Klippremier: Justin Bieber - Boyfriend
2012. május 05. 16:45
Egyre jobban taszít ez a gyerek. Azt bírom a legjobban, hogy állítólag olyan komoly dolog van köztük szelenával, mégis lányokat ölelget a klipjében. Tudom, ez csak egy klip, de akkor is..
2012. május 05. 18:36
|
|
lollypop16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 166699 offline
|
Nekem tetszik a klipp és a dal is jó
2012. május 05. 20:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nagyon föl akarták növeszteni Justint. Úgy tűnik, hogy kezdett csökkeni az érdeklődés a cuki tinifiú iránt. A méregdrága autók és a dögös csajok mind elviszik a klipet ebbe a "minden-csajt-meghúzok-mert-van-pénzem" irányba, amit nem rossz amíg ilyen ártatlan módon teszi. Megígérte, hogy nem fog elmenni ebbe a bizonyos irányba, remélem betartja. Mert ez a klip stílusos lett és érett. Már nemcsak arról szól, hogy két kiskamasz szerelmes. A dal maga nem annyira jó, én megszoktam a régi stílusát, ez már nagyon hajaz a mindennapi zenéhez, tele van ezekkel a hülye effektekkel, már csak az a pár popos elem maradt benne. De szerintem már nincs szüksége a magas hangokra.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2012. május 05. 20:42
Nem tudom miért, de valahogy Justin Timberlake ugrott be, mert ő is hasonló stílusban kezdte, amikor szólóban nyomta. De ez a Bieber-féle nyávogás, amit ebben a számban csinált, nekem nagyon nem jött be. A klip sem volt nagy szám, mert sokan tesznek be csajokat és feltuningolt kocsikat a klipjeikbe. Ahh..... pedig jól indult a klip, nem értem miért kellett cincogni és csajokat meg kocsikat mutogatni. :S Na meg az a gitár sem kellett volna.... de mindegy. Akinek tetszik, annak meg tetszik, de nekem nem jött be.
2012. május 05. 20:54
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nekem is Justin Timberlake ugrott be, ami elég szokatlan, mert Timberlake tehetséges.
A dal fülbemászóra sikeredett, a klip elég egyszerű. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de nem olyan rossz, a hangja olyan más.
Természetesen most sem a kedvencem, de eddig sem utáltam, már csak Sel miatt sem.
2012. május 05. 21:11
nem vagyok oda Justinért,de ez a dal jólett
nem hittem vna,hogy ilyet mondok...
amúgy nekem is rögtön Justin Timberlake ugrott be
2012. május 05. 22:29
|
|
Dandusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 146398 offline
|
Én speciel utálom Justin Biebert, DE ez a szám tényleg jó annak ellenére, hogy Bieber szám. Ha egy ehhez hasonló számmal futott volna be, másképp tekintenének rá. Egy oka van, hogy nem töltöm le, az hogy Bieber szám, és inkább ilyet ne lássanak a telómon. Tehát ledöbbentem, azon hogy jó számot is lehet hallani Justin Biebertől.
2012. május 06. 09:49
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Nagyon jó lettt

Végre megmutatta a felnőtt énjét!És az nagyon tetszik
♥♥♥♥
Végre megmutatta a felnőtt énjét!És az nagyon tetszik
2012. május 06. 11:18
na végre egy olyan klip amiben nem azt kisfiút látom akit eddig, hanem valaki mást... 
És ez tetszik,(VÉRE (felnőtt))!!! és a dal is tetszik...
gratulálok JUSTIN
És ez tetszik,(VÉRE (felnőtt))!!! és a dal is tetszik...
2012. május 06. 12:13
Háhááá, nevetséges.
Dzséébííí, nem vagy Timberlake, és még csak nem is utánozod jól kislány. Maradj a rágógumi popnál
Dzséébííí, nem vagy Timberlake, és még csak nem is utánozod jól kislány. Maradj a rágógumi popnál
thunderbird
2012. május 06. 12:46
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
A klip felesleges, mert az eleje pl. csak arról szól, hogy JB kocsikázik. A zene nem rossz, de egyáltalán nem kedvenc. A többihez képest elfogadható. Ennyi. Timberlake ezerszer tehetségesebb nála. Bieber, ne erőltesd, inkább mutass valami más stílust!
thunderbird
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.