Starity

Guy Pearce

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 30. 20:40 #1
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Várok ide mindenkit, aki kedveli ezt a tehetséges, remek színészt! thumbsup.gif

http://kepfeltoltes.hu/120430/guypearce_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. május 04. 01:09 #2
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO

2012. május 16. 21:50 #3
- törölt felhasználó -    
Ne már, itt ez a tehetséges pasas, és ilyen kevés hozzászólás van itt? biggrin.gif

Régebben nem szerettem, mert olyan ellenszenves karakterek jutottak neki, hogy legszívesebben tarkón suhintottam volna. A Szigorúan bizalmas volt az a film, amiben kezdtem megkedvelni, bár az Ajánlat meg Memento a kedvencem tőle (mondjuk az a hidrogénezett haj borzalmasan állt neki rohog.gif ).
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2012. május 23. 17:08 #4
susurrus
susurrus
Rickrolled

Nemrég újranéztem a Szigorúan bizalmast, már alig emlékeztem rá, mennyire jó film thumbsup.gif

A fagyos folyó lovasa c. sorozatot lényegében csak miatta néztem végig, mert amúgy nem volt egy nagy szám (még az ifjú Hugh Jackman is felbukkant benne rohog.gif )
2012. május 24. 05:09 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.05.23. 17:08)
Nemrég újranéztem a Szigorúan bizalmast, már alig emlékeztem rá, mennyire jó film  thumbsup.gif 
A fagyos folyó lovasa c. sorozatot lényegében csak miatta néztem végig, mert amúgy nem volt egy nagy szám (még az ifjú Hugh Jackman is felbukkant benne  rohog.gif )

Ugye? Régebben nagyon nem értettem, hogy mire föl ajnározzák annyira (fiatalság, bolondság...), most meg legalább évente egyszer megnézem, ha a fene fenét eszik is.
(Amúgy az egész szereplőgárdát megdobnám egy csillagos ötössel.)

Fagyos folyó lovasa? Ó, az nálunk csajos program volt (anyámmal néztük közösen). Hangulatos darab volt, de még egyszer nem vállalnám be, még Guy kedvéért se rohog.gif (Egyik ismerősöm bement a csúnyába, mert azt hitte, hogy Jackman állandó szereplő, erre kiderült, hogy csak 4 vagy 5 részbe bukkan fel.)

Melyik filmjében láttad először? smileeee.gif
2012. május 24. 18:31 #6
susurrus
susurrus
Rickrolled

Igen, az egész szereplőgárda remek volt thumbsup.gif Vannak olyan filmek, amiket tényleg érdemes újra megnézni kicsit idősebben, lehet, hogy hamarosan megint sort kerítek rá (bár van még ezer másik film, ami megnézésre vár).

Az első film? Talán a Priscilla vagy a "bizalmas", nem tudom, milyen sorrendben láttam őket, de a Priscillára még kevésbé emlékszem, azt is le kell vadásznom egyszer. Viszont a Mementóban jegyeztem meg (és Chris Nolant is). Jól lenne, ha Nolan újra elővenné Guyt, ha végez a Batmanekkel, egy hasoló kisebb volumenű filmben (mondjuk Guyt és Gary Oldmant szeretném egymás mellett vagy egymással szemben, nekem mindegy biggrin.gif )

Még kíváncsi lennék a Neighbours c. sorozatra is, legalább belenézés szintjén. Azt ugyan nem vállalnám be, hogy letöltsem, mert nem vagyok egy nagy sorozat letöltögető, de ha lenne a tévében... biggrin.gif

Remélem, hogy egy kicsit jobban felkapják, nagyobb szerepekkel, most elég jó éve van/lesz.
2012. május 24. 21:34 #7
- törölt felhasználó -    
Ismerős történet. Én listát szoktam vezetni egy kis füzetben a megnézendő filmekről (nem vicc). Viszont a végeredmény az, hogy a lista egyre hosszabb lesz, ami fordítottan arányos a szabadidőmmel.

A Kevin Reynolds-féle Monte Cristóban láttam először. Nem igazán tudtam élvezni, mert a kedvenc Dumas – regényemből egy hollywoodi maszlagot csináltak, de Guy, mint Mondego, meggyőzőtt. Ezek után jött a Bevetés szabályai, ahol megint nem a kellemesebb oldalát mutatta, mit ne mondjak. A Szigorúan... –ban meg ő volt a legrokonszenvesebb figura a három zsarukarakter között, pedig meg voltam győződve arról, hogy a jólfésült külső alatt egy égetnivaló szemétláda lakozik rohog.gif És nem! Pozitív csalódás volt maga a karakter, innentől kezdve nem úgy tekintettem rá, mint a filmek ügyeletes rosszfiújára. (Csak kár, hogy sokak számára még mindig az...) A Neighbourst én se vállalnám be, már csak azért se, mert kétszer is lejárna személyim, mire lejönne. (Írjunk már levelet a valamelyik magyar közszolgálatinak, hátha be tudnák szerezni jó áron biggrin.gif)

Szerintem a Mildred Pierce-nek, és az érte kapott Emmynek (is) köszönhető, hogy most egy kicsit többet foglakoztatják. Nem haragszom érte, mert egy kicsit untam már, hogy akármelyik filmben beharangozták be a nevét (Bombák földjén, The Road), mindig az lett a vége, hogy volt egy-két jelenete, az ember hozzászokott a látványához – és ennyi. Remélem, hogy a Prometheusban nem ez a sors vár rá, mert akkor balhé lesz... biggrin.gif A Lawless meg alapból várós John Hillcoat miatt (is). Viszont ez a Lockout... olvastam róla néhány kritikát, és nem dicsérték agyba-főbe unsure.gif

(És igen, én se tiltakoznék egy Nolan-Pearce-Oldman projekt ellen.)
2012. május 29. 03:50 #8
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Running Fool @ 2012.05.24. 21:34)
Szerintem a Mildred Pierce-nek, és az érte kapott Emmynek (is) köszönhető, hogy most egy kicsit többet foglakoztatják. Nem haragszom érte, mert egy kicsit untam már, hogy akármelyik filmben beharangozták be a nevét (Bombák földjén, The Road), mindig az lett a vége, hogy volt egy-két jelenete, az ember hozzászokott a látványához – és ennyi.

Ugye mennyire bosszantó??? reklamalo.gif A király beszédében se volt valami nagy szerepe...
A Mildred Pierce-t már láttad? Én sajnos mindig bajban vagyok a sorozatokkal, mert ha nem megy a tévében, és lehetőleg olyan adón, ami nekem is van, akkor abból letöltés se lesz... unsure.gif (életemben csak két sorozatot töltöttem le: Csengetett Mylord, Simlis és a szende rohog.gif )

A Lawlessben állítólag elég sok szerepe van, a Prometheusban meg ki tudja...??! unsure.gif
2012. május 30. 19:47 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.05.29. 03:50)
Ugye mennyire bosszantó???  reklamalo.gif A király beszédében se volt valami nagy szerepe...
A Mildred Pierce-t már láttad? Én sajnos mindig bajban vagyok a sorozatokkal, mert ha nem megy a tévében, és lehetőleg olyan adón, ami nekem is van, akkor abból letöltés se lesz...  unsure.gif (életemben csak két sorozatot töltöttem le: Csengetett Mylord, Simlis és a szende rohog.gif )
A Lawlessben állítólag elég sok szerepe van, a Prometheusban meg ki tudja...??! unsure.gif

Tényleg, A király beszéde. Abban se ő volt a központban rohog.gif

Mondjuk azt egyáltalán nem értem, hogy egy úgymond ismertebb, nevesebb színészt miért harangoznak be főszereplőként egy filmnél, ha csak öt percet szereple benne, vagy hogy miért szerepeltetik azért a pár jelenetért? Ezzel csak azt érik el, hogy az illető színész rajongója lázba jön, megnézi az adottt filmet, utána meg eszi a kefét kedvence meglehetősen csekély szerepeltetése miatt. Vagy inkább tartsák titokban, hogy az illető egyáltalán felbukkan-e a filmben, mert így afféle kellemes meglepetés lesz a történetből, nem pedig zúgolódás.

Ha már itt tartunk: egyre többen mondogatják, hogy a Prometheusban ez lesz az egyetlen jelenete. Hát köszönjük, Scott bácsi, fekete pont beírva closedeyes.gif

Mildred Pierce jelentem, megvolt, véleményem szerint érdemes megnézni. (Bár ha jól emlékszem, Guy nem mindegyik részben szerepel unsure.gif ) Nem mondom, hogy jobb az eredeti filmnél – mert nincs bőr a képemen ilyet mondani egy MGM-klasszikusra – de nem üt el a többi, HBO által készült sorozattól, igényesen kivitelezett darab.

(Bevallom, anno letöltöttem, mert nem volt - és nem is lesz - HBO-m. Sorozatoknál letöltéspárti vagyok, mert amilyen "érdekes" ízlésem van, olyan sorozatok tetszenek, amikre kevés az esély, hogy ismételni fogják egyszer az életben.)
2012. május 31. 02:40 #10
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Running Fool @ 2012.05.30. 19:47)
Ha már itt tartunk: egyre többen mondogatják, hogy a Prometheusban ez lesz az egyetlen jelenete. Hát köszönjük, Scott bácsi, fekete pont beírva  closedeyes.gif

ohmy.gif ohmy.gif az nagy kibaxás lenne... közben pedig, meg sem lepődnék Guy esetében... reklamalo.gif

Tényleg nem sok értelme van nagy neveket úgy beharangozni, mintha főbb szereplők lennének... de gondolom mivél nagyobb a név, annál nagyobb a tömegvonzás rohog.gif Talán megéri nekik azt a plusz pár millát belefeccölni a projektbe, ha esetleg több 10 milla lehet a plusz bevétel unsure.gif
Bár, ahogy észreveszem a jelenlegi trendet, ma már egyre kevésbé vonzóak a sztárnevek, és inkább a nagy volumenű, nagyon várt, igéretesnek tűnő filmekre vonul a nép. És nem az illető két szép szeméért... egy all-star szereplőgárda is képes bukni filmmel, míg egy Avatarba nem is nagyon kell sztár... (elég csak Cameron rohog.gif )

Köszi a tippet a Mildred Pierce kapcsán, lehet, hogy változtatok a nem-töltök-sorozatokat habitusomon laugh.gif
2012. június 09. 17:35 #11
susurrus
susurrus
Rickrolled

Szóval, tényleg valami "elöregített" szerepe van Guynak a Prometheusban?? blink.gif blink.gif
2012. június 14. 00:43 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.06.09. 17:35)
Szóval, tényleg valami "elöregített" szerepe van Guynak a Prometheusban??  blink.gif  blink.gif

*bólogató fej*

Brutál módon megöregítették, akár a saját apja is lehetne. Egyébként elég sok kritikát kapott ezért, (pontosabban az, aki a maszkot készítette), meg sokan azt kifogásolják, hogy a valós fizikai feltűnése inkább hátrányára vált a filmnek, mint sem előnyére. (Mondjuk ezt egy kicsit erős megjegyzésnek tartom, no de mindegy.) Pedig Guy tudtommal nem keveset dolgozott a figura megjelenítésén, többek között úgy készült a szerepre, hogy öregembereket, illetve azok mozgását figyelte az utcákon. Az meg már alapból elgondolkodtató, hogy inkább őt választották a szerepre és pepecseltek a maszkjával órákon át, ahelyett, hogy egy öregebb színészt kerestek volna.
2012. június 15. 00:17 #13
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Running Fool @ 2012.06.14. 00:43)
*bólogató fej*
Brutál módon megöregítették, akár a saját apja is lehetne. Egyébként elég sok kritikát kapott ezért, (pontosabban az, aki a maszkot készítette), meg sokan azt kifogásolják, hogy a valós fizikai feltűnése inkább hátrányára vált a filmnek, mint sem előnyére. (Mondjuk ezt egy kicsit erős megjegyzésnek tartom, no de mindegy.) Pedig Guy tudtommal nem keveset dolgozott a figura megjelenítésén, többek között úgy készült a szerepre, hogy öregembereket, illetve azok mozgását figyelte az utcákon. Az meg már alapból elgondolkodtató, hogy inkább őt választották a szerepre és pepecseltek a maszkjával órákon át, ahelyett, hogy egy öregebb színészt kerestek volna.

