Fölösleges ítélkezni, bárki bármit mondd, senki nem tudja, hogy plágium vagy sem. Csak az énekesnő tudhatja!!
Különben meg Selena Gomeznek elég nagy sikere van, nem hiszem, hogy valamikor is probléma lett volna bármely dalával és ha volt is, szerintem nem adná ilyenre a fejét, tudván, hogy elég nyilvánvaló, hogy előbb utóbb valaki észreveszi!
Nem hiszem, hogy ezt olyan nagy dobra kéne verni, teljesen fölösleges, mert ha egyszer megírt valaki pár sor, mivel neki az jól csengett, miért te fedezhetné fel azt újra valaki.
Én amondó vagyok, hogy ez csak egy újabb "fórum téma" a fanatikus rajongók és a fanatikus utálók között. Arról szól, h melyik tábor a nagyobb.. Szerintem baromság!
Plágiummal vádolják Selena Gomezt!
2012. május 06. 12:12
|
|
hugimaszatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 171468 offline
|
Ici picit hasonló,de amúgy nem. És ezek csak most veszik észre? Két év után? Kicsit gyanús...
2012. május 06. 15:36
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (csakydori @ 2012.05.06. 10:38)
Fölösleges ítélkezni, bárki bármit mondd, senki nem tudja, hogy plágium vagy sem. Csak az énekesnő tudhatja!!
Különben meg Selena Gomeznek elég nagy sikere van, nem hiszem, hogy valamikor is probléma lett volna bármely dalával és ha volt is, szerintem nem adná ilyenre a fejét, tudván, hogy elég nyilvánvaló, hogy előbb utóbb valaki észreveszi!
Nem hiszem, hogy ezt olyan nagy dobra kéne verni, teljesen fölösleges, mert ha egyszer megírt valaki pár sor, mivel neki az jól csengett, miért te fedezhetné fel azt újra valaki.
Én amondó vagyok, hogy ez csak egy újabb "fórum téma" a fanatikus rajongók és a fanatikus utálók között. Arról szól, h melyik tábor a nagyobb.. Szerintem baromság!
Végre valaki köszönöm
2012. május 06. 16:35
|
|
petrushkahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171854 offline
|
Szerintem annyi a helyzet, hogy zavarja őket, hogy Selena híres és tehetséges róluk pedig alig halott valaki...nekem furcsa csaknem 2 évre rá esik le nekik h hoppá itt van valami hasonlóság. Őszintén szólva a refrén tényleg hasonlít, de Sel-nek nincs szüksége rá, hogy másról lopjon.Én teljes mértékben Selena Gomez párti vagyok szóval szerintem ez csak egy ürügy, hogy valamilyen módon a felszínre törjenek.
2012. május 06. 18:04
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ennek a refrénje egy az egyben ugyanaz. Aki ezt nem hallja az menjen el fülészeti vizsgálatra vagy hallgassa meg még ezerszer. Nem értem miért akadtok fönt azon, hogy csak most perelnek.
1. Ha plágiumról van szó egy saját számnál, akkor ígyis úgyis rossz mindegy mikor perelnek
2. Szerintetek egy rockbanda majd azzal fogja tölteni az idejét, hogy Selena Gomezt hallgasson, aki még a kisujjukig sem ér fel.
Ez ugyanaz és aki ennyire elvakult rajongó azt már csak idiótának mondom. És akkor még én úgy írtam le ezeket a szavakat, hogy ez a kedvenc számom tőle. Vagy inkább az egyetlen szám amit szeretek (régen imádtam) tőle. Elfogulatlannak kell lenni emberek! Ez már primitívség...
1. Ha plágiumról van szó egy saját számnál, akkor ígyis úgyis rossz mindegy mikor perelnek
2. Szerintetek egy rockbanda majd azzal fogja tölteni az idejét, hogy Selena Gomezt hallgasson, aki még a kisujjukig sem ér fel.
Ez ugyanaz és aki ennyire elvakult rajongó azt már csak idiótának mondom. És akkor még én úgy írtam le ezeket a szavakat, hogy ez a kedvenc számom tőle. Vagy inkább az egyetlen szám amit szeretek (régen imádtam) tőle. Elfogulatlannak kell lenni emberek! Ez már primitívség...
2012. május 06. 18:16
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Teljesen egyet értek Lizania-val, basszus, aki azt mondja hogy nem hasonlít vagy csak kicsit, annak valami nagy gond lehet a hallásával. Basszus, a refrén tök ugyanaz, a többi is hasonlít... Ennyire nem kéne elfogultnak lenni...
2012. május 06. 19:26
|
|
Skyler97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 172306 offline
|
na én teljes mellszélességel támogatom a 2 előttem szólót ez a csaj olyan mint egy műsejem cicanadrág gagyi és irritáló (bocsi fanok és betcsim) élrevasalt....egyszerűen hányok tőle (bár az amiről a dalai szólnak közel áll hozzám és teccett is 1-2 szám míg nem tudtam ki énekli......pff... mindenesetre ez koppintás a javában
2012. május 06. 21:03
|
|
mimmó-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 175008 offline
|
Én szerintem aligha hasonlít,max a refrén egy ici picit de én azt se hallom!És teljesen jól hallok az boztos!!!Selena Gomezre csak irigykedni lehet mert neki bejött az élet, ez a kis zenekar meg úgy akarja magát felhúzni hogy 2 év múlva észreveszik hogy van benne hasonló szövegrész!?Ugyan már Selenának a kisujjában több sztárság van mint a banda összes tagjának testében!De lehet hogy ez nem igaz de Sel akkor is sztár és ha 1 milló dollárral megrövidítik akkor is sztár marad!
Na 1.A dalok címe se hasonlít istenem akkor hogy szólhat egyről?!
2.Egy alig ismert együttes?MI ez komolyan mondom eddig azt se tudtam hogy létezik ilyen banda,Selena Gomezt pedig több milliárdan ismerik!
(Bocs annak akit megbántottam de szerintem ez így van)
Na 1.A dalok címe se hasonlít istenem akkor hogy szólhat egyről?!
2.Egy alig ismert együttes?MI ez komolyan mondom eddig azt se tudtam hogy létezik ilyen banda,Selena Gomezt pedig több milliárdan ismerik!
(Bocs annak akit megbántottam de szerintem ez így van)
2012. május 07. 13:34
|
|
SelenaLoveee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 169574 offline
|
Ezek olyan érthetetlen dolgok, hiszen hasonlít, de nem ugyanaz!! Miért most veszik észre?? Hogy Selenát belekeverjék valami botrányba?!?! Ő nem hiszem, hogy ilyet tett, tény, hogy hasonlítanak, de akkor is miért kell ekkora botrányt csinálni belőle??
2012. május 07. 13:35
|
|
SelenaLoveee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 169574 offline
|
És igen ezzel Selenát akarom védeni!!
2012. május 07. 19:42
hasonlít de nem teljesen mert ez a suttyó banda máshogy énekli.remélem selenának nem kell enyyit fizetnie.Amúgyis mért lopna ilyen ismeretlen bandától????????????????????és aki lehordja selenát mért regisztrál ilyen oldalra?
2012. május 08. 11:51
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
egyáltalán nem is hasonlít a két dal,max. csak a refrén,egyépként bármilyen "garázsbanda" perelhetne ennyi erővel,hogy ellopták a szövegét.... 
Egyépként is,Selenának van pénze(nem is kevés),szóval ki is tudja fizetni a bírságot....
Egyépként is,Selenának van pénze(nem is kevés),szóval ki is tudja fizetni a bírságot....
2012. május 10. 19:00
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
csakydori: Egyetéretek veled.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: