Miley Cyrus újabb kölyökkutyát mentett meg
2012. május 03. 14:03
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nagyon aranyos volt ez Mileytól.
A kutyus meg nagyon édes. *-*
2012. május 03. 14:13
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Borzasztó aranyos Happy. Nem is értem az olyan embereket, akiknek van szíve egy ilyen szépséget az utcán hagyni.
Én is ezt tettem volna Miley helyébe, nagyon kedves.
2012. május 03. 14:19
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Az én kutyusomat is úgy hívják,hogy Happy csak ő nem ilyen fajta.De amúgy ez Mileytől nagyon rendes volt
2012. május 03. 14:20
De aranyos ez a kistkutya.
Nem lennék képes egy ilyen édes kiskutyát kitenni az utcára. Mindenestre Miley megint bebizonyította, hogy bizony jó szíve van.
2012. május 03. 14:22
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Ittenem!
Ez nagyon cuki!
Rendes Miley-tól!
Ez nagyon cuki!
Rendes Miley-tól!
2012. május 03. 14:22
Ismét egy jó példa arra, hogy Miley-nak igenis nagy szíve van!! 
Amúgy hogy lehetnek olyan szívtelen emberek, akik egy ilyen édes kiskutyát az utcára dobnak?!
Amúgy hogy lehetnek olyan szívtelen emberek, akik egy ilyen édes kiskutyát az utcára dobnak?!
2012. május 03. 14:34
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez nagyon rendes volt Miley-tól!De édi az a kutyus!!!
2012. május 03. 14:40
olyan cuki kiskutyus...
Rendes tőle legalább valaki odafigyel a környezetére.
2012. május 03. 14:47
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Annyira imádom Mileyt
)
és tényleg nagy szíve van,de ezt eddig is tudtuk 
Amúgy tényleg cuki kutyus
)
Amúgy tényleg cuki kutyus
2012. május 03. 15:03
Úristen, de aranyos. Meghalok az állatokért*-* Azok a szempárok. Legyen boldog Happy az új családjában:)
2012. május 03. 15:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.03. 12:38)
Kirakták egy dobozban. Szerintem a frász nem keresi. Én is elhoztam volna.
Én is ez a típus vagyok, tudod, hogy az én kutyám hasonló körülmények között került hozzám, úgyhogy én erre most nem tudok rosszat mondani. Még azt is megkockáztatom, hogy nem csak azért reklámozza a jótetteit, hogy többen szeressék, hanem azért is, hogy a rajongóit is hasonló dolgokra buzdítsa. Jó dolognak tartom, hogy ilyen dolgokat megtesz. Van pénze, van lehetősége, van helye, akkor miért ne tegye meg, hogy befogadja a kóbor állatokat? Valakiknek az ő sorsukkal is törődni kell.
Mindig úgy tűnik, hogy én mindenben a rosszat látom, de én csak továbbpörgetem magamban azt amit olvasok, mert sosem írják le a teljes valóságot - és eljátszok a gondolattal, hogy miként is történhetett.
1. Bármilyen kis elkóborolt kutya vagy macska belemászik egy dobozba amiről azt gondolja védelmet nyújt neki a külvilágal szemben - ebből nem vonnám le azt, hogy kirakták. Elég csak megnézni egy abc mögött a kirakott csomagoló dobozokban kutakodó kutyákat és macskákat.
2. El nem tudom képzelni májliról, hogy reggel felkelt kócosan és lesétált a Walmartba vásárolgatni - főleg nem azután, hogy minden ötödik cikk arról szól, hogy nem tud sehova menni a sok paparazzi és rajongók hadától nyugodtan.
Tehát májli álmosan leballag a boltba, mert a házvezető nő és a sofőr is szabadnapos, a testöröket kicselezte, de a paparazzik és rajongók kiszúrják, követik, körbe veszik, és a nagy felhajtás közben amit a személye okozhat egy ilyen helyzetben ő talál egy dobozt egy kiskutyával ... nah persze
2012. május 03. 15:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.05.03. 15:03)
Mindig úgy tűnik, hogy én mindenben a rosszat látom, de én csak továbbpörgetem magamban azt amit olvasok, mert sosem írják le a teljes valóságot - és eljátszok a gondolattal, hogy miként is történhetett.
1. Bármilyen kis elkóborolt kutya vagy macska belemászik egy dobozba amiről azt gondolja védelmet nyújt neki a külvilágal szemben - ebből nem vonnám le azt, hogy kirakták. Elég csak megnézni egy abc mögött a kirakott csomagoló dobozokban kutakodó kutyákat és macskákat.
2. El nem tudom képzelni májliról, hogy reggel felkelt kócosan és lesétált a Walmartba vásárolgatni - főleg nem azután, hogy minden ötödik cikk arról szól, hogy nem tud sehova menni a sok paparazzi és rajongók hadától nyugodtan.
Tehát májli álmosan leballag a boltba, mert a házvezető nő és a sofőr is szabadnapos, a testöröket kicselezte, de a paparazzik és rajongók kiszúrják, követik, körbe veszik, és a nagy felhajtás közben amit a személye okozhat egy ilyen helyzetben ő talál egy dobozt egy kiskutyával ... nah persze
- Ahogy gyurcsány is megmnetette az út közepén tévelygő kislányt - nade, ki az aki elhiszi?
Aha, így már értem. Egyébként én sose gondolom, hogy mindig csak a rosszat látod, csak én ezúttal - a kóbor állatok iránti elfogultságom miatt - nem láttam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: