Pizzát rendelt rajongóinak Demi Lovato
2012. április 28. 12:47
|
|
LiliREJvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 169767 offline
|
Dejófej!
Bárcsak mindenki ilyen lenne, és foglalkozna a rjongóival. Jó mondjuk a legtöbb sztár, mondhatjuk hogy ilyen:D Legalábbis akiket én kedvelek, azokról tudom:)
2012. április 28. 12:49
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Lejárt lemez ez az ötlet, de azért kedves Demitől.
Egyébként Tom Felton is vitt a rajongóknak pizzát, amikor a HP 7 premierjére várakoztak, csak ő valamilyen érdekes módon, nem 'tweetelte. Hogy is van ez?!
2012. április 28. 13:11
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Rokonszenves lány és szimpatikus húzása volt.Viszont ezt már előtte is eljátszották szerintem.Amúgy is melyik ember nem tenne ilyet, ha sztár lenne?Demi az a tweetelős típus, gondolom büszke magára.
kár, hogy nem voltam ott, megkívántam a pizzát
kár, hogy nem voltam ott, megkívántam a pizzát
2012. április 28. 14:04
Ez egy igazán kedves gesztus volt a részéről.
Egyre szimpatikusabb számomra Demi, mit ne mondjak. Bárcsak nekem is rendelt volna, úgy megkívántam.
2012. április 28. 14:19
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Tény, hogy nem ő volt az első, de szép gesztus volt. Minden rajongónak jól esne, ha a kedvenc sztárja vinne nekik ki pizzát, vagy valami mást. Remélem legalább nem csak a kép erejéig pózolt a pizzákkal, és valakivel kiküldte őket, hanem személyesen ment ki, és úgy adta át, mert ha a képet van ideje feltölteni Twitterre, és pózolni, de ha a pizzákat nincs ideje kivinni nekik személyesen, akkor ez bizony csak hencegés, semmi más és nincs kifogás.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: