Ha nem szereted Justin-t ne nézd meg ennyi!
Mellesleg én IMÁDOM ő az életem egyik része!Nagyon helyes és egyáltalán nem nyálgép és nem lányos!LOVE JUSTIN!FOREVER A BELIEBER!
Lehullt a lepel Justin Bieber új albumának borítójáról
2012. május 06. 11:54
|
|
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline
|
2012. május 06. 12:10
Idézet
Ha nem szereted Justin-t ne nézd meg ennyi!
Mellesleg én IMÁDOM ő az életem egyik része!Nagyon helyes és egyáltalán nem nyálgép és nem lányos!
Mellesleg én IMÁDOM ő az életem egyik része!Nagyon helyes és egyáltalán nem nyálgép és nem lányos!
Nagyon Timberlake-esre vette a figurát, csak amit szabad Jupiternek, azt nem szabad kisbeavernek. Próbál érettebb célközönségre szert tenni, de szerintem balul sül el neki.
2012. május 08. 22:18
|
|
DorkaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 152637 offline
|
Imádom Justin Biebert.! A Boyfriend tökszupi lett,( 1ik kedvencem) ez a borító is nagyooooon jó <3, kajak nemtudok rosszat mondani róla! Ő is egy olyan ember, aki egyszerüen kell a világra, ("ha nem lenne, ki kellene találni") még azoknak is akik nem szeretik
.! <333
2012. május 27. 19:57
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Nem tehetek róla, de egyszerűen irritál.
2012. június 01. 13:24
LUV. ^^<3 tejóég! már csak 18 nap van hátra *-*<3333333333333333333
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: