A színésznő nem örülne neki, ha nemrég született kisfia követné apukája példáját, és jégkorongozó hivatást választana.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff nem szeretné, ha gyermeke is hokizna
2012. április 27. 10:09
Ez olyan hülyeség, sose értettem ezeket a szülői korlátozásokat. Örülök hogy én azt sportolhattam amit szerettem volna, és senki nem mondta hogy ne, mert bajod lesz. Oké hogy deformálódtam kicsit, de én ezekre nem úgy tekintek hogy a franc, hanem szép emlékek... Nyilván az ember nem úgy fog visszanézni egy lila szemre vagy x öltésre hogy dejó, de örülök neki, de nem fogja sajnálni, mert hozzátartozik ahoz, amit szeret.
2012. április 27. 11:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ő is csak egy anya
2012. április 27. 12:42
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
miért ő döntse el h mit akar a gyerek? 
fogadjunk mégis hockey lesz
fogadjunk mégis hockey lesz
2012. április 27. 13:07
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
majd a gyerek eldönti ...de hát ők tudják
2012. április 27. 13:24
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt mondjuk meg lehet érteni,hogy félti a gyerekét.... Majd később kiderül,hogy mi lesz a fiából most még azt nem lehet tudni...!
2012. április 27. 13:49
Aranyos, hogy ennyire félti a gyermekét.
Mondjuk nyilán ezt nem ő fogja eldönteni, hanem Luca, ha felnő. Mindenesetre ezt még nem tudhatja. Hilary egyébként tökéletes anya.
2012. április 27. 13:50
Szerintem a gyereke úgy is hokizni fog. De nagyon jó anyuka ha így félti a gyerekét
2012. április 27. 14:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Majd idővel kiderül , hogy hokizni fog e... 
Iinna egyetértek !
Iinna egyetértek !
2012. április 27. 14:38
ez a luca cruz comrie csak szerintem tűnik lányos névnek?
2012. április 27. 15:44
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Annyira aranyos, ahogy félti Lucát! Meg persze érthető is
Viszont úgyis a gyerek fogja eldönteni, mit szeretne csinálni, Hil maximum tanácsokkal láthatja el, de szabad akarata van a fiának. Amúgy meg Hilary tényleg tökéletes anyuka
2012. április 27. 15:48
Szerintem a gyereknek kell eldönteni hogy mit szeretne sportolni. Senkire nem lehet ráerőltetni túlzottan olyan dolgot, amit nem szeret.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: