Pár hónap alatt hatalmasat nőtt Taylor Swift melle. A pletykák szerint implantátumokat rakatott be a fiatal énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift feltölttette melleit?
2012. április 28. 21:24
Nos, én nagyon bírom Taylort, és szerintem ő szereti a természetességet ezért benne van a pakliban hogy nőtt, és azis hogy ez csak egy Push-Up os melltartó!
2012. április 28. 21:24
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kicsit nem szembetűnő
.
2012. április 28. 21:28
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
szerintem meg felvett egy szivacsos melltartót
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 28. 21:30
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Semmi bajom Taylorral, de tényleg. És nem bántani akarom: Az első képen szinte mintha nem is volna melle olyan kicsi. Ahhoz képest, hogy 180 cm. magas csaj. Bár mondjuk soványka. Szerintem a találgatás felesleges. Ránézésre csak egy plasztikai sebész tudná megmondani, hogy ez most eredeti e vagy sem. Ő pedig ha törik, ha szakad sem fogja bevallani hogy plasztikázott. Ha valóban megműtötték.
2012. április 28. 21:33
És mi van, ha csak egy Push-Up-os melltartó van rajta? Az nem lehet, egyből a plasztikára kell gondolni? Amúgy nekem is van olyan ismerősöm, akiknek hirtelen (persze nem 1 óra alatt) nőtt meg a mellük, szóval lehet, hogy most neki is hirtelen nőtt meg. Taylor meg nem hiszem, hogy plasztikáztatna, ez olyan hihetetlen... Szóval szerintem marad a Push-Up... Meg amúgy is, Taylor elég magas, 180 centiméter és még vékonyka (de nem anorexiára kell gondolni!) is szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 28. 21:36
Elég nagy a különbség.Az első képen szinte semmi melle szóval nem gondolom, hogy csak egy push-up melltartóról lenne szó.Szerintem kitömte.
2012. április 28. 21:38
Hát ki tudja... Az ilyen képeket nem photoshoppolják, és tényleg sokkal nagyobb a másodikon!! Bár róla nem igazán tudnám elhinni.
2012. április 28. 21:40
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
hát ha neki ihgy jó, ez azö döntése
2012. április 28. 21:49
és tényleg...há tvégülis soha nem volt valami nagy neki, és ha zavarta lehetséges a dolog. de mondjuk az imidzsét kicsit sérti dehát:D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.