Érkezik a 30 Seconds to Mars új albuma
2012. április 26. 17:41
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hurrá már alig várom!!!
2012. április 26. 18:19
Eleinte aggódtam, hogy így nincs idejük kipihenni magukat, de mivel ez nem így van, izgatottan várom!
Engem amúgy nem érdekel igazán a stílusváltás... remek zenészek és dalszövegírók, szóval biztos, hogy valami hatalmas fog kisülni belőle
...
2012. április 26. 18:33
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na, erre volt az a nagy pánik, hogy feloszlanak
Mondjuk ha ez az album is úgy érkezik, mint a TIW klip, akkor én már most előre idegrohamot kapok
Mondjuk ha ez az album is úgy érkezik, mint a TIW klip, akkor én már most előre idegrohamot kapok
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. április 26. 19:02
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
vééégre vmi hír értékű :DDDD és milyen jó hír <3
2012. április 27. 09:02
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Jared nevében is bejelentenék egy hatalmas soon-t
Az Eminemes esetleges közreműködésnek hadd ne kelljen örülnöm, ámbár egy Björk és egy Sigur Rós előtt bátran fejet hajtok.
Nos, kíváncsian és izgatottan várom
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 27. 19:51
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
cárom, biztos jó lesz
2012. április 28. 21:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én még nem tudom lezártnak tekínteni a TIW-os időszakot, kicsit elfogultság, hisz én így ismertem meg Őket, igaz nagyon izgatott vagyok az új album miatt, napok óta várom már a hivatalos megerősítést. Jared mondott valami olyasmit, hogy akár dupstep albumot is csinálna, Isten mentsen, hogy összeálljon Skrillex-szel, tudom, hogy hallgatja. Eminemnek örülök, imádom Őt, de nem tudom elképzelni a Marssal, bár biztos jobb lenne, mint a Kanye-s Hurricane. Szóval nekem igazából mindegy, bármelyik új stílusokat imádnám, még az elektronikusat is(de az inkább ne legyen).
Egyedül a turné hiánynának nem tudok örülni, tavaly a 3 lehetőségből csak egyet használtam ki, szóval nyáron jó lenne ha megszegnék ezt a kis feltételt, de persze megérdemlik a pihenést, mégha Ők erre nem is tudják rászáni magukat.
Szóval kiváncsian várjuk a további hírmorzsákat, és én arra is kiváncsi vagyok tudnak-e még egy This Is War nagyságú valamit összehozni(persze, hogy tudnak). Csak ne kelljen megint annyit várni.
Egyedül a turné hiánynának nem tudok örülni, tavaly a 3 lehetőségből csak egyet használtam ki, szóval nyáron jó lenne ha megszegnék ezt a kis feltételt, de persze megérdemlik a pihenést, mégha Ők erre nem is tudják rászáni magukat.
Szóval kiváncsian várjuk a további hírmorzsákat, és én arra is kiváncsi vagyok tudnak-e még egy This Is War nagyságú valamit összehozni(persze, hogy tudnak). Csak ne kelljen megint annyit várni.
2012. május 04. 19:34
|
|
LittleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 169459 offline
|
30 STM fever
<3
2012. május 04. 19:34
|
|
LittleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 169459 offline
|
forever*** sorry....gépelés :$$
2012. május 25. 13:40
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Tök kiri.
Már naon várooom
<3 <3 <3
Már naon várooom
<3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.