Miley Cyrus az éhezés megelőzéséért küzd
2012. április 30. 15:42
Ez nagyon kedves tőle!
Az ilyen sztárokra kell felnézni akik a hírnevüket jó cél érdekében használják fel! 
Végre Miley-ról is jót lehet hallani.
Végre Miley-ról is jót lehet hallani.
2012. április 30. 15:50
Én mindig is tudtam hogy Miley Nagyon jótékony
Nagyon nagyon szeretem, és végre nem csak a villantásairól stb. , hanem a kedvességéről is szó van...
2012. április 30. 16:01
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ez nagyon kedves tőle!
2012. április 30. 16:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez szép tőle
2012. április 30. 16:22
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Büszke vagyok Mileyra! Neki mindig is nagyon fontosak voltak az emberek, a rajongói, a beteg gyerek. Gyönyörű teljesítmény, és ami a legszebb, hogy nem csak a nevét adja egy projekthez, vagy nem csak reklámokban szerepel, hanem ellátogat, különböző városokba, kívánságokat teljesít.. Miley egy csodás példakép, és az is marad örökre!!
2012. április 30. 16:44
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Ha Miley jótékonykodik
- ez nagyon szép tőle
- büszke vagyok rá
- végre egy normális sztár
- milyen jószívű
Ha Selena jótékonykodik
- más sztár is jótékonykodik, nem nagy szám
- csak azért csinálja hogy címlapra kerüljön
- önreklámozás
- az ő arcával keresnek pénzt, pedig Selena zsebből ki tudná fizetni
csak remélem értitek mit akarok mondani.
azért mondtátok ezt mert nem szeretitek Selenát. egyértelmű.
én nem szeretem Mileyt. kezdjem el én is gusztustalan módon kritizálni, hogy ez mind csak a média miatt van? -.-'
- ez nagyon szép tőle
- büszke vagyok rá
- végre egy normális sztár
- milyen jószívű
Ha Selena jótékonykodik
- más sztár is jótékonykodik, nem nagy szám
- csak azért csinálja hogy címlapra kerüljön
- önreklámozás
- az ő arcával keresnek pénzt, pedig Selena zsebből ki tudná fizetni
csak remélem értitek mit akarok mondani.
azért mondtátok ezt mert nem szeretitek Selenát. egyértelmű.
én nem szeretem Mileyt. kezdjem el én is gusztustalan módon kritizálni, hogy ez mind csak a média miatt van? -.-'
2012. április 30. 17:12
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Na látjátok!Először nézzétek meg hogy milyen is az az ember akit éppen kritizáltok!Vegyük Mileyt,sok ember mindenféle kurvának,szemétnek,önzőnek,irigynek lehordja,pedig azt sem tudja miről beszél!Am ez nem meglepő Miley-tól mert ő alapból ilyen rendes!
De azért misssha-nak is igaza van!(félig-meddig)
De azért misssha-nak is igaza van!(félig-meddig)
2012. április 30. 17:13
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Cat0831 Nem igaz.Azért csinálja hogy a sok hülyesége után ne utálják meg a rajongók!!
2012. április 30. 17:23
Szerintem ez rendes dolog tőle és szerintem szívből jön, de ha csak hírverés miatt csinálja akkor az már az ő gondja! Én hiszem, hogy ezt nem csak azért csinálja, hogy írjanak róla!
2012. április 30. 17:29
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Én már nem is értem ezt az egészet. Amennyit Miley egész életében keresni fog, abból több 100 család el tudna éldegélni. Mégis ő keres az életében több milliárdot, amit ráadásul elkölteni se tud, annyi van neki, hogy már pazarolni is túl sok. Mások pedig ezzel szemben éheznek, az ilyen emberek miatt, (és most nem csak a sztárokra gondolok) akiknek van rengeteg pénzük, a feleslegesnél milliószor több. Hol itt az igazság..?! És most így nem konkrétan Mileyra gondoltam, hanem minden milliárdos emberkére. Minek egy embernek annyi pénz, mikor más meg éhezik? Olyan igazságtalan az élet..
Vagyis nem is az élet, mert ezt az embrek tették a többiekkel. Én már úgy nem csípem ezt a réteges megkülönböztetést. Mindenki ugyanannyit érdemel, nem többet, nem kevesebbet!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: