és mivel még nem vagy 18...csendben meghúzom magam
Daniel Radcliffe - Equus promóképek B&W, by Uli Weber
2007. január 30. 19:58
Istenem, tegnap óta keresem ezeket a képeket...
Öhm, nem mondok semmi kompromittálót, mert még kapok a fejemre... egy másik topikon már úgyis kifejeztem a véleményem.
Szépséges képek, jó a fényképezés és a koncepció.
Köszi!
Öhm, nem mondok semmi kompromittálót, mert még kapok a fejemre... egy másik topikon már úgyis kifejeztem a véleményem.
Köszi!
2007. január 30. 20:45
|
|
lucianaslytherinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 384 Csatolások: 1056 Azonosító: 22491 offline
|
OMG!!!!!!!!!
Asszem a kölyök belépett a HI kategóriába.
Isten hozott szívi.
Asszem a kölyök belépett a HI kategóriába.
Isten hozott szívi.
2007. január 30. 21:20
|
|
Feanorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.08. Hozzászólás: 89 Csatolások: 35 Azonosító: 19894 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. January 30. - 19:58)
Istenem, tegnap óta keresem ezeket a képeket...
Köszi!
Köszi!
Aricé, a drága Lumos-os csajoknak köszönhetõ!!!! csak menj fel és megtalálod!
2007. január 30. 22:34
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Húbazzeg továbbra is....
Totális áll-leesés ez a képsorozat, ezek még jobbak is mint a tegnapi képek, pedig azok se voltak semmik...képtelen vagyok szóhoz jutni, Dan, mit tettél velem?
Feanor:
*küld Szegedre SOK csokit*
És most egyenként megnézem újra az összeset...megvan a további esti programom.
Totális áll-leesés ez a képsorozat, ezek még jobbak is mint a tegnapi képek, pedig azok se voltak semmik...képtelen vagyok szóhoz jutni, Dan, mit tettél velem?
Feanor:
*küld Szegedre SOK csokit*
2007. január 30. 22:54
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2007. January 31. - 00:34)
Nahát, valami hasonló volt a délutáni programom.
Kiegészítés: a színeseknek is itt a helyük.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. január 31. 00:05
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Aaaaah igen, így teljes a sor, hatalmas köszönet a színesekért is! Na, most úgy néz ki, tovább kell fennmaradnom, mint terveztem.... ;-)
Daniel drága kiérdemelte a drool szmájlit.
Daniel drága kiérdemelte a drool szmájlit.
2007. augusztus 09. 20:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
no én csak a címre figyeltem fel ... Equus
majd a rossz érzésem valóra vált midõn a lovas képeket megláttam...
újabb filmklasszikust piszkálnak - szinpadon...
nem kell remake, se tv változat, se szinpadi vagy akár rajzfilm változat ... SZVSZ
*határozottan nem szereti az ilyet*
képekkel nincs gondom, sráccal sem - csak az eredeti ötletekbõl kifogyott szinpadi és filmrendezõkkel ...
maradok az 1977es Sidney Lumet rendezte klasszikusnál Richard Burton-el és Peter Firth-el
majd a rossz érzésem valóra vált midõn a lovas képeket megláttam...
nem kell remake, se tv változat, se szinpadi vagy akár rajzfilm változat ... SZVSZ
*határozottan nem szereti az ilyet*
képekkel nincs gondom, sráccal sem - csak az eredeti ötletekbõl kifogyott szinpadi és filmrendezõkkel ...
maradok az 1977es Sidney Lumet rendezte klasszikusnál Richard Burton-el és Peter Firth-el
2007. augusztus 09. 22:19
Idézet(_ToTo_ @ 2007. August 9. - 20:40)
Ez nem így van, az "eredeti" 1977-es film egy 1973-as darabot dolgozott fel. E logika alapján a film az, amely nem rendelkezett saját ötlettel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Equus_(play)
Amennyire én tudom, elenyészõ számú az olyan színdarab, amely filmbõl készül, ennek ellenkezõjére azonban rengeteg példa akad. Ha egy filmklasszikust látunk viszont a színpadon, akkor nagy az esélye, hogy az eredetileg is a színházban kezdte a pályafutását.
2007. augusztus 10. 10:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
azt tudtam, hogy színházban is játszották Burton-ék, de azt hittem késöbb-vagy lehet, hogy késöbb is ... de legalább a szereplõk megmaradtak itt is ott is - így lehet mondani, hogy tovább vitték a dolgot, mikor megfilmesítették, hisz a fél stáb ugyanaz maradt.
a színház egyébként jó dolog, csak szélesebb körben nem jut el az emberekhez - ezért a puding próbája az evés, ha egy írást szinpadon sekerrel játszanak, jöhet a film és ezután szoktak elszúrni 10-bõl 9x mindent, akár filmremake vagy újra szinpadra állításról legyen szó, teljesen elfeledik az eredeti koncepciókat, új környezetbe, helyszínre helyeznek mindent, stb. és megette a fene az egésznek a feelingjét - van persze kivétel, de ritka.
a színház egyébként jó dolog, csak szélesebb körben nem jut el az emberekhez - ezért a puding próbája az evés, ha egy írást szinpadon sekerrel játszanak, jöhet a film és ezután szoktak elszúrni 10-bõl 9x mindent, akár filmremake vagy újra szinpadra állításról legyen szó, teljesen elfeledik az eredeti koncepciókat, új környezetbe, helyszínre helyeznek mindent, stb. és megette a fene az egésznek a feelingjét - van persze kivétel, de ritka.
2007. augusztus 10. 15:48
|
|
dragon1986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 3317 offline
|
Remélem a többi HP-s is fog szerepelni mesztelenül
fõleg Emma 
lehet tudni, hogy ki az a csaj akit csak hátulról látni ?
lehet tudni, hogy ki az a csaj akit csak hátulról látni ?
2007. szeptember 01. 12:01
|
|
Höjjmiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.31. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 38205 offline
|
LEKKÖZELEBB RAKJÁTOK MÁR KI AZT A BÖSZME 16OS KARIKÁT CSESSZUS
majdnem megfulladtam az eperivójoghurtomba basszus
azaz õ felsõteste?!?!?! agyhalál...
lehet Rupert-fanból Dan-fan leszek? neem nem az ki avn csukva, de akkoris... ezek a képek toszott jóóók. köszie czupp
majdnem megfulladtam az eperivójoghurtomba basszus
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2007. október 08. 13:58
Maradt volna Harry Potternél, mert szerintem ez a fajta szereplés nem áll jól neki, bár gondolom ezt mindenki másként gondolja, nekem ez a véleményem!!!!
2007. december 31. 19:19
Kedves mindenki, felhívnám a figyelmet a fórumszabályzatra. 
http://www.hqparadise.hu/index.php?act=boardrules
http://www.hqparadise.hu/index.php?act=boardrules
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.