Az Avenged Sevenfold régen hallatott magáról, most azonban megtudtuk, hogy az együttes új DVD kiadását tervezi!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Avenged Sevenfold új DVD-vel jelentkezik
2012. április 27. 11:33
Várom már a DVD-t
Biztos szuper anyagot vágtak össze
2012. április 27. 13:39
Na, én biztosan megnézem a DVD-t!!!
Biztosan élménydús volt az a sok utazás, és a film megtekintésével én is részesévé válok kicsit a srácok koncertjeinek, vagyis nem hagyhatom ki!!!
Már csak Matt miatt sem....
2012. április 27. 14:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsian várom!
2012. április 27. 15:59
|
|
csokismogyoróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156450 offline
|
dejóó.
már nagyon várom, mint a Buried Alive-t.^^
2012. április 27. 18:37
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
nagyon várom már. biztos szuper lesz
2012. április 27. 23:54
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem a Buried Alive meg sem fog már videóban jelenni, Arin helyett meg vissza Portnoy-t. Nehogy egy napon említsük őket! DVD az meg nagyon király lesz.
2012. április 28. 10:07
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Biztos jó lesz:)
már várom.^^
már várom.^^
2012. április 28. 10:23
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2012.04.27. 23:54)
Sztem a Buried Alive meg sem fog már videóban jelenni, Arin helyett meg vissza Portnoy-t. Nehogy egy napon említsük őket! DVD az meg nagyon király lesz.
Ez körülbelül olyan, hogy ki a király ha nem én. Arin nagyszerű dobos és fiatal, ami jelentheti, hogy igenis van még mit tanulnia, de ettől függetlenül már most is klasszis magasságokba emelkedik. Portnoy meg a világ egyik legjobb dobosa ez nem is kérdés, ámbár ő a Dream Theater-be való, ahol fölényeskedhet és ahol egy zenekarra gyakorolhatja a rámenős dobolását. Ez nem kellett az Avenged Sevenfold-nak, ők nem ebben a hitben élnek, pláne nem egy olyan emberrel, aki csakúgy otthagyja a zenekarát, mert jön egy jobb ajánlat. Nem mondom, tényleg nagy segítség volt amit a fiúknak adott, de az, hogy faképnél hagyta volna ezért örökre a saját zenekarát az több, mint pofátlanság.
És most a DVD: várni várom, ezzel együtt várnám én már a klipet is. Rengeteg jó koncertet adtak a közelmúltban, amit eddig gyalázatos minőségű videókon tekintettem meg, úgyhogy igazán kijár már a lelkemnek, a szememnek és a fülemnek egy tökéletes felvétel.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. április 28. 16:35
Egyetértel Johinna! Arin lehet, h kezdő, de jó dobos, és ő legalább nem csinálta azt, amit Portnoy!
A klip meg tényleg nem valószínű, h meg fog jelenni, amit sajnálok!
Így kissé szavahihetetlenek lettek a fiúk a szememben, főleg, mert a rajongóikat is be akarták vonni a dologba! Persze nem ők az elsők, akik ilyesmit tettek. Persze szeretem még őket, de akkor is csalódott vagyok egy kicsit.
A klip meg tényleg nem valószínű, h meg fog jelenni, amit sajnálok!
2012. április 30. 17:50
Már nagyon várom
Biztos nagyon jóó lesz:DD
Kár h nem lesz klipjük pedig nagyon vártam://
Kár h nem lesz klipjük pedig nagyon vártam://
2012. június 18. 10:27
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Júúj, én már nagyon várom, tuti meg fogom nézni
Remélem jó lesz (na jó, biztos szupi lesz
) és azt is remélem hogy majd valamikor eljönnek Magyarországra, IMÁDOM ŐKET
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.