Starity

Kihirdették az MTV Movie Awards jelöltjeit

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 02. 19:19 #121
Rékuci
Rékuci
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 145285
Amúgy én csak csak azt nem értem hogy többek is azt állítják hogy milyen elcsépelt az Éhezők Viadala.Hát EGYÁLTALÁN NEM ELCSÉPELT!Sőt inkább szenzációsan jó film és könyv is!És valaki itt írta hogy annyian agyon dícsérték hogy már nincs kedve megnézni!Hát senki nem mondta hogy meg kell nézned!Ha meg nem nézed meg akkor meg nem tudod hogy miről maradtál le!Csak egy baromi filmről!És lehet hogy én is agyon dícsérem de én megnéztem a filmet és elolvasta a könyvet (még a 2. részét is és most olvasom a 3. részét) és ezért bizton állíthatom hogy mindaz amit leírtam nem agyondícsérés hanem tapasztalat!
Eza film egyszerűen annyira magával ragadott hogy akár többször is meg tudnám nézni!
Amit most leírtam ne vegyétek támadásnak csak a film védelmének!Mert egyáltalán nem unalmas a film!
Amúgy meg ízlések és pofonok!
Ja és sok sikert a többi versenyzőnek!smileeee.gif
2012. május 02. 19:20 #122
Rékuci
Rékuci
visszatérő vendég
Elnézést itt javítom:nem baromi film hanem baromi jó film!smileeee.gif
2012. május 02. 19:21 #123
Rékuci
Rékuci
visszatérő vendég
Éhezők Viadala forever!biggrin.gif
<3 <3 <3
2012. május 02. 19:33 #124
love_love
love_love
visszatérő vendég

Státusz☼ sunshine! ☼
Hozzászólás: 244
Azonosító: 163379
hát jennifer aniston tényleg nagyon idegesítő volt a förtelmes főnökökben. hahahahha! nagyon szeretem azt a filmet. várom már hogy kik fognak nyerni. smileeee.gif
2012. május 02. 19:34 #125
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Rékuci @ 2012.05.02. 19:19)
Amúgy én csak csak azt nem értem hogy többek is azt állítják hogy milyen elcsépelt az Éhezők Viadala.Hát EGYÁLTALÁN NEM ELCSÉPELT!Sőt inkább szenzációsan jó film és könyv is!És valaki itt írta hogy annyian agyon dícsérték hogy már nincs kedve megnézni!Hát senki nem mondta hogy meg kell nézned!Ha meg nem nézed meg akkor meg nem tudod hogy miről maradtál le!Csak egy baromi filmről!És lehet hogy én is agyon dícsérem de én megnéztem a filmet és elolvasta a könyvet (még a 2. részét is és most olvasom a 3. részét) és ezért bizton állíthatom hogy mindaz amit leírtam nem agyondícsérés hanem tapasztalat!
Eza film egyszerűen annyira magával ragadott hogy akár többször is meg tudnám nézni!
Amit most leírtam ne vegyétek támadásnak csak a film védelmének!Mert egyáltalán nem unalmas a film!
Amúgy meg ízlések és pofonok!
Ja és sok sikert a többi versenyzőnek!smileeee.gif

A többiek nevében nem beszélhetek, szerintem kissé unalmas lett. Szeretném hozzátenni, hogy a könyvet nem olvastam de nem is fogom mert a történet nem fogott meg. Az, hogy kinek mi tetszik, az egyénfüggő, nekem konkrétan ennyi bajom volt vele. pardon.gif
Megértem, ha idegesít amit írkálnak akik még nem látták a fimet, engem pedig az zavar, hogy leoltanak bizonyos emberkék, hogy nem lehet negatív véleményem, mert nem olvastam a könyvet. pardon.gif Ilyen az élet.
2 felhasználónak tetszik: tya04, janet7
2012. május 02. 19:59 #126
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.05.02. 19:34)
A többiek nevében nem beszélhetek, szerintem kissé unalmas lett. Szeretném hozzátenni, hogy a könyvet nem olvastam de nem is fogom mert a történet nem fogott meg. Az, hogy kinek mi tetszik, az egyénfüggő, nekem konkrétan ennyi bajom volt vele. pardon.gif
Megértem, ha idegesít amit írkálnak akik még nem látták a fimet, engem pedig az zavar, hogy leoltanak bizonyos emberkék, hogy nem lehet negatív véleményem, mert nem olvastam a könyvet. pardon.gif Ilyen az élet.

Az éhezők viadala nagy divat lett, és ezért kezd belőle elegem lenni. A film talán egyfajta csalogatás céljával készült (vagy tvájlájt háttérbe szorításának ügyében?), és őszintén, az első felében rágtam a popcornos dobozt. Azonban olyan zseniálisan elcseszték a második felét, hogy érdektelenné vált szinte minden néző számára, köztük számomra is, ezért már a könyv sem érdekel.
Témára: öm.. Kristen Wiig agymenése egy kategóriában Rooney Mara Lisbeth-jével, Alkonyat egy kategóriában A segítséggel. Aki nem érzi az iróniát, vessen magára. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7
2012. május 02. 20:31 #127
Bellawood
Bellawood
új tag

StátuszJust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life :) x ~ Zayn Malik
Hozzászólás: 68
Azonosító: 173910
Harry potter !!!!!!!!!hajra
2012. május 02. 20:53 #128
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.05.02. 19:59)
Az éhezők viadala nagy divat lett, és ezért kezd belőle elegem lenni. A film talán egyfajta csalogatás céljával készült (vagy tvájlájt háttérbe szorításának ügyében?), és őszintén, az első felében rágtam a popcornos dobozt. Azonban olyan zseniálisan elcseszték a második felét, hogy érdektelenné vált szinte minden néző számára, köztük számomra is, ezért már a könyv sem érdekel. 
Témára: öm.. Kristen Wiig agymenése egy kategóriában Rooney Mara Lisbeth-jével, Alkonyat egy kategóriában A segítséggel. Aki nem érzi az iróniát, vessen magára. pardon.gif

Én pedig azért nem olvasom el, mert nem fogott meg plusz ne felejtsük hogy ez is könyvfeldolgozás. Kéthavonta adnak ki könyvadaptációkat, most mindegyiket olvassam el, hogy utána tudjak róla véleményt mondani? http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif Ugyanmár. rolleyes.gif
Nem, kösz. Ez a túlhype-olt film se venné el a kedvem az olvasástól, ha érdekelne. Hogy minek a céljából készült, nem tudom, nem hinném, hogy bármi mást le akart volna nyomni a kezdetek kezdetekor csak látták, hogy mekkora az érdeklődés iránta, plusz, nem éppen a kreativitásukról híresek manapság. Februárban megjelent egy könyv, 50 shades of Grey a címe és már most Az Éhezők Viadalának sikerére akar törni, pedig az egy nimfomániás milliárdos üzletemberről fog szerepelni. Februárban hallod. Ki sem hűlt még a nyomtató. nevet2.gif Nevetséges ez a hozzáállás. mellow.gif
Nyah igen, arról pedig ne is beszéljünk kérem szépen. Kristen Mara ellen, Ryan Josh ellen. Ugyanmár. Röhög a vakbelem. Remélem, hogy Ryan el sem megy a díjkiosztóra. rolleyes.gif Sem Mara.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 02. 21:21 #129
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
remélem Az éhezők viadala sok díjat nyer biggrin.gif
2012. május 02. 21:53 #130
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Azonosító: 151631
Én Ryan Goslingnak szurkolok smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 03. 11:54 #131
Petrapulcsee
Petrapulcsee
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 174560
EMMA STONE!! *_* <3
2012. május 03. 15:36 #132
sellytanker
sellytanker

Státusz☺☻☺☻☺☻☺
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 716
Csatolások: 525
Azonosító: 164357
EMMA EATSON Egyértelmü
2012. május 03. 16:29 #133
- törölt felhasználó -    
Harry Potter, Éhezők Viadala!!! heart.gif
2012. május 03. 19:53 #134
Rékuci
Rékuci
visszatérő vendég
Én nem másokat oltottam le a hozzászólásommal hanem a filmet védtem!
Lehet hogy többeknek nem jött be de van akiknek igen és ha olyan kommenteket látnak mint amilyeket sokan írtak a film lehúzásáról azoknak is elegy a kedve mondjuk elolvasni a könyvet.Tehát ha mondjuk valaki nem látta a filmet viszont itt felkeltette az érdeklődését és erre azt látja hogy sokan azt írják hogy túlhypolt meg hogy unalmas!És már ott tart hogy megs e nézi a filmet (vagy netán nem olvassa el a könyvet)!
Amúgy sem tetszhet mindenkinek a film!
Bár szerintem nem elcsépelt,nem unalamas és egyáltalán nem a Twilight túlszárnylására készült!
Mondjuk én nem vagyok az a nagy Twilight rajongó de nem is fikázom.
Megtudom érteni ha valakinek nem tetszett a film de zavar ha nagyon kritizálják.
A film érdekében írtam azt amit írtam és mert zavar hogy ennyien kritizálják!
Senki ne vegye magára!
Éhezők Viadala forever!smileeee.gif <3 <3 <3
2012. május 03. 20:05 #135
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Rékuci @ 2012.05.03. 19:53)
Én nem másokat oltottam le a hozzászólásommal hanem a filmet védtem!
Lehet hogy többeknek nem jött be de van akiknek igen és ha olyan kommenteket látnak mint amilyeket sokan írtak a film lehúzásáról azoknak is elegy a kedve mondjuk elolvasni a könyvet.Tehát ha mondjuk valaki nem látta a filmet viszont itt felkeltette az érdeklődését és erre azt látja hogy sokan azt írják hogy túlhypolt meg hogy unalmas!És már ott tart hogy megs e nézi a filmet (vagy netán nem olvassa el a könyvet)!
Amúgy sem tetszhet mindenkinek a film!
Bár szerintem nem elcsépelt,nem unalamas és egyáltalán nem a Twilight túlszárnylására készült!
Mondjuk én nem vagyok az a nagy Twilight rajongó de nem is fikázom.
Megtudom érteni ha valakinek nem tetszett a film de zavar ha nagyon kritizálják.
A film érdekében írtam azt amit írtam és mert zavar hogy ennyien kritizálják!
Senki ne vegye magára!
Éhezők Viadala forever!smileeee.gif  <3  <3  <3

Te rendesen ki tudtad magad fejezni, de mások neked esnek minden ok nélkül és nekem az nem tetszik.
Erről a könyv témáról meg az a véleményem, hogy az emberek amúgysem olvasnak könyvet manapság, elég nagy probléma, ha valakit az befolyásol, hogy az interneten megtalálható 13 éves Mariska mit nyilatkozik róla ..
Mindenki maga dönti el, hogy elhiszi-e amit írnak a többiek, akit ennyi visszatart, azt nem is érdekelte igazán, tehát nem nagy veszteség. pardon.gif
2012. május 03. 20:16 #136
- törölt felhasználó -    
hááá itt szinte csak egyetlen értékelhető dolog van és az Hardy és Edgerton harca a ketrecben!NAHHHH AZ IGEN!Díjat nekik!
a többi nem érdekel!
2012. május 03. 20:31 #137
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.05.03. 20:16)
hááá itt szinte csak egyetlen értékelhető dolog van és az Hardy és Edgerton harca a ketrecben!NAHH AZ IGEN!Díjat nekik!
a többi nem érdekel!

A csodálatos Warrior film! meghajolo.gif Remek darab lett és mellőzték a díjátadókon is, pedig lehet, hogy érdemelt volna annyit, mint a Hugo. rolleyes.gif
2012. május 03. 20:34 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 20:31)
A csodálatos Warrior film!  meghajolo.gif Remek darab lett és mellőzték a díjátadókon is, pedig lehet, hogy érdemelt volna annyit, mint a Hugo.  rolleyes.gif

nekem nagyon tetszett a film! de egy dolgot nem tudok megbocsátani a nekik hogy Hardynak egyszerűen péppé kellett volna vernie a testvérét nekem az még hatásosabb lett volna! biggrin.gif
nah mind1 ez én vagyok! biggrin.gif
2012. május 03. 20:42 #139
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.05.03. 20:34)
nekem nagyon tetszett a film! de egy dolgot nem tudok megbocsátani a nekik hogy Hardynak egyszerűen péppé kellett volna vernie a testvérét nekem az még hatásosabb lett volna! biggrin.gif 
nah mind1 ez én vagyok! biggrin.gif

Én arra gondoltam először, hogy alaposan helyben hagyja a testvérét, de rájöttem pár perc után, hogy az túl 'kiszámítható' vég lett volna a filmnek ...
2012. május 03. 20:46 #140
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.03. 20:42)
Én arra gondoltam először, hogy alaposan helyben hagyja a testvérét, de rájöttem pár perc után, hogy az túl 'kiszámítható' vég lett volna a filmnek ...

én tudtam hogy veszít! biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!