Klippremier: Justin Bieber - Boyfriend
2012. május 04. 12:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem nagyon tetszik a dal és maga a klip is jó lett hozzá.imádom
szerintem senkit nem akar ezzel utánozni,szimplán csak próbál idősebb srác módjára viselkedni.elvégre már 18 éves.de végülis várható volt,h ha nem "vinnyog" a dalaiban,akkor találnak majd benne más kivetnivalót.
de végülis mindegy ki mit gondol róla,ez engem különösebben nem zavar,nem kötelező őt szeretni.
de végülis mindegy ki mit gondol róla,ez engem különösebben nem zavar,nem kötelező őt szeretni.
2012. május 04. 12:36
Egy az egyben lenyúlta Justin Timberlake stílusát...
2012. május 04. 12:41
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Nem vagyok odáig érte, de ezt a számát kivételesen nagyon szeretem és a klip is tetszik! Huh... ilyet sem gyakran mondok ennek a srácnak a dalaira...
Semmi bajom vele, egyszerűen csak csilli-villi tinisztár, akiket sajnos nagyon megvetek...
2012. május 04. 12:51
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
egyetértek An_d_a -val..szerintem is nagyon jó lett
2012. május 04. 13:11
|
|
Shady007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 169623 offline
|
ez...áááu..x"D basszus...na..khm..minnyá abbahagyom a nevetést, csak egy pillanat..XDDDD
na..itt vagyok.xD
a dal nem rossz, viszont a klipet akaratlanul is végig röhögtem, ne kérdezzétek miért..xDD
na mindegy, nem akarok üzeneteket kapni kis belieberektől, (vagykiktől) nem szólom ám le, áh..én?..hol?xDD
a stílusa amúgy bejön, szeretem ezt a stílust, de Justin-t valahogy nem kedvelem, nekem még mindig olyan beütést kelt, mint egy kislány..>.< vagyis az arca legalábbis..na mindegy, erről ennyit.XD :')
na..itt vagyok.xD
a dal nem rossz, viszont a klipet akaratlanul is végig röhögtem, ne kérdezzétek miért..xDD
na mindegy, nem akarok üzeneteket kapni kis belieberektől, (vagykiktől) nem szólom ám le, áh..én?..hol?xDD
a stílusa amúgy bejön, szeretem ezt a stílust, de Justin-t valahogy nem kedvelem, nekem még mindig olyan beütést kelt, mint egy kislány..>.< vagyis az arca legalábbis..na mindegy, erről ennyit.XD :')
2012. május 04. 13:25
szerintem egész jó
nekem nagyon bejön , és a klip is menő
meg az arany színű cipője is faintos
2012. május 04. 13:25
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem nagyon csípem Justint, de ez a száma nagyon jó lett. És A klip is egész jó lett.
2012. május 04. 13:30
Idézet (Norah @ 2012.05.04. 12:05)
Komolyan nem fikázni szeretném őt, ha esetleg valakinek mégis így jönne le, azt sajnálom. Az ugorjon egyet! Viszont nem tudom őt komolyan venni. Nem kicsit timberlékesre' vette a figurát. A klip koncepciója egy N-Sync - Girlsfriend-es lenyúlás. Csak nekik ez a vonal jól állt, de Biebernek nem. A klip elején, amikor rázoomol a kamera a babaarcú Bieberre, már ott elveszti minden hitelességét. A lányban több a tesztoszteron, mint benne, de komolyan. 
XDD
Egyébként jogos. A klip nem tetszik mert uncsi és sablonos, viszont a szám bejött de csak Timberlake miatt, mert tényleg detto ugyan az.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. május 04. 13:31
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Egy kicsit nyálas,de egész jó
2012. május 04. 13:32
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
úúú..nem igazán bírom JB-t,de ez nagyon jó lett
<3
2012. május 04. 13:33
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nem szeretem Justint, de a számot imádom, teljesen más lett!! És a klipp is iszonyat jó^^
2012. május 04. 13:36
Te jó isten. Tátva maradt a szám (ami lehet, hogy az miatt van, mert nem kapok levegőt az orromon...) Ez Justin Bieber? Hihetetlen. A szám az nagyon tetszik, de a klip nem rossz. Meg kell szokni még az új Bieber-t.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.