Idézet (tya04 @ 2012.05.02. 19:59)
Az éhezők viadala nagy divat lett, és ezért kezd belőle elegem lenni. A film talán egyfajta csalogatás céljával készült (vagy tvájlájt háttérbe szorításának ügyében?), és őszintén, az első felében rágtam a popcornos dobozt. Azonban olyan zseniálisan elcseszték a második felét, hogy érdektelenné vált szinte minden néző számára, köztük számomra is, ezért már a könyv sem érdekel.
Témára: öm.. Kristen Wiig agymenése egy kategóriában Rooney Mara Lisbeth-jével, Alkonyat egy kategóriában A segítséggel. Aki nem érzi az iróniát, vessen magára.

Én pedig azért nem olvasom el, mert nem fogott meg plusz ne felejtsük hogy ez is könyvfeldolgozás. Kéthavonta adnak ki könyvadaptációkat, most mindegyiket olvassam el, hogy utána tudjak róla véleményt mondani?

Ugyanmár.
Nem, kösz. Ez a túlhype-olt film se venné el a kedvem az olvasástól, ha érdekelne. Hogy minek a céljából készült, nem tudom, nem hinném, hogy bármi mást le akart volna nyomni a kezdetek kezdetekor csak látták, hogy mekkora az érdeklődés iránta, plusz, nem éppen a kreativitásukról híresek manapság. Februárban megjelent egy könyv, 50 shades of Grey a címe és már most Az Éhezők Viadalának sikerére akar törni, pedig az egy nimfomániás milliárdos üzletemberről fog szerepelni. Februárban hallod. Ki sem hűlt még a nyomtató.

Nevetséges ez a hozzáállás.
Nyah igen, arról pedig ne is beszéljünk kérem szépen. Kristen Mara ellen, Ryan Josh ellen. Ugyanmár. Röhög a vakbelem. Remélem, hogy Ryan el sem megy a díjkiosztóra.

Sem Mara.