Starity

Kérlek segíts!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 09. 16:00 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2013.03.09. 14:17)
Nos, lehet rossz helyen teszem fel a kérdésemet, de hátha tud valaki segíteni. Már régóta szeretném megnézni a Pretty Little Liars és a The Secret Circle című sorozatot szinkronosan, de eddig sehol sem találtam. Kijött már egyáltalán magyar nyelven? think.gif Ha igen, hol tudnám megnézni esetleg letölteni?

Próbálkozz a Sorozatokneked.blogspot.hu oldalon. Ott sok mindent le lehet tölteni magyarul, vagy eredeti nyelven.
2013. március 09. 16:01 #82
- törölt felhasználó -    
Nos, lehet rossz helyen teszem fel a kérdésemet, de hátha tud valaki segíteni. Már régóta szeretném megnézni a Pretty Little Liars és a The Secret Circle című sorozatot szinkronosan, de eddig sehol sem találtam. Kijött már egyáltalán magyar nyelven? think.gif Ha igen, hol tudnám megnézni esetleg letölteni?

A PLL-t még nem szinkronizálták egyenlőre, ha jól tudom, most folynak a munkálatok.
2013. március 09. 16:55 #83
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508

Egyik se jött ki magyar nyelven csak magyar felirattal érhetők el. A PLL-t az RTL Klub birtokolja kb. két éve, de csak most kezdték el szinkronizálni, ezért a megjelenésről még semmi hír sincs. A TSC-t a Viasat 3 vette meg, de szinkronról vagy megjelenésről semmi információ. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: iannina
2013. március 09. 23:47 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2013.03.09. 16:55)
Egyik se jött ki magyar nyelven csak magyar felirattal érhetők el. A PLL-t az RTL Klub birtokolja kb. két éve, de csak most kezdték el szinkronizálni, ezért a megjelenésről még semmi hír sincs. A TSC-t a Viasat 3 vette meg, de szinkronról vagy megjelenésről semmi információ.  smileeee.gif

Arról hallottam valamit, hogy a TSC-t megvette a Viasat3, de azt hittem már le is vetítették. Ezek szerint még nem, kár sad.gif
Azért köszönöm szépen az információt
meghajolo.gif

Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.09. 16:00)
Próbálkozz a Sorozatokneked.blogspot.hu oldalon. Ott sok mindent le lehet tölteni magyarul, vagy eredeti nyelven.

Megnéztem ezt az oldalt, de itt is csak eredeti nyelven van fent és nem szinkronosan. Köszönöm neked is a segítséget meghajolo.gif
2013. március 10. 12:32 #85
- törölt felhasználó -    
Segítséget szeretnék kérni keresek egy filmet csak nem tudom a címét a lényege az hogy történik valami baleset egy hídon és ott több embernek meg kellet volna halnia de megmenekültek és amilyen sorrendben történt volna a baleset olyan sorrendben meg is történik és erre rájön egy-két ember és akkor megakarják akadályozni de nem mindig sikerül nekik. Valami ilyesmiről szól
2013. március 10. 16:40 #86
- törölt felhasználó -    
Már megtaláltam a filmet
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!