Az Avenged Sevenfold régen hallatott magáról, most azonban megtudtuk, hogy az együttes új DVD kiadását tervezi!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Avenged Sevenfold új DVD-vel jelentkezik
2012. április 27. 11:33
Várom már a DVD-t
Biztos szuper anyagot vágtak össze
2012. április 27. 13:39
Na, én biztosan megnézem a DVD-t!!!
Biztosan élménydús volt az a sok utazás, és a film megtekintésével én is részesévé válok kicsit a srácok koncertjeinek, vagyis nem hagyhatom ki!!!
Már csak Matt miatt sem....
2012. április 27. 14:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsian várom!
2012. április 27. 15:59
|
|
csokismogyoróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156450 offline
|
dejóó.
már nagyon várom, mint a Buried Alive-t.^^
2012. április 27. 18:37
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
nagyon várom már. biztos szuper lesz
2012. április 27. 23:54
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem a Buried Alive meg sem fog már videóban jelenni, Arin helyett meg vissza Portnoy-t. Nehogy egy napon említsük őket! DVD az meg nagyon király lesz.
2012. április 28. 10:07
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Biztos jó lesz:)
már várom.^^
már várom.^^
2012. április 28. 10:23
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2012.04.27. 23:54)
Sztem a Buried Alive meg sem fog már videóban jelenni, Arin helyett meg vissza Portnoy-t. Nehogy egy napon említsük őket! DVD az meg nagyon király lesz.
Ez körülbelül olyan, hogy ki a király ha nem én. Arin nagyszerű dobos és fiatal, ami jelentheti, hogy igenis van még mit tanulnia, de ettől függetlenül már most is klasszis magasságokba emelkedik. Portnoy meg a világ egyik legjobb dobosa ez nem is kérdés, ámbár ő a Dream Theater-be való, ahol fölényeskedhet és ahol egy zenekarra gyakorolhatja a rámenős dobolását. Ez nem kellett az Avenged Sevenfold-nak, ők nem ebben a hitben élnek, pláne nem egy olyan emberrel, aki csakúgy otthagyja a zenekarát, mert jön egy jobb ajánlat. Nem mondom, tényleg nagy segítség volt amit a fiúknak adott, de az, hogy faképnél hagyta volna ezért örökre a saját zenekarát az több, mint pofátlanság.
És most a DVD: várni várom, ezzel együtt várnám én már a klipet is. Rengeteg jó koncertet adtak a közelmúltban, amit eddig gyalázatos minőségű videókon tekintettem meg, úgyhogy igazán kijár már a lelkemnek, a szememnek és a fülemnek egy tökéletes felvétel.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. április 28. 16:35
Egyetértel Johinna! Arin lehet, h kezdő, de jó dobos, és ő legalább nem csinálta azt, amit Portnoy!
A klip meg tényleg nem valószínű, h meg fog jelenni, amit sajnálok!
Így kissé szavahihetetlenek lettek a fiúk a szememben, főleg, mert a rajongóikat is be akarták vonni a dologba! Persze nem ők az elsők, akik ilyesmit tettek. Persze szeretem még őket, de akkor is csalódott vagyok egy kicsit.
A klip meg tényleg nem valószínű, h meg fog jelenni, amit sajnálok!
2012. április 30. 17:50
Már nagyon várom
Biztos nagyon jóó lesz:DD
Kár h nem lesz klipjük pedig nagyon vártam://
Kár h nem lesz klipjük pedig nagyon vártam://
2012. június 18. 10:27
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Júúj, én már nagyon várom, tuti meg fogom nézni
Remélem jó lesz (na jó, biztos szupi lesz
) és azt is remélem hogy majd valamikor eljönnek Magyarországra, IMÁDOM ŐKET
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.