilyen szintű és mondanivalójú zene kell?
Ez akkor is jobb és szebb videó, és kész: http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ
janet7
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.