Neki meg mi nehéz volt abban, hogy lerakja a szemetet a nép elé?
janet7 egyetértek!
Nicki Minaj szerint a popszakma nehéz
2012. május 03. 17:15
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
2012. május 03. 17:22
Sokat dolgozott a sikerért?
Nem gondolom, ugyanis Nicki karrierje annyiból áll, hogy a szarnál szarabb zenéket nyomatja, közben meg rázza a nagy művalogát. Bocsánat a durva kifejezésekért, de eszméletlen tehetségtelen a nő, semmi keresnivalója a popszakmában.
2012. május 03. 17:26
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.03. 17:07)
Hát még milyen nehéz lehet annak, aki tehetséggel érte el azt, amit, aki sosem ad ki szemetet a kezei közül és esetleg még olyan stílusa is van, amit nem másokról koppintott össze! Belegondolni is nehéz, ugye Kim Clone Clown?
Aki meg azt mondja, hogy ez a nőszemély tud rappelni, az hallotta már mondjuk Lisa Lopest, Bahamadiát, Lauryn Hillt, Lil' Kimet, vagy még sorolhatnék ezer nevet rappelni? Ők TUDNAK rappelni. Minázs meg NEM TUD. Még csak nem is rappel, nyávog, és idétlen hangokat ad ki, hogy elterelje a figyelmet a nevetségesen egyszerű és értelmetlen szövegeiről. Ez nem rap tudás. Aki szerint ő tényleg tud rappelni, nem ismerheti nagyon a műfajt...
Na meg ez az "énekesek 85%-a..." duma, ez kiütött... Milyen világban? Esetleg a mainstream popbábuk 85%-a. De nem az énekeseké basszus! Szerinted miért hívják őket ÉNEKESNEK?
Aki meg azt mondja, hogy ez a nőszemély tud rappelni, az hallotta már mondjuk Lisa Lopest, Bahamadiát, Lauryn Hillt, Lil' Kimet, vagy még sorolhatnék ezer nevet rappelni? Ők TUDNAK rappelni. Minázs meg NEM TUD. Még csak nem is rappel, nyávog, és idétlen hangokat ad ki, hogy elterelje a figyelmet a nevetségesen egyszerű és értelmetlen szövegeiről. Ez nem rap tudás. Aki szerint ő tényleg tud rappelni, nem ismerheti nagyon a műfajt...
Na meg ez az "énekesek 85%-a..." duma, ez kiütött... Milyen világban? Esetleg a mainstream popbábuk 85%-a. De nem az énekeseké basszus! Szerinted miért hívják őket ÉNEKESNEK?
egyetértek!
amúgy megállás nélkül ide oda rohangál, nehéz a popszakma, stb?
annyira nem érdemli meg hogy híres legyen. régen szerettem, de csak mert hallottam a Super bass számát. amit most is szeretek, de lefordítottam és a jelentése egy nagy nulla. semmi. még Rebecca Black Friday dala is értelmesebb.
és az ilyen senkik, akik befestik rózsaszínre a hajukat, hülye hangokon rapelnek, plasztikáztatják a s*ggüket, színes idióta ruhákba bújnak, és kb. ennyit tudnak fölmutatni. a dalok jelentése nulla, még a dallamuk is röhejes, és maga a rap.. hát az siralmas. nem vagyok rap-rajongó, de plazma (aki szintén nem a kedvencem) legalább érzelmekről rappel, nem ilyenekről:
http://www.youtube.com/watch?v=VraX_LDqVPg
http://www.youtube.com/watch?v=MK9LPH6sJ54
2012. május 03. 17:27
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Miley-fan09 teljesen egyetértek!
2012. május 03. 17:44
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Igen, nehéz lehet elviselni azt a szemetet amit ő produkál. Meg mindent a segge alá raknak zene, dalszöveg, ahogy kinéz, amit csinál. Mert ez az "imidzs" szörnyű, egyedül nehéz lehet ilyen szart kitalálni. A szívem szakad meg...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 03. 17:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
„Órákon át dolgozom, van, amikor nem is alszom, annyi munkám van, olyan, mintha megállás nélkül ide-oda rohangálnék”
Miért nem vonul vissza? Befejezi,kipihent lesz,az emberek meg nem fognak falra mászni a dallaitól.Ilyen egyszerű.
Miért nem vonul vissza? Befejezi,kipihent lesz,az emberek meg nem fognak falra mászni a dallaitól.Ilyen egyszerű.
2012. május 03. 17:55
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
mielőtt mindenki elkezdi Nicki külsejét fikázni, olvasson utána a gyerekkorának. sokkal nehezebb gyerekkora volt mint Bíbörnek, ő mégis agyon van sajnáltatva, Nickiről meg senki nem tud semmit és így ítélik el őt... neki nem volt egy apuci aki feltolja a zeneiparba, magának kellett megküzdenie. én ezért nem tudom pl. Májlit sztárnak tekinteni.
2012. május 03. 17:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bubii @ 2012.05.03. 17:55)
mielőtt mindenki elkezdi Nicki külsejét fikázni, olvasson utána a gyerekkorának. sokkal nehezebb gyerekkora volt mint Bíbörnek, ő mégis agyon van sajnáltatva, Nickiről meg senki nem tud semmit és így ítélik el őt... neki nem volt egy apuci aki feltolja a zeneiparba, magának kellett megküzdenie. én ezért nem tudom pl. Májlit sztárnak tekinteni.
Mi köze a kinézetének a gyerekkorához? És a teljesítményéhez? Itt van a gond, amikor már úgy kell meggyőzni az embereket valaki tehetségérő, hogy előjönnek a múltjával, aminek semmi köze az egészhez.
És mivel nem tud rappelni, énekelni, a nyilatkozatai alapján beképzelt, mű, és buta, a stílusában pedig egy olyan elem nincs, amit nem lőttek el előtte, nehéz elképzelni, hogy csak úgy önerőből lett "sztár".
2012. május 03. 18:01
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát szerintem is nehéz
2012. május 03. 18:08
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, tényleg nehéz, de senki sem mondta, hogy könnyű lesz.
2012. május 03. 18:25
Idézet (Bubii @ 2012.05.03. 16:48)
megjegyezném a kommentelőknek, hogy bár Nickinek nincs jó hangja, de rappelni tud! és ő azzal futott be. az énekesek 85%-a pedig nem tud élőben énekelni. ennyi erővel Selena miért énekel!?
Rappelni tud?
2012. május 03. 18:40
Ilyen ez a popszakma
"Nicki Minaj nem éppen tehetségéről híres"
ezen jót nevettem.
2012. május 03. 18:49
sokat dolgozik,mégsem látszik meg a zenéin az igényesség, vagy az öltözködésén a stílusosság
vagyis de,van stílusa,de eléggé ocsmány.
2012. május 03. 18:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Igen, főleg azoknak nehéz, akiknek semmi keresnivalójuk nincs benne.
Amúgy nem tudom mit esznek ezen a nőn, innen-onnan koppintgat azt abból áll az egész 'stílusa'.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.