Agyhártyagyulladást kapott a megasztáros
2012. május 03. 13:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Mekkora bunkók itt egyesek.. nem tudom, ha nektek lenne ilyen betegségetek, akkor mit szólnátok ehhez hozzá... Én nem kívánnék ilyet senkinek sem, biztos nagyon sz*r volt neki.
2012. május 03. 15:53
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
uuu.
SDzegény ez elégé durva meg fájdalmas
SDzegény ez elégé durva meg fájdalmas
2012. május 03. 16:19
Már nem szegény meg minden de kit érdekel most öszintén?????Azt hittem most történt azért kattintotam rá......
2012. május 03. 16:20
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Szegényke!
Am nekem ő a kedvencen! XD
2012. május 03. 16:27
Sajnálom őt!
Bár igaz, hogy alig nézem a Megasztárt, de azért mégis!
2012. május 03. 18:46
Szeretem , amikor 10 -15 évvel ezelőtti történésekről beszélnek.
2012. május 03. 19:09
|
|
lisyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 157684 offline
|
néha kiakadok, hogy mekkora bunkó parasztok vannak starity-n.. sőt.. nem is csak itt, manapság az egész világban nagyjából mindenki. ha nektek lett volna valaha is ilyen KOMOLY betegségetek, ami csak úgy közlöm, akár halálos is lehet, nem hiszem, hogy bárki akinek 10-15 év után elmesélni anyuci/apuci így reagálna, hogy: "kit érdekel?" "rég volt.." stb..... pofátlan bunkó parasztok vagytok mind. Ha valaki nem is ezt írta, akkor meg most az éneklését kritizálja. Megbocsássatok, de ti is magyarok vagytok, nem lehetne örülni, hogy vannak egyedi hangok és tehetségek Magyarországon... Akkor pofázz, ha neked jobb hangod van, de ha még az is van, elindulsz egy ilyen versenyen és "híres" leszel Magyarországon. Bátorság kell hozzá..
Lehet lepontozni. Ez a véleményem, hozzáteszem kiakasztó, hogy milyen a mai világ.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 04. 07:57
lisy! csak úgy szép csendben (mielőtt le lennék ugatva) had kérdezzem már meg tőled hogyan változtatnál azon, hogy neki gyermekkorában ez a betegsége volt? mellesleg senki nem parasztozott és bunkózott rajtad kívül, és igen mindenki átesik gyermekkorában egy-két nyavaján, nyílvánvaló atika esetében másról volt szó, de akkor is él és virul, ha 15 évvel ezelőtt jelenik meg a cikk azt írom jobbulást neki, de hogy most azt pötyögjem be hogy jajj szegyényke - egy kicsikét már idejemúlt lenne.
2012. május 04. 08:04
még ez is neked megy lisy! "Akkor pofázz, ha neked jobb hangod van..."
Drága! Ő egy tehetségkutatóban lép fel, ahol a nézők a legnagyobb ítészek. Mindenkinek joga van a véleményét kinyílvánítani, még akkor is ha az éppenséggel negatív. Atikától személy szerint én még egy jól előadott számot sem hallottam, a maga fertelmes stílusában mindent végigvonyította, persze lehet hogy ez a tiniknek bejön, sőt! a szavazatok alapján biztos hogy sokaknak bejön, de ettől még nem parasztozok le senkit.
Drága! Ő egy tehetségkutatóban lép fel, ahol a nézők a legnagyobb ítészek. Mindenkinek joga van a véleményét kinyílvánítani, még akkor is ha az éppenséggel negatív. Atikától személy szerint én még egy jól előadott számot sem hallottam, a maga fertelmes stílusában mindent végigvonyította, persze lehet hogy ez a tiniknek bejön, sőt! a szavazatok alapján biztos hogy sokaknak bejön, de ettől még nem parasztozok le senkit.
2012. május 04. 14:43
|
|
lisyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 157684 offline
|
OceanSoul : Jogos amit mondasz, és igen, nem kell "jajj szegénykézni" én erre nem kérek senkit. Csupán arra, hogyha olyanokat tud csak hozzáfűzni, hogy "akkor most ezért nem nyitja ki a száját?" stb. akkor inkább hozzá se szóljon mert ez gonoszság. A nézős dologban igazad van, csak rosszul esett néznem a negatív dolgokat, mikor én élőben ismerem és tudom, hogy ő egy milyen kedves és jólelkű személyiség... Bocsánat, a bunkó paraszt túlzás volt, de kissé elfogult vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 05. 21:09
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (purpledivaa @ 2012.05.02. 14:16)
sajnálom
szerencse, hogy jobban lett, és teljesen felépült 
szegény
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.