Neil Gaiman 2008-es sikerkönyvét, mely A temető könyve nevet kapta, a Disney fogja feldolgozni. Két évig tartó huzavona után végül Neil igent mondott, ám tanulva az elmúlt évek hibáiból, csak azzal a feltétellel adta áldását, ha ő rendezheti a filmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb Neil Gaiman-könyvet filmesítenek meg
2012. április 29. 11:33
Van esze az írónak, hogy nem engedi csak úgy oda bárkinek a saját munkáját, a helyében lehet, hogy én is ezt tettem volna!!!
Egyébként pedig, a cikk alapján, jónak ígérkezik az a film, legalábbis a történet nekem szimpatikus!!!
2012. április 29. 11:46
Jónak ígérkezik, csak remélem megválogatják a szereplő gárdát....Mármint nagyon remélem hogy normális színészeket választanak=) Egyébként mindenképpen megnézzem^^
2012. április 29. 12:09
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Kíváncsi vagyok rá..
2012. április 29. 12:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.04.29. 11:33)
Van esze az írónak, hogy nem engedi csak úgy oda bárkinek a saját munkáját, a helyében lehet, hogy én is ezt tettem volna!!!
Egyébként pedig, a cikk alapján, jónak ígérkezik az a film, legalábbis a történet nekem szimpatikus!!! 
Amerika Neil ajtajában vár az éppen aktuális könyvek kiadásakor, mindig befürödnek velük de ragaszkodnak hozzá.
2012. április 29. 21:06
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De kíváncsi vagyok rá!
2012. április 29. 21:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Demilena @ 2012.04.29. 20:34)
Gaiman és a Disney, vicces párosítás.
Mindenesetre kíváncsi leszek, olvastam a könyvet. 
A Disney mostmár nem csak mesékkel foglalkozik, a vállalat megvette majdnem az összes nagy filmstúdiót, tehát nem hiszem, hogy ebből tényleg gyerekeknek szóló filmet készítenének.
Engem érdekelne a könyv, még nem olvastam. Hosszú?
2012. április 30. 14:38
hát először kiakadtam hogy , ebből mi lesz ha a disney csinálja, de a csillagport azt szeretem így már annyira nem tartok tőle, vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: