Gyerek miatt szakított VV Kinga és Attila?
2012. április 30. 10:42
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ezt vártam hogy szakítsanak
2012. április 30. 10:46
1. Kinga? mint anya?? Úristen!! Rossz belegondolni, szegény gyerekek sorsába... És a gyerekeknek az lesz az első szava, hogy b***meg??
2. ÁLOMPÁR??????????!!!!!!! Kicsit rossz a megfogalmazás!
2. ÁLOMPÁR??????????!!!!!!! Kicsit rossz a megfogalmazás!
2012. április 30. 11:05
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
hülyeség! kizárt dolog! a cikknek nincs semmi alapja, és nem köthető Attilához. szerintem abszolút badarság.
2012. április 30. 11:09
na jó kamu az egész
most fogyott le nem tom mennyit, egész végig azért sírt a szája mert kövér, és hirtelen gyereket akarna
tudod ki veszi be
most fogyott le nem tom mennyit, egész végig azért sírt a szája mert kövér, és hirtelen gyereket akarna
tudod ki veszi be
2012. április 30. 11:13
'ha el tudom viselni őt,akkor jöhet a gyerek is'
ez a mondat mindent elárul. a jövendőbeli gyermeked apját nem elviselni kell,hanem szeretni kedves Kingácska. ha ez az alap dolog az agyacskádban nincs meg, akkor még a gyerekvállalás gondolata se fogalmazódjon meg a fejedben-bár nem hinném hogy tele lenne értelmes elképzelésekkel,vagy egyáltalán valamivel ...
ez a mondat mindent elárul. a jövendőbeli gyermeked apját nem elviselni kell,hanem szeretni kedves Kingácska. ha ez az alap dolog az agyacskádban nincs meg, akkor még a gyerekvállalás gondolata se fogalmazódjon meg a fejedben-bár nem hinném hogy tele lenne értelmes elképzelésekkel,vagy egyáltalán valamivel ...
2012. április 30. 11:54
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Szerintem Kinga még BŐVEN várhat az anyasággal.
Ami meg Attilát meg őt illeti, szokásukhoz híven, úgyis kibékülnek.
Ami meg Attilát meg őt illeti, szokásukhoz híven, úgyis kibékülnek.
2012. április 30. 11:56
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Már esek sem tudnak semmit sem kitalálni! KINGA MINT ANYA? Szegény gyereket sajnálnám! Kinga még magáról sen tud normán gondoskodni egy gyereket meg hogy gondozna? NOOORMÁÁÁLIS?
2012. április 30. 11:57
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
justcreatesomething, teljesen egyetértek. Nem azárt kell mellénk a férfi, hogy őt elviselve lehessen gyerekünk, hanem hogy szerelemből éljünk vele együtt.
2012. április 30. 12:10
|
|
the undertaker99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 153272 offline
|
Ugyse ilettek össze
2012. április 30. 12:16
Nah ebbe én mélyebben bele se merek gondolni, hogy Kinga és a családalapítás..
Attila, te meg Kingánál sokkal jobbat is érdemelsz, mint egy nyávogó nőcit.
Attila, te meg Kingánál sokkal jobbat is érdemelsz, mint egy nyávogó nőcit.
2012. április 30. 12:22
Kinga szerintem még túl fiatal a gyerekvállaláshoz, bár mindenki maga érzi, mikor jött el az idő, de úgy gondolom, h ő pontosan olyan személy, akinek SEMMIKÉPP nem kéne gyerek: h nevelné fel? Folyton hisztizne, h nem azt csinálná, amit ő akar? -.-'
Bár én azt is kinézem belőlük, h ezt is csak a címlapokra kerülés miatt mondták, és szó sincs arról, h gyereket akarna Kingácska, és emiatt szakítottak.
Bár én azt is kinézem belőlük, h ezt is csak a címlapokra kerülés miatt mondták, és szó sincs arról, h gyereket akarna Kingácska, és emiatt szakítottak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: