Megjelent a Girls' Generation Twinkle című klipje
2012. május 04. 23:40
|
|
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline
|
Alizgirl98, akkor kotrás innen! ><
Nekem nagyon tetszik a klip, a dal, az album és a lányok is gyönyörűek. De igazából leginkább az EXO miatt néztem meg a klipet...:/:D♥♥
We are ONE! We are EXO!♥♥
Nekem nagyon tetszik a klip, a dal, az album és a lányok is gyönyörűek. De igazából leginkább az EXO miatt néztem meg a klipet...:/:D♥♥
We are ONE! We are EXO!♥♥
2012. május 25. 15:19
Alizgirl, akkor a vissza gombra, kérlek...
Jujj de imádom!!!! Ez a TaeTiSeo nagyon összejött.
A csajok eszméletlen gyönyörűek, nem beszélve a hangjukról. Örök favorit lesz mindörökké.
Jujj de imádom!!!! Ez a TaeTiSeo nagyon összejött.
2012. május 27. 11:52
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Taeyeon, Tiffany, és Seohyun hangja az egész SNSD-ből a legerősebb. Ha hallgatom bármely számukat egyből felismerem a hangjukat. Ezért is ők a legnagyobb kedvenceim a csapatból. A klip bámulatos lett, a szám is olyan 90' éves stílusát idézi. Nekem bejön.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. május 30. 13:55
|
|
puszedli0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156727 offline
|
én imádom^^ a dal király,a klipp zsír,és a lányok eszméletlenül gyönyörűek(mint mindig)<3
2012. július 15. 14:37
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Nagyon jó dal! *o*
2012. augusztus 21. 13:58
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
tök jó dal és klip ..
^^
2012. november 10. 18:56
|
|
Saranghaeyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 187974 offline
|
SelenaGirl: teljesen egyetértek. (:
2013. február 24. 07:55
Selena Girl: Én is egyetértek!
De szerintem Taeyeon-nak jobb a hangja a szépségükbe én mint nagy rajongójuk mint kettejüknek ugyan olyan egyenlő!! ( Tiffany-Taeyeon közt nem tudok dönteni)
De szerintem Taeyeon-nak jobb a hangja a szépségükbe én mint nagy rajongójuk mint kettejüknek ugyan olyan egyenlő!! ( Tiffany-Taeyeon közt nem tudok dönteni)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.