A Született feleségek sorozat záróepizódjának forgatási napja kissé könnyesre sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zokogva búcsúztak a Született feleségek
2012. április 28. 22:58
_ToTo_
"Született nyugdíjasok néven folytathatják még pardon."
Egyet értek veled.
"Született nyugdíjasok néven folytathatják még pardon."
Egyet értek veled.
2012. április 28. 23:11
Anyum egyik kedvenc sorozata, meg persze az én egyik kedvencem is. Hiányozni fog, én nagyon szeretem/szerettem...
2012. április 28. 23:27
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
sajnálom én is, hogy vége
2012. április 29. 00:05
|
|
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline
|
: (((((((((( Annyira sajnálom hogy vége! Furcsa lesz nagyon, hogy nem lesz több rész.
(
2012. április 29. 06:39
Nem nagyon néztem, de belenéztem pár részbe és azok nagyon jók voltak
Csak sok sikert tudok kívánni nekik a jövőben, nagyon jó színészek
Közülük Eva (Longoria)a kedvencem
2012. április 29. 08:04
Annyira sajnálom hogy vége , megértem hogy mit éreznek , hiszen olyanok voltak mint egy család :/ De egyszer minden végetér
2012. április 29. 08:53
Nem mindig néztem, de amikor egy-egy alkalommal belenéztem, szívemhez nőtt a történet
Nagyon saajnálom hogy vége lesz 13.-án...
2012. április 29. 09:20
szomorú hogy vége van, a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb sorozata -volt-.
2012. április 29. 09:29
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kár hogy vége és persze hogy ilyen síros lett búcsúzás hisz elég sokáig együtt voltak ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: