Drasztikusan hátracsúszott Madonna a Billboard-listán
2012. május 02. 09:02
engem nem érdekel Madonna,tőlem az utolsó is lehet
vannak tőle tehetségesebbek is...-.-'
2012. május 02. 10:29
Idézet (Simike @ 2012.05.02. 09:02)
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
2012. május 02. 12:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (raguza @ 2012.05.01. 18:21)
Ennyi volt Madonnából. MEGBUKOTT! Próbálkozhat még de azok is ilyen csúfos kudarccal fognak végződni.
Ne röhögtess már. Megbukott? Csak mert csúszott a Billboard listán? Egy olyan listán, ahol Rihanna és Nicki Minaj is felkerül? Már inkább ciki, ha rajta van az ember ezen a listán. Akkor lenne bukás ha a kutya sem lenne kíváncsi a zenéire már pedig egy manipulált lista nem fogja nekem megmondani, hogy kinek hogyan alakul a sorsa.
2012. május 02. 13:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez azért egy kicsit durva,hogy ennyire hátha csúszott....! Majd behozza legfeljebb ha betudja...!
2012. május 02. 15:05
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.05.01. 21:39)
Gagánál egész más a helyzet, mert ő több mint 1 milliót adott el az első héten, Madonna meg jóval kevesebbet. Természetes, hogy ekkora első heti eladás után esett a Born This Way, de még a második héten is első volt, amikor Madonna lemeze már rég csúszott lefelé. A leárazás pedig az első héten történt, két napig, egyetlen oldalról lehetett csak digitálisan megvenni 99 centért, de a második héten már nem, és a Born This Way még akkor is első volt. Utána pedig úgy szerepelt, hogy az év végi összesített Billboard albumlistán harmadik lett. Madonna lemeze alig jelent meg, de már most az 50. hely körül van, úgyhogy szerintem felesleges a két albumot összehasonlítani.
2012. május 02. 15:18
Madonna a pop királynője..
Nemszámít akkor is jó számai vannak.
2012. május 02. 16:18
Idézet (Simike @ 2012.05.02. 09:02)
engem nem érdekel Madonna,tőlem az utolsó is lehet
Ezt most komoly???
És mégis ki megmondanád??
Dzsásztin Bíbőr meg ezek a valakik??
A cikkhez meg hozzászólva egy ilyen lista nem hinném, hogy sokat számít, hogyha Niki Minádzs meg ehhez hasonló szennyek is rajta vannak...
Én úgy vagyok vele, hogy a számai alapján döntöm el,hogy milyen egy album, tetszik-e vagy sem, és nem ilyen h*lye lista alapján fogom én eldönteni, hogy jó-e v. sem...
Úgy hogy én csak ennyit szólnék ehhez hozzá..
2012. május 02. 19:16
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Az igazat megvallva, nekem nem is nagyon jön be az albuma, így nem hiszem, hogy eleve megérdemelte volna ez első helyet. De azért a 34. helyig lecsúszni... Elég nagy zuhanás...
Rihanna Talk That Talk-ját én Top 10-be tenném, Adele-t pedig első helyre.
2012. május 02. 19:17
Inkább Madonna lett volna Nicki Minaj helyén.. ő jobban megérdemelte volna ((: Ám annak örülök hogy az 1D bent maradt a top tízben
D
2012. május 02. 20:28
Black Hearth2 igazad van! Azért nézzük már meg, hogy Madonna hány éve van a pályán és Minaj hány éve...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. május 02. 21:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cannibal3 @ 2012.05.02. 15:05)
Gagánál egész más a helyzet, mert ő több mint 1 milliót adott el az első héten, Madonna meg jóval kevesebbet. Természetes, hogy ekkora első heti eladás után esett a Born This Way, de még a második héten is első volt, amikor Madonna lemeze már rég csúszott lefelé. A leárazás pedig az első héten történt, két napig, egyetlen oldalról lehetett csak digitálisan megvenni 99 centért, de a második héten már nem, és a Born This Way még akkor is első volt. Utána pedig úgy szerepelt, hogy az év végi összesített Billboard albumlistán harmadik lett. Madonna lemeze alig jelent meg, de már most az 50. hely körül van, úgyhogy szerintem felesleges a két albumot összehasonlítani.
Nem én hasonlítom össze, hanem a Billboard, ott a cikk az oldalukon. A lista pedig nem az eladott darabszámok alapján változik, hanem az első héthez képest %-ban az eladások csökkenéséből, eddig gaga volt a BTW-el a legnagyobb bukfenc, most Madonna, de mindössze 1% eltéréssel.
Az olcsó 99 centes letöltés dobta meg az eladásokat - emiatt jelentette ki a Billboard is, hogy az ilyen jellegű leárazások után keletkező eladások nem fogják befolyásolni a listát a jövőben.
Recording Industry Association of America a 20. század legtöbb lemezt eladó énekesnőjének nyilvánitotta Madonnát 300 millió eladott lemezzel, a letöltések korában ezt nehéz lesz felülmúlnia gagának is, 300 lemezt kellene eladnia hozzá, ha ezt az egymilliós eladást vesszük alapul, de legyen 2 millió, akkor is 150 lemez ...
2012. május 03. 08:40
Az egy dolog, hogy kereskedelmileg "viszonylag" megbukott Amerikában Madonna - MDNA c. albuma. 1992-ben az Erotica c. lemeze is megbukott kereskedelmileg, hiszen a kritikusok (szerintem) végig sem hallgatták és lehúzták. Mondván, hogy az egész lemez csak egy hormonszagú nyögdécselés. Pár évvel később elővették és oda + vissza voltak tőle. Azóta pedig az az album a mai napig mérföldkőnek számít a popzene történetében, tele újításokkal. Sok mai előadónál is megfigyelhetőek azok a jegyek, amelyeket először azon a lemezen használtak. (pl. párhuzamban beszélés). Több, mint valószínű, hogy a MDNA nem tartalmaz újításokat és nem fog eladási rekordokat döntögetni, mint pl. az 1990-es The Immaculate Collection, amely közel egy éven át ki sem mozdult a Top 10-ből az USA-ban és mindenidők egyik legmagasabb példányszámban eladott női lemeze a mai napig. /za.38M/
DE!
Kíváncsi lennék rá, hogy pl. Gaga mennyire lesz sikeres kereskedelmileg a 12. lemeze után. Miközben, ha azt vesszük már a 3. lemeze (Born this Way) is egy nagy büdös FLOP' volt! A WC papír többe került az amerikaiaknál, mint a Born this Way. Azt is megnézném, hogy a 1 géjeksön' 30 év múlva hol fog tartani vagy a reppernek' titulált kopi imázs'.
DE!
Kíváncsi lennék rá, hogy pl. Gaga mennyire lesz sikeres kereskedelmileg a 12. lemeze után. Miközben, ha azt vesszük már a 3. lemeze (Born this Way) is egy nagy büdös FLOP' volt! A WC papír többe került az amerikaiaknál, mint a Born this Way. Azt is megnézném, hogy a 1 géjeksön' 30 év múlva hol fog tartani vagy a reppernek' titulált kopi imázs'.
2012. május 03. 09:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kriszti145 @ 2012.05.02. 10:29)
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

Azért Madonnát sem kell(ene) az egekig magasztalni! Tud a nőszemély, de hogy kikiáltsuk őt az abszolút no.1 legjobbnak, az is erős túlzás!
2012. május 03. 19:22
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Nem kell mindennek sikerülnie, Madonna ebbena modern zenei világban már nem sok világsikert tud összehozni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.