Megkezdődött a Grammy-díjas énekesnő új turnéja, a Born This Way Ball, melynek első állomása április 27-én, Szöulban volt egy 65 ezer férőhelyes stadionban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Morbid hangulatú Lady Gaga új turnéja
2012. április 30. 00:58
Az egész nő morbid, szóval sokat nem várok tőle.
2012. április 30. 05:37
Nem csodálom,hogy tiltakoztak ellene.Undorító.
Én se lennék a táncosa az biztos,nem aláznám meg magam ennyire akármennyi pénzért sem.
Visszataszító egy nő és kész.
Én se lennék a táncosa az biztos,nem aláznám meg magam ennyire akármennyi pénzért sem.
Visszataszító egy nő és kész.
2012. április 30. 06:56
Az ég kék, a tej fehér.
Gaga morbid (szvsz a degenerált jobban illene rá) - egyéb közhelyek?
Gaga morbid (szvsz a degenerált jobban illene rá) - egyéb közhelyek?
2012. április 30. 08:07
Még szerencse, hogy ide nem jön...
A morbidsága már degenerációba csapott át
Dél-Koreának meg részvétem! De szerencsére 18 éven aluliakat nem engedtek be a koncertre
A morbidsága már degenerációba csapott át
Dél-Koreának meg részvétem! De szerencsére 18 éven aluliakat nem engedtek be a koncertre
2012. április 30. 09:03
Nekem szimpatikus ez a nő. Akármilyen elmebeteg is, tehetséges, és művelt "sztárok" közé tartozik, szóval én tisztelem.
2012. április 30. 09:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem jó show-t rakott össze a cikk alapján
Nekem kifejezetten nem tetszett az a béna történet a Monster Ballon, szerintem így jobb, hogy kihagyták. Így csak a zenére koncentrálnak és persze Gaga őrültségeire
Semmi meglepő nincs ezen a turnén, de tuti lesznek még változtatások
2012. április 30. 09:34
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Szeretem a morbid dolgokat...:"D
2012. április 30. 09:37
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
Meg kellene lepődnünk?^.-
Én már videókat is láttam és szerintem nagyon jó lesz.Már alig várom a bécsi koncertet.^^
sátán?
okés,hogy ez nem fér bele az ottani vallási nézetekbe,de ez talán kicsit túlzás...ígyis-úgyis imádom Gagát,úgyhogy ez van.
sátán?
2012. április 30. 09:39
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
akár van tehetsége akár nincs,kicsit tényleg morbidra sikerült ez az egész..még az eddigi turnéjaihoz képest is.hús ruha?
az engem viszont meglepett,h van ahol korhatárossá tették a koncertjét.szerintem felesleges,mert aki igazán fanatikus rajongója,az maximum elmegy egy másik helyszínre és megnézi ott a showt.ezzel úgyse érik el azt,h Gaga más stílusú koncertet tartson,ha ez a céljuk.
az engem viszont meglepett,h van ahol korhatárossá tették a koncertjét.szerintem felesleges,mert aki igazán fanatikus rajongója,az maximum elmegy egy másik helyszínre és megnézi ott a showt.ezzel úgyse érik el azt,h Gaga más stílusú koncertet tartson,ha ez a céljuk.
2012. április 30. 09:42
|
|
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline
|
eddigi legjobb turnéja.♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: