Rihanna kb a Rated R óta nem alkotott semmi olyat, amit igazán szerettem volna, a remény meg kezd meghalni bennem
Klippremier: Rihanna - Where Have You Been
2012. április 30. 18:35
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A szám elejénél már kezdtem reménykedni, hogy ez most jó lesz, de aztán a refrénnél elrontotta... a dalszöveg meg egy szemét-számomra. A klipet nem értem, és nem is tetszik, bár van egy hangulata, de nem sikerült kihozni belőle azt, amit kellett volna...
Rihanna kb a Rated R óta nem alkotott semmi olyat, amit igazán szerettem volna, a remény meg kezd meghalni bennem
2012. április 30. 18:38
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Eszméletlen lett. Rihanna egy hús-vér királynő, egy igazi díva. A táncos rész zseniális, úgy mozog mint egy profi. Az összhatás meg... totál kész vagyok. A dal a kedvencem a CDről, nagyon vártam már hozzá a klipet, és ez, amit csináltak hozzá minden várakozásomat fölülmúlta.
2012. április 30. 18:43
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nem nagyon értem, hogy jön a klip a dalhoz, de sokkal jobb lett, mint a You Da One kisfilmje. És egyszerűen Imádom.
Nagyon jól áll neki a fekete haj, és gyönyörű a klipben.
Egyébként ez az egyik kedvenc dalom az albumról.
2012. április 30. 18:44
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Szégyen, hogy a mai klipek többségében a szexi énekesnőnek mindenképpen vonaglania kell, anélkül már egy klip nem is klip. No meg a félmeztelen pasik...azok se hiányozhattak volna, mi? A tánc nekem pedig rémesen nevetségesnek hatott. A dal úgy önmagában nem rossz, de nem könyvelem el jónak, csupán egy hallgatható, egyslágeres Rihanna számnak.
2012. április 30. 18:53
Ez a nő mindig ronda!
Se nem királynő, se nem díva és borzalmasan táncol. Semmi mozgása....és az a fej....hát inkább nem mondok semmit mert rémes.
A klip ugy rossz ahogy van és még most a dalt sem találták el neki.
Állandóan mutogassa magát pedig jobban tenné ha nem mutogatná mert semmi formája.
Én nem is értem hogy is lett híres énekesnő ez a nő??????????
Se nem királynő, se nem díva és borzalmasan táncol. Semmi mozgása....és az a fej....hát inkább nem mondok semmit mert rémes.
Állandóan mutogassa magát pedig jobban tenné ha nem mutogatná mert semmi formája.
Én nem is értem hogy is lett híres énekesnő ez a nő??????????
2012. április 30. 19:01
Hát nekem állandóan szakadozik a klipp de szerintem nagyon jó szám!
2012. április 30. 19:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem tetszik ez a szám...!
A videó klip az egy kicsit fura lett de ennyi bele fér..!
2012. április 30. 19:12
a szam nagyon jo!!!
a klip az telleg eleg gyenge lett (szerintem az ez eddigi legrosszabb klippje),de en amugy is birom Rihannat szoval mind1 .
2012. április 30. 19:41
Ezt a számot rongyosra hallgattam már.
Örülök hogy van hozzá klip is. Nagyon fülbemászó dal <3
2012. április 30. 20:10
Idézet (beyaaldama @ 2012.04.30. 18:53)
Ez a nő mindig ronda!
Se nem királynő, se nem díva és borzalmasan táncol. Semmi mozgása..és az a fej..hát inkább nem mondok semmit mert rémes.
Én nem is értem hogy is lett híres énekesnő ez a nő??
Se nem királynő, se nem díva és borzalmasan táncol. Semmi mozgása..és az a fej..hát inkább nem mondok semmit mert rémes.
Én nem is értem hogy is lett híres énekesnő ez a nő??
B@szkiii
Az egyik kedvenc dalom a Talk That Talk-ról a klipbe meg nem szép, hanem egyszerűen gyönyörű Rihanna. Bááár, én sem szeretem mostanában mert iszonyatosan elzüllött és egyre színvonaltalanabb lesz a zenéje is, bár a Talk That Talk még a jobbik albumaiból való.
2012. április 30. 20:25
imádom
bár ez a szám annyira nem kedvencem, a Talk That Talk vagy a Do Ya Thang-nek jobban örültem volna, de hát ez van
és én annyira meglepődtem mikor táncolt, mert olyan klippje is régen volt.. ez a klippje is van olyan jó mint a We Found Love vagy a Man Down
vagy talán még jobb is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: