Demi Lovatót megtámadták
2012. május 02. 16:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mi ez a nagy felhajtás körülötte nem tudom...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 02. 17:10
Azért azt a legtöbb ember mindig is tudta, hogy a Dél-Amerikai emberekben ott az a bizonyos temperamentum, erőszakosság. Én igazából sosem értettem, hogy mire jó az, hogy a kedvencünk életét megkeserítjük, kitépjük a haját, lerohamozzuk, kergetjük. Elhiszem, hogy odavannak Demiért, de ennyire felelőtlennek és meggondolatlannak azért nem kéne lenni. Mellesleg jó tudni, hogy a pasi "csak" egy ölelésre vágyott
2012. május 02. 17:13
Kicsit furcsa lehetett, hogy hirtelen valaki elkezdi őt ölelgetni… De azért egy ölelésbe még senki nem halt bele.
2012. május 02. 17:19
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
ez megtámadás... csak megölelte Demit, nem tudom mi ez a nagy felhajtás körülötte...
2012. május 02. 18:01
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon gáz amit csinálnak, sosem értettem ezt a beteges rajongást. Ráadásul én már korábban kimentem volna Demi helyében, ugyanis elég félelmetes ahogy a tömeg megindul a színpad felé..Hihetetlen, hogy mennyire közveszélyesen tudnak viselkedni az ilyen rajongók, és fel sem fogják, hogy kárt okozhatnak a kedvencükben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 02. 18:30
Istenem szegény Demi , egyszerre ennyi őrült rajongó . Vigyázni kéne Demire , nehogy emitt visszaessen , és erre a rajongóknak is kéne figyelniük !
2012. május 02. 18:47
Szegény Demi. Hát igen vannak ilyen rajongók
......
2012. május 02. 18:59
Esküszüm ezek a dél-amerikai rajongók nem normálisak..
Persze jó értelembe x)
2012. május 02. 19:31
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Többet se megy Paraguay-ba koncertezni...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.