Morbid hangulatú Lady Gaga új turnéja
2012. április 30. 21:30
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Erre most mitis írjak ?! Sajnálom ,hogy Gaga a tulzott egyediségre hajazva tönkretette azt ,a mit a The Fame/The Fame Monster korszaka alatt felépített , amikor még tényleg a mondanivalója és a zenéje volt a lényeg ,és nem az ilyesféle fölös cirkusz ...
2012. április 30. 22:13
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
szertinem nagyon buli xDD én elmennék rá
2012. április 30. 22:40
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Azért ez a kastély tén yleg túlzás, mostanában Gaga őrültebb, mint valaha.
De most milyen legyen? Normális? Az már nem is ő lenne...
De most milyen legyen? Normális? Az már nem is ő lenne...
2012. május 01. 14:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Na, most aztán tényleg szívhatják a fogukat az ottani vallási csoportok, akik nem akarták, hogy legyen ott turné.
2012. május 01. 16:11
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Lady Gaga tudja mivel kell látványos showt csinálni:DSzerintem nagyon klassz,hogy ennyi mindent be mer vállalni;)
2012. május 03. 15:55
|
|
julkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161471 offline
|
miaz h sorra buknak meg a kislemezei ? Egy kislemeze volt mindez idáig ami nem jutott be a top 10 be a billboardon. Az pedig a Marry the Night az egyetlen olyan kislemeze ami mondhatjuk , h megbukott (amit egyébként máig nm értek)
2012. május 03. 19:24
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Én kicsit nem értem az egész show-t. Számomra nem egyértelmű, h mit szeretne ezzel üzenni. Imádom őt, de szerintem a Monster Ball sokkal jobb volt, mert értettem a "történetét". A bevezetőket én is hiányolom, de jelenleg minden vágyam, h kijussak egy koncertre és úgy is le tudjam vonni a következtetéseimet. Valamint én rettenetesen hiányolom a régi "visszafogottabb" mégis vadabb jelmezeit. A színpad szerintem gyönyörű *.*, de az az érzésem, h Gaga már nem tud mit kihozni a BTW érából :/ de ahogy ismerem, van még egy két ötlet a tarsolyàban
2012. május 10. 17:22
szeretem nagyon Gagát,egyik nagy kedvencem...csak sajnálom az állatokat,hogy ezért le kellett vágni őket...azért ha megnézzük a képet nem kevés hús van ott
2012. július 12. 01:12
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
tévedés ne esék ez a hus ruha latex és ennek is van története nem olyan egyértelmü mint a monster ball de van azzal kezdődik hogy Gagát bezárják és a második dal alatt megszökik és tovább megy az üldözés minden számnál nem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: