Szunai Lindát baleset érte
2012. április 26. 20:45
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Szegény...nekem nyáron volt balesetem..eltört a bokám...:/
2012. április 26. 21:23
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Kiyla @ 2012.04.26. 19:55)
Téged se kellett volna autóba ültetni. Egy értelmes nő ilyenkor mikor látja mi van azonnal lehajol a kormány aljáig és összehúzza magát és védi a testét - fejét- mindenét.
Úgy látom neked se kéne... Egy értelmes nő (de inkább úgy mondom, hogy ember) beköti magát, de nem hajol le, mert ha benyomódik a kocsi eleje, akkor annyi.
2012. április 26. 21:36
Idézet (Adrianna @ 2012.04.26. 21:23)
Úgy látom neked se kéne... Egy értelmes nő (de inkább úgy mondom, hogy ember) beköti magát, de nem hajol le, mert ha benyomódik a kocsi eleje, akkor annyi.
Elég kemény sérüléseket összeszedne már egy kisebb koccanásban is ebben az esetben, ráadásul pont a fejénél. 
Honnan veszed, hogy a csaj nem volt bekötve? Nem a szívem csücske, de szerintem annyi esze csak volt. Én sem szeretem bekötni magamat, sőt pár okból nem igazán tartom előnyösnek a biztonsági övet, de, ha volán mögé ülök, akkor általában bekötöm magamat. Egyébiránt a zsaruk keményen büntetnek, ha véletlenül elfelejted magadat bekötni, ami csak a szélvédőn való kirepüléstől véd meg tulajdonképpen. De, ahogy látom itt senki sem hallott még arról a fantasztikus találmányról, amit légzsáknak nevezünk.XD Kinyílik egy az arcodba és az újabb autóknál, már az oldalajtóban is van, ha jól tudom. Meg a másik az, hogy ezek tized másodpercek alatt történnek meg. Hogyha valaki bevág eléd, akkor vagy tudsz időben kapcsolni, vagy nem. Meg a másik az, hogy zebránál nem előzünk, szóval alapjáraton a másik autós is mekkora IQ harcos lehetett.
2012. április 27. 06:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.26. 21:36)
Honnan veszed, hogy a csaj nem volt bekötve? Nem a szívem csücske, de szerintem annyi esze csak volt. Én sem szeretem bekötni magamat, sőt pár okból nem igazán tartom előnyösnek a biztonsági övet, de, ha volán mögé ülök, akkor általában bekötöm magamat. Egyébiránt a zsaruk keményen büntetnek, ha véletlenül elfelejted magadat bekötni, ami csak a szélvédőn való kirepüléstől véd meg tulajdonképpen. De, ahogy látom itt senki sem hallott még arról a fantasztikus találmányról, amit légzsáknak nevezünk.XD Kinyílik egy az arcodba és az újabb autóknál, már az oldalajtóban is van, ha jól tudom. Meg a másik az, hogy ezek tized másodpercek alatt történnek meg...
Nem azt mondtam, hogy nem kötötte be magát, hanem csak reagáltam valaki véleményére. Szerintem az az első ha kocsiba ülünk, hogy bekötjük magunkat. Azzal nem értettem egyet csupán, hogy le kell hajolnia, mert oké, hogy ott a légzsák, de szerintem nem véd annyira nagyon. Legalábbis ha lehajolsz és elég keményen benyomódik a kocsi eleje, a fejedet is eléri - akár kinyílt a légzsák, akár nem. És akkor meg gáz van.
2012. április 27. 06:41
Legalább nem lett nagyon baja.:/ Jobbulást neki!^^
2012. április 27. 07:11
|
|
LiliREJvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 169767 offline
|
Esküszöm már a csapból is szunai linda folyik.. vagy a megasztáros "románc" miatt, vagy azért, mert a testét próbálja "karbantartani", vagy azért, mert éppenséggel balesetet szenved. Oké sajnálom. De azért kezd idegesítővé válni!
Csak az én személyes véleményem:)
2012. április 27. 09:48
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szegény.. Jó, hogy nem lett azért komolyabb baja.
2012. április 27. 10:12
Kíváncsi lennék hogy reagál igazi vészhelyzetre, mert a cikk alapján csak egy koccanás volt. Sikítozni ilyeneken...Jesus...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 27. 13:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jobbulást! Sajnos ilyen megtörténhet...! :S
2012. április 27. 13:08
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát...nem kifejezetten a kedvencem, de azért jobbulást neki!
2012. április 27. 14:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Sajnálom. Szerencsére nem lett komolyabb baja...
2012. április 27. 16:28
Idézet (Adrianna @ 2012.04.27. 06:32)
Nem azt mondtam, hogy nem kötötte be magát, hanem csak reagáltam valaki véleményére. Szerintem az az első ha kocsiba ülünk, hogy bekötjük magunkat. Azzal nem értettem egyet csupán, hogy le kell hajolnia, mert oké, hogy ott a légzsák, de szerintem nem véd annyira nagyon. Legalábbis ha lehajolsz és elég keményen benyomódik a kocsi eleje, a fejedet is eléri - akár kinyílt a légzsák, akár nem. És akkor meg gáz van.
A másik meg tényleg az, hogy ez pár pillanat...
Jó, csak, hogy jött ide, akkor a biztonsági öv? Mert akkor egyáltalán nem vágtam le.XD Egy normális ember valóban beköti magát és betartja a sebesség korlátozást, nem szorít le senkit és eleget tesz a KRESZ szabályainak. (közlekedési lámpa, elsőbbségadás, STOP táblánál megállás stb.) Csak azért, ha valaki jár is autóval, akkor tudja nagyon jól, hogy az autósok 99%-a a lehető legsúlyosabban megszegi a KRESZT. Nekem is voltak már élményeim. Kielőzött záróvonalnál és kanyarban, sőt édesapámat előzték ki körforgalomban is, azon mondjuk röhögtem.XD Az előző hozzászólásomban pont azt írtam le, hogy ezek tized másodpercek alatt történnek meg, még reagálni sincs időd, mert a csaj itt sem kapcsolt, és belement az előtte lévő autó hátuljába. Nincs időd lehajolni, én nem tudom, hogy honnan veszitek ezt a balgaságot.
2012. április 27. 17:56
|
|
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.27. 16:28)
Jó, csak, hogy jött ide, akkor a biztonsági öv? Mert akkor egyáltalán nem vágtam le.XD Egy normális ember valóban beköti magát és betartja a sebesség korlátozást, nem szorít le senkit és eleget tesz a KRESZ szabályainak. (közlekedési lámpa, elsőbbségadás, STOP táblánál megállás stb.) Csak azért, ha valaki jár is autóval, akkor tudja nagyon jól, hogy az autósok 99%-a a lehető legsúlyosabban megszegi a KRESZT. Nekem is voltak már élményeim. Kielőzött záróvonalnál és kanyarban, sőt édesapámat előzték ki körforgalomban is, azon mondjuk röhögtem.XD Az előző hozzászólásomban pont azt írtam le, hogy ezek tized másodpercek alatt történnek meg, még reagálni sincs időd, mert a csaj itt sem kapcsolt, és belement az előtte lévő autó hátuljába. Nincs időd lehajolni, én nem tudom, hogy honnan veszitek ezt a balgaságot.
Nem tudsz lehajolni, mert lehet, hogy 0,1-0,3 másodperc alatt történik meg az ominózus baleset. Egyébiránt, ha csattansz, akkor a légzsák azonnal kinyílik. Hallottam már olyat, hogy valaki zúzódásokat szenvedett és az orrát is eltörte, mert olyan gyorsan nyílt ki a légzsák. Meg, ha eléred a pedált, előre van húzva az ülés - okkulva az én 156 centis magasságomból - nem tudod, hova lehúzni a fejedet, nincs hely egyszerűen. Maximum az anyósülésre tudsz rádőlni, de a volánnál nem, mert ott van a kaszni, a kormány és a váltó is.XD A kocsi eleje egyébiránt akkor tud felgyűrődni, hogyha frontálisan ütközöl, de ez a baleset max a pénztárcájának fájt a csajnak. Szerintem csak kicsit megütődött, vagy karc lett a kocsiján. Kell azért egy 60-70 km/h-s sebesség, hogy valakinek totálisan felgyűrődjön a motortérbe. Ezért is szeretek a kocsiban inkább hátul ülni, ha nem én vezetek, de onnan is veszélyeztetett vagy, mivel oldalról is beléd tudnak szállni.
Hát úgy, hogy azt mondta a csajszi, hogy egy normális nő ilyenkor lehajol és védi mindenét. Fogalmam sincs honnan vette, de én erre mondtam, hogy szerintem NEM lehajol, hanem beköti magát. Szóval ja, innen jött, csak te félreértetted.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.