Csillag Születik: Negyela Bernadett nem lesz tinisztár
2012. április 29. 09:59
örülök h kiesett,én semmi tehetséget nem láttam benne.Csak egy tinilány,aki híres akart lenni a Csillag Születiken keresztül.Amúgy sem volt szimpi...-.-'
2012. április 29. 10:07
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Úgyis ő mondta,hogy nem akar tinisztár lenni...hát,most már nem is lesz az...:"D
2012. április 29. 10:07
Szomorú vagyok, hogy Bernadettnek kellett kiesnie!
Neki szurkoltam meg Jennifernek! Most már csak Jennifernek!
Neki szurkoltam meg Jennifernek! Most már csak Jennifernek!
2012. április 29. 10:08
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Na, örülhettek, Plazma-rajongó tinilányok!!! Most kiesett az, akinek meg kellett volna nyernie az egész CsiSz 4-et. De ajánlom, hogy a ti drágalátos Plazmátok kiessen a jövő héten!!! Bernadettet meg vissza a versenybe, de azonnal!!! Ha ez nem történik meg, akkor viszont hajrá Jennifer!!!
2012. április 29. 10:09
Hála istennek h kiesett. Szerintem nincs tehetsége az énekléshez azt nem értem h az élő showba h jutott be hisz olyan vinnyogó a hangja.
2012. április 29. 10:14
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
ABBAMania: Mi bajod Plazmával? Asszed visszarakják Bernadettet, mert te azt kéred?
Szerintem ügyes volt Bernadett, bár a múltkor nem nagyon tetszett. De most bebizonyította Nálam, hogy valóban tehetséges! Sajnáltam, hogy kiesett. Csodálkoztam is...
Szerintem ügyes volt Bernadett, bár a múltkor nem nagyon tetszett. De most bebizonyította Nálam, hogy valóban tehetséges! Sajnáltam, hogy kiesett. Csodálkoztam is...
2012. április 29. 10:14
Örültem, h kiesett, szerintem még fejlődnie kell....
2012. április 29. 10:17
Negyela Bernadettet nem sajnálom, viszont Molnár Józsefet és Vízi Imrét igen, jók voltak.
Plazma tetszett, az In Diretta még mindig a kedvencem (úgyis rongyosra fogom ezt a számukat is hallgatni).
Szirota Jennifernek most sikerült jól énekelnie.
Még tetszett a Prügyi Duó és természetesen Molnár&Vízi, valamint Mészáros János Elek, Juhász Marci.
A Quantum XXL hozta magát, akárcsak bármikor, ők is ügyesek voltak.
The Immigrants... nos, én a Molnár Józsefék helyett őket ejtettem volna ki. Nem nyerték el még most sem a tetszésemet.
Negyela Bernadett átlagos volt.
Ó, és igen, Lilu meg Nóra még mindig nem szimpi, a zsűrivel elégedettebb voltam.
Plazma tetszett, az In Diretta még mindig a kedvencem (úgyis rongyosra fogom ezt a számukat is hallgatni).
The Immigrants... nos, én a Molnár Józsefék helyett őket ejtettem volna ki. Nem nyerték el még most sem a tetszésemet.
Ó, és igen, Lilu meg Nóra még mindig nem szimpi, a zsűrivel elégedettebb voltam.
2012. április 29. 10:36
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én csak azt sajnálom, hogy Molnár József és Vizi Imre kiesett. Pedig nekik szurkoltam.
2012. április 29. 10:47
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hál istennek hogy kiestek
2012. április 29. 11:21
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Nekem nagyon tetszik Bernadett hangja, de tényleg nagyon fiatal még, remélem pár év múlva hallunk még róla
2012. április 29. 11:26
Szerintem most nem is nagyon vannak olyan igazán jó tehetségek a Csillag születikben! Bernadett nem volt rosz, de nem is volt jó annyira! A tánc csapatot meg Dzsenifert lehet jónak mondani most!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: