Scott McCall, a véletlen folytán vérfarkassá vált középiskolás kalandjai nyár elején folytatódnak. Az új évadot az MTV már promótálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a Teen Wolf második évadja
2012. április 26. 02:02
El sem hiszem, hogy tényleg ennyire vevő Amerika egy újabb tini természetfeletti sorozatra. A könyvben több értelmet látok, így az még talán érdekelni is fog.
2012. április 26. 12:02
Általában nem szeretem az ilyen MTV-s sorozatokat, de ez valahogy leköt, egynek elmegy.
Várom az új évadot, Colton, Dylan, Tyler Hoechlin <3
2012. április 26. 13:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon várom!!!
2012. április 26. 19:07
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
De várom mááááár ^^ Colton <333
2012. április 28. 13:25
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Nagyon várom már a 2. évadot. Remélem az elsőt nálunk is elkezdik vetíteni szinkronosan. Még a premier előtt újra megnézem mindegyik részt, hogy mégis képben legyek, mert már olyan régen néztem meg, hogy már lassan el is felejtettem, hogy mi történt. A könyvről pedig, szerintem nagyon tucat lesz, az annyira nem érdekel, csupán csak plusz pénzt fognak keresni vele.
2012. május 06. 10:44
Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, mert nem állandóan sírnak benne, hanem van benne komédia, és jó kis történet. Én várom már a 2. évadot.
2012. december 27. 14:57
Imádom. Mindkét évad fantasztikus lett.
Nagyon várom a 3-at!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: