Ez a ruha összeállítás
Lindsey Shaw- Zooey magazine relaunch 2012.03.18.
2012. július 05. 17:32
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én miért csak most vettem észre ezt a topikot?
Így nagyon megkésve, de annyira jó róla "új" képeket látni. Hogy nem vehettem észre?
Mindenesetre nagyon köszönöm saii a képeket
Lindsey gyönyörű rajtuk, tényleg
1 felhasználónak tetszik:
saii
2012. július 05. 18:19
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Ne is mond, Lindsey-ről új képeket találni mission impossible, pedig tehetsége, és szépsége alapján simán megérdemelne nagyobb figyelmet. Ő azon kevés számomra nagyon kedves színésznők egyike, akiről már egy bélyeg méretű ÚJ twitter képek láttán is kibújok a bőrömből.
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmed, vagy mert nem látogatod a Pretty Little Liars topikot (oldal közepe felé vannak a HQ méretűek) , oda is felkerült róla egy pár új kép, a soron következő epizódból.
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmed, vagy mert nem látogatod a Pretty Little Liars topikot (oldal közepe felé vannak a HQ méretűek) , oda is felkerült róla egy pár új kép, a soron következő epizódból.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. július 07. 23:02
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (saii @ 2012.07.05. 18:19)
Ne is mond, Lindsey-ről új képeket találni mission impossible, pedig tehetsége, és szépsége alapján simán megérdemelne nagyobb figyelmet. Ő azon kevés számomra nagyon kedves színésznők egyike, akiről már egy bélyeg méretű ÚJ twitter képek láttán is kibújok a bőrömből.
Bizony, úgy van, ahogy mondod! Sajnos nagyon sok elhanyagolt tehetséges sztár van, aki több figyelmet érdemelne. Sajnos ő is ilyen, de nagyon örülök, hogy egyáltalán van néha-néha infó/kép róla. Múltkor találtam meg a Twitterjét, és megnéztem a képeket, és annyira rám jött megint a Lindsey felé irányuló mániám
2012. július 08. 20:32
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Lindsey és Shay előadásában Pink So what című száma az egyik legkedvesebb jelenetem, mindketten nagyon édesek, és Lindseynek jó hangja is van.
Csak miatta tényleg nem érdemes belekezdeni a sorozatba, az 1. évadban eredetileg három epizódban szerepelt volna, de valószínűleg bejött a készítőknek az alakítása, mert megduplázták az epizódjai számát, és lett belőle hat. A 2. évad végén aztán két újabb epizódig csatlakozott a stábhoz. Itt korábbra tervezték a visszatérését, de Lindsey egy másik szerződése miatt ez nem valósulhatott meg. A 3. évad elé nagy reményekkel állok, a rengeteg twitter kép a forgatásról azt sugallja, hogy most többször fogjuk látni a képernyőn. Igazán megérdemelné.
Amennyiben mégis kíváncsi vagy rá PLL-ben, youtube-on szinte az összes jelenete elérhető.
Amennyiben mégis kíváncsi vagy rá PLL-ben, youtube-on szinte az összes jelenete elérhető.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.