Ewww... ez nem hangzik túl jól... sad.gif szegény, pedig reméltem, hogy végre kapott egy jó szerepet egy viszonylag nagy volumenű, népszerű filmben (bár a filmmel kapcsolatos vélemények is eléggé megoszlanak, ahogy olvastam itt-ott), és majd végre több filmben és nagyobb szerepekben is láthatjuk... de még azt se mondanám, hogy azért választották, mert kellett egy "nagy név" a filmbe, hiszen vannak nála nagyobb nevű idős színészek is (mondjuk így látatlanban nem tudom, kire kellett volna osztani a szerepet)
Lehet, hogy az Iron Man lesz a nagy "kiugrása"? (nem igazán vagyok oda a Vasemberért, őszintén megmondom) Bár ez annyira Sam Rockwellnek sem jött be... vagy legalábbis nem tapasztalom (mondjuk karakterszínészeknél az ilyen "kiugrás" nem feltétlenül "nagy" filmekkel mutatkozik meg a későbbiekben)
2012. június 15. 03:20 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.06.15. 00:17)
Ewww... ez nem hangzik túl jól... sad.gif  szegény, pedig reméltem, hogy végre kapott egy jó szerepet egy viszonylag nagy volumenű, népszerű filmben (bár a filmmel kapcsolatos vélemények is eléggé megoszlanak, ahogy olvastam itt-ott), és majd végre több filmben és nagyobb szerepekben is láthatjuk... de még azt se mondanám, hogy azért választották, mert kellett egy "nagy név" a filmbe, hiszen vannak nála nagyobb nevű idős színészek is (mondjuk így látatlanban nem tudom, kire kellett volna osztani a szerepet)
Lehet, hogy az Iron Man lesz a nagy "kiugrása"? (nem igazán vagyok oda a Vasemberért, őszintén megmondom) Bár ez annyira Sam Rockwellnek sem jött be... vagy legalábbis nem tapasztalom (mondjuk karakterszínészeknél az ilyen "kiugrás" nem feltétlenül "nagy" filmekkel mutatkozik meg a későbbiekben)

Volt szerencsém a filmhez, nem volt rossz. Az, hogy ennyi negatív vélemény van róla (mert bizony van szép számmal), az annak köszönhető, hogy a rajongók be voltak gyulladva, hogy egy Alien-előzményfilmmel van dolguk (és a média is ezt hangoztatta inkább), pedig Scotték nem győzték hangsúlyozni, hogy ez nem a ’79-es film előzménye, hanem csak abban a univerzumban játszódik – naná, hogy csalódottak voltak, mert várták a nyálas dögöket. Ha nagy vonalakban össze kéne foglalnom a hibáit, akkor ezek lennének: 1. kidolgozatlan szereplők (kivéve Fassbender és Rapace szerepe, bár utóbbit is érte kritika rendesen), Guy karaktere lett volna az egyik csavar, ami olyan „sejthető”-kategóriába sorolható így utólag 2. okos film akart lenni azzal, hogy belerakták a filozófiát, meg a „honnan jöttünk?”-témakört, de még azt is el akarták érni, hogy egy úgymond „tökös” scifi-horror legyen – és a kettő együt nem ment 3. sok a felmerült kérdés, de azzal vigasztalnak, hogy majd a folytatásban minden kiderül. Csak győzd kivárni biggrin.gif

Az Iron Man 3-tól félek fear.gif Nincs bajom vele, élveztem az első részt, de a másodiknál eléggé rezgett a léc, mondhatni nem lehetett megfigyelni azt a minőségi növekedést, mint a Nolan-féle Batman esetében. Attól tartok, hogy a harmadik rész izzadságszagú lesz mellow.gif

Ezek után minden bizodalmam a Lawless-beli szerepében van. Arról netán tudsz valamit? A könyvhöz nem volt szerencsém, szóval a karakter neve nem mond semmit.
2012. június 16. 01:10 #15
susurrus
susurrus
Rickrolled

Az Alien-filmekért való rajongás rám nem jellemző, szóval nekem tök mindegy, hogy előzmény vagy nem, talán nem lesz akkora csalódás rohog.gif
Bár már így is csalódás, hiszen igazából Guy a motiváló tényező számomra. Moziban biztos nem fogom megnézni.

Az Iron Man első része még eléggé tetszett, a másodikon viszont már nagyon szenvedtem... még abban reménykedem, hogy annál talán jobban fog tetszeni laugh.gif

A Lawless-t, akarom mondani, a The Wettest County in the World-öt én sem olvastam, Guy az előzetesek alapján egy meglehetősen tenyérbemászó figurát alakít, a kritikák szerint a karakterek leginkább karikatúrák, ezzel Guy is él (amúgy dicsérik a játékát). Ahogy olvasgattam a külföldi írásokat, ez nagyjából tükrözi a véleményeket (olvastam jobbat is, kevésbé jót is):
http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/filmfesztival/20120519-cannes-2012-kritika-john-hillcoat-lawl...ia-labeouf.html
2012. június 19. 01:30 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.06.16. 01:10)
Az Alien-filmekért való rajongás rám nem jellemző, szóval nekem tök mindegy, hogy előzmény vagy nem, talán nem lesz akkora csalódás rohog.gif 
Bár már így is csalódás, hiszen igazából Guy a motiváló tényező számomra. Moziban biztos nem fogom megnézni.
Az Iron Man első része még eléggé tetszett, a másodikon viszont már nagyon szenvedtem... még abban reménykedem, hogy annál talán jobban fog tetszeni laugh.gif 
A Lawless-t, akarom mondani, a The Wettest County in the World-öt én sem olvastam, Guy az előzetesek alapján egy meglehetősen tenyérbemászó figurát alakít, a kritikák szerint a karakterek leginkább karikatúrák, ezzel Guy is él (amúgy dicsérik a játékát). Ahogy olvasgattam a külföldi írásokat, ez nagyjából tükrözi a véleményeket (olvastam jobbat is, kevésbé jót is):
http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/filmfesztival/20120519-cannes-2012-kritika-john-hillcoat-lawl...ia-labeouf.html

Köszöntem a linket, végre valami biztatót is olvashatok laugh.gif (Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy Guy lesz ez elintézendő ellenfél? think.gif No nem mintha zavarna.) Várom ezt a filmet, mint kisgyerek a Mikulást, bár nekem ez a Shia gyerek
kicsit kilóg a sorból...

Hidd el, én is reménykedek abban, hogy a harmadik Vasember-film jobb lesz, mint a második. Hiszek a csodákban, hisz a Die Hard-sorozatnál is jobb volt a 3. film a másodiknál laugh.gif Csak jobb félni, mint megijedni, no.
2012. június 21. 21:29 #17
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Running Fool @ 2012.06.19. 01:30)
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy Guy lesz ez elintézendő ellenfél?

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy csúfos véget fog érni rohog.gif
De legalább úgy tűnik, hogy nagyobb szerepe van, mint általában...
Annyira bosszantó, mikor tehetségeket csak kis szerepekre "pazarolnak"... reklamalo.gif
2012. június 26. 01:04 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.06.21. 21:29)
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy csúfos véget fog érni  rohog.gif 
De legalább úgy tűnik, hogy nagyobb szerepe van, mint általában...
Annyira bosszantó, mikor tehetségeket csak kis szerepekre "pazarolnak"...  reklamalo.gif

Annyi baj legyen laugh.gif Az utóbbi évek termése után én simán beérem egy „rosszarc” szereppel is. Különben is, valami beteg módon vonzódok a negatív karakterekhez (főleg, ha jól van tálalva), szóval lehet, hogy inkább örülnöm kéne rohog.gif Guy adottságai meg meg vannak ehhez, gondolok itten a szeméből sugárzó ridegségre – amitől egy időben felállt a szőr a hátamon, és nem tudtam úgy gondolni rá, mint egy teljesen jóravaló fickóra. Meg van benne valami kettőség (bizonyos pillanatokban nagyon bájgúnár tud lenni), ami (szerintem) a javára válik.

Számomra is bosszantó, elhiheted 110.gif Főleg, hogy ha az illető a szíved csücske, és szemmel láthatólag mostohán bánnak vele. Amikor még nem voltam Guy őszinte híve, akkor is fenn voltam akadva azon, hogy a Szigorúan bizalmas és a Memento (valljuk be, simán elcipelte a hátán a filmet) után szinte sehol nincs. Jó, ez így durva fogalmazás, de azóta nem játszott olyan filmben, ami megközelítette volna két említett mű sikerét, vagy ha mégis, abban bolhafingnyi szerepe volt. Hogy mi az oka? Fene tudja. Mondjuk Guy sose akart kifejezetten A-listás színész lenni (legalábbis nyilatkozott valami hasonlót), meg az is benne lehet a pakliban, hogy azért tart ott, ahol mert nem hajlandó behódolni Hollywoodnak (amit dicséretesnek tartok). És gondolom te is tudod, hogy mi jár annak a színésznek, aki nem megy le kutyába, vagy szembe megy az árral *forgatja a szemeit* Tulajdonképpen ezért is van elegem Diliwoodból, mert kihozza a rossz értelemben vett ösztönlényt a színészből, egy másik nagy kedvencemre, Michael Fassbenderre is ezért vagyok pipa, mert kissé átment médiar*bancba, holott pont Amerika az, ahol a filmjeit eléggé felszínesen kezelik. No mindegy.

A másik ok szerintem az, hogy ilyen kevés szerep jut neki, az az, hogy - ne szépítsük – nem akkora húzónév, nem lehet vele olyan hű de nagy tömegeket megmozgatni, ergo úgy vannak vele, hogy „áh, jól lesz öt percre is”. Az, hogy te meg én belelkesültünk, amikor megtudtuk, hogy szerepel a Prometheusban, az csak egy dolog. Főleg, hogy most amúgyis tombol a Disney Channel-láz, meg gombamódra szaporodnak a csinos profillal bíró antitálentumok (tisztelet a kivételnek), nem igazán éri meg „öreg rókákkal” forgatni akármit is, hiszen a célközönség a fiatalság, a tinikorosztály. No nem azt mondom, hogy mi ketten öregek vagyunk (a te korodat nem is tudom, csak sejtem), csak hát mi elértük azt a szintet, hogy nem tudnak akármilyen maszlaggal becsalni rohog.gif Meg aztán az is eléggé sokatmondó, hogy ezt a topikot is hányan látogatják

Meg hogy hozzak valamit a szemnek is (mert mégiscsak nőből vagyok):

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5ospmryCg1rw88ioo2_250.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5ospmryCg1rw88ioo3_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5ospmryCg1rw88ioo4_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5ospmryCg1rw88ioo5_250.jpg
2012. november 01. 19:06 #19
susurrus
susurrus
Rickrolled

Hú, mennyire elhanyagoltam ezt a topikot, pedig nagyon jó képeket hozták, Running Fool! thumbsup.gif thumbsup.gif drool.gif

Sok igazság van abbban, amit írtál, egyébként most nem rég néztem vele egy interjút, érdemes, ebben beszél róla, hogy ő szeretne nagyobb szerepeket, csak hát... így jön össze... egyébként ez a Lawless kapcsán készült (amit még mindig nem láttam):

Egyébként közben megérkezett az Iron Man 3 előzetese. Nem igazán szeretem ezt a franchise-t, a második rész kimondottan nem tetszett, ezt azért megnézem. Remélem, elég nagy szerepe van:

2013. május 03. 23:53 #20
susurrus
susurrus
Rickrolled

Érdemes megnézni az IM3-at miatta?
Nem szeretem az IM-eket sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok