nekem az egész szám a felejthető kategóriába tartozik.annak ellenére,hogy a We Found Love című számát eléggé megkedveltem (attól függetlenül,h Rihannát annyira nem bírom),nekem ez a dal most nem jött be. túl sok a vonaglás és a fenékrázás.
Klippremier: Rihanna - Where Have You Been
2012. április 30. 21:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem vegyes érzéseim vannak a dallal kapcsolatban.a dallama egyértelműen fülbemászó,egyszer hallgattam meg a dalt,de már nem tudom kiverni a fejemből.a szövege elég értelmetlen,ugyanazt a 3-4 sort ismételgeti az egész számon keresztül.a klip elég hangulatos,viszont az égvilágon semmi köze ahhoz a pár sorhoz,ami "dalszövegnek" van hívva.
nekem az egész szám a felejthető kategóriába tartozik.annak ellenére,hogy a We Found Love című számát eléggé megkedveltem (attól függetlenül,h Rihannát annyira nem bírom),nekem ez a dal most nem jött be. túl sok a vonaglás és a fenékrázás.
2012. április 30. 21:06
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem is lett rossz
2012. április 30. 21:09
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem rossz de nekem nem tetszik annyira ...
2012. április 30. 21:27
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
annyira nem rossz
2012. április 30. 21:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát nem lesz a kedvenc klipem (nyilvánvalóan), de azért egy fokkal jobb, mint az 'egész végig egy fal előtt vonaglok és fogdosom magam' remekmű, azt meg kell hagyni. Bizonyos részek tipikusan olyanok, hogy VALAMIVEL el kell adni a klipet ugyebár, viszont amikor a pasikkal táncol, abban még látok is fantáziát (bár ebből van a legkevesebb rész, ofkorz), főleg ha kicsit stílusosabb lenne...de nem vészes. Az afroja elég gáz, erőltetett, szriptíztáncosnős, pedig ha valaki, én imádom az afrot.
A dal meg még mindig borzalom az én fülemnek, rémes ez a tuctuc hangzás. Viszont a refrén (az alapzene SOHA, kizárólag maga az ének) megtetszett. Az egyetlen értékelhető része a dalnak, vagyis hát részei
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy néhány "a klipnek semmi köze a dalhoz" háborgónak eszébe sem jutott volna, hogy ez baj lenne, ha előtte nem írták volna le már. Elég sok baromi igényes klip van (nem erre gondolok, nyilván), aminek nincs sok köze a dalhoz, az olyan klipek, amik nem egy történetet mesélnek el (amiből azért valljuk meg: nem kevés van), azok szinte mind ilyenek.
A dal meg még mindig borzalom az én fülemnek, rémes ez a tuctuc hangzás. Viszont a refrén (az alapzene SOHA, kizárólag maga az ének) megtetszett. Az egyetlen értékelhető része a dalnak, vagyis hát részei
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy néhány "a klipnek semmi köze a dalhoz" háborgónak eszébe sem jutott volna, hogy ez baj lenne, ha előtte nem írták volna le már. Elég sok baromi igényes klip van (nem erre gondolok, nyilván), aminek nincs sok köze a dalhoz, az olyan klipek, amik nem egy történetet mesélnek el (amiből azért valljuk meg: nem kevés van), azok szinte mind ilyenek.
2012. május 01. 08:06
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
ennél jobb dalt és klippet tud Rihanna csinálni ez semmi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: