és mivel még nem vagy 18...csendben meghúzom magam
Daniel Radcliffe - Equus promóképek B&W, by Uli Weber
2007. január 30. 19:58
Istenem, tegnap óta keresem ezeket a képeket...
Öhm, nem mondok semmi kompromittálót, mert még kapok a fejemre... egy másik topikon már úgyis kifejeztem a véleményem.
Szépséges képek, jó a fényképezés és a koncepció.
Köszi!
Öhm, nem mondok semmi kompromittálót, mert még kapok a fejemre... egy másik topikon már úgyis kifejeztem a véleményem.
Köszi!
2007. január 30. 20:45
|
|
lucianaslytherinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 384 Csatolások: 1056 Azonosító: 22491 offline
|
OMG!!!!!!!!!
Asszem a kölyök belépett a HI kategóriába.
Isten hozott szívi.
Asszem a kölyök belépett a HI kategóriába.
Isten hozott szívi.
2007. január 30. 21:20
|
|
Feanorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.08. Hozzászólás: 89 Csatolások: 35 Azonosító: 19894 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. January 30. - 19:58)
Istenem, tegnap óta keresem ezeket a képeket...
Köszi!
Köszi!
Aricé, a drága Lumos-os csajoknak köszönhetõ!!!! csak menj fel és megtalálod!
2007. január 30. 22:34
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Húbazzeg továbbra is....
Totális áll-leesés ez a képsorozat, ezek még jobbak is mint a tegnapi képek, pedig azok se voltak semmik...képtelen vagyok szóhoz jutni, Dan, mit tettél velem?
Feanor:
*küld Szegedre SOK csokit*
És most egyenként megnézem újra az összeset...megvan a további esti programom.
Totális áll-leesés ez a képsorozat, ezek még jobbak is mint a tegnapi képek, pedig azok se voltak semmik...képtelen vagyok szóhoz jutni, Dan, mit tettél velem?
Feanor:
*küld Szegedre SOK csokit*
2007. január 30. 22:54
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2007. January 31. - 00:34)
Nahát, valami hasonló volt a délutáni programom.
Kiegészítés: a színeseknek is itt a helyük.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. január 31. 00:05
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Aaaaah igen, így teljes a sor, hatalmas köszönet a színesekért is! Na, most úgy néz ki, tovább kell fennmaradnom, mint terveztem.... ;-)
Daniel drága kiérdemelte a drool szmájlit.
Daniel drága kiérdemelte a drool szmájlit.
2007. augusztus 09. 20:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
no én csak a címre figyeltem fel ... Equus
majd a rossz érzésem valóra vált midõn a lovas képeket megláttam...
újabb filmklasszikust piszkálnak - szinpadon...
nem kell remake, se tv változat, se szinpadi vagy akár rajzfilm változat ... SZVSZ
*határozottan nem szereti az ilyet*
képekkel nincs gondom, sráccal sem - csak az eredeti ötletekbõl kifogyott szinpadi és filmrendezõkkel ...
maradok az 1977es Sidney Lumet rendezte klasszikusnál Richard Burton-el és Peter Firth-el
majd a rossz érzésem valóra vált midõn a lovas képeket megláttam...
nem kell remake, se tv változat, se szinpadi vagy akár rajzfilm változat ... SZVSZ
*határozottan nem szereti az ilyet*
képekkel nincs gondom, sráccal sem - csak az eredeti ötletekbõl kifogyott szinpadi és filmrendezõkkel ...
maradok az 1977es Sidney Lumet rendezte klasszikusnál Richard Burton-el és Peter Firth-el
2007. augusztus 09. 22:19
Idézet(_ToTo_ @ 2007. August 9. - 20:40)
Ez nem így van, az "eredeti" 1977-es film egy 1973-as darabot dolgozott fel. E logika alapján a film az, amely nem rendelkezett saját ötlettel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Equus_(play)
Amennyire én tudom, elenyészõ számú az olyan színdarab, amely filmbõl készül, ennek ellenkezõjére azonban rengeteg példa akad. Ha egy filmklasszikust látunk viszont a színpadon, akkor nagy az esélye, hogy az eredetileg is a színházban kezdte a pályafutását.
2007. augusztus 10. 10:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
azt tudtam, hogy színházban is játszották Burton-ék, de azt hittem késöbb-vagy lehet, hogy késöbb is ... de legalább a szereplõk megmaradtak itt is ott is - így lehet mondani, hogy tovább vitték a dolgot, mikor megfilmesítették, hisz a fél stáb ugyanaz maradt.
a színház egyébként jó dolog, csak szélesebb körben nem jut el az emberekhez - ezért a puding próbája az evés, ha egy írást szinpadon sekerrel játszanak, jöhet a film és ezután szoktak elszúrni 10-bõl 9x mindent, akár filmremake vagy újra szinpadra állításról legyen szó, teljesen elfeledik az eredeti koncepciókat, új környezetbe, helyszínre helyeznek mindent, stb. és megette a fene az egésznek a feelingjét - van persze kivétel, de ritka.
a színház egyébként jó dolog, csak szélesebb körben nem jut el az emberekhez - ezért a puding próbája az evés, ha egy írást szinpadon sekerrel játszanak, jöhet a film és ezután szoktak elszúrni 10-bõl 9x mindent, akár filmremake vagy újra szinpadra állításról legyen szó, teljesen elfeledik az eredeti koncepciókat, új környezetbe, helyszínre helyeznek mindent, stb. és megette a fene az egésznek a feelingjét - van persze kivétel, de ritka.
2007. augusztus 10. 15:48
|
|
dragon1986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 3317 offline
|
Remélem a többi HP-s is fog szerepelni mesztelenül
fõleg Emma 
lehet tudni, hogy ki az a csaj akit csak hátulról látni ?
lehet tudni, hogy ki az a csaj akit csak hátulról látni ?
2007. szeptember 01. 12:01
|
|
Höjjmiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.31. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 38205 offline
|
LEKKÖZELEBB RAKJÁTOK MÁR KI AZT A BÖSZME 16OS KARIKÁT CSESSZUS
majdnem megfulladtam az eperivójoghurtomba basszus
azaz õ felsõteste?!?!?! agyhalál...
lehet Rupert-fanból Dan-fan leszek? neem nem az ki avn csukva, de akkoris... ezek a képek toszott jóóók. köszie czupp
majdnem megfulladtam az eperivójoghurtomba basszus
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2007. október 08. 13:58
Maradt volna Harry Potternél, mert szerintem ez a fajta szereplés nem áll jól neki, bár gondolom ezt mindenki másként gondolja, nekem ez a véleményem!!!!
2007. december 31. 19:19
Kedves mindenki, felhívnám a figyelmet a fórumszabályzatra. 
http://www.hqparadise.hu/index.php?act=boardrules
http://www.hqparadise.hu/index.php?act=boardrules
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.