Beyoncét választották a világ legszebb nőjének
2012. július 23. 06:31
Beyonce???
Aki csak 2 kiló sminkel szép???
ki felejtették innen Liv Lylort-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neki kellett volna az elsőnek lennie!
Aki csak 2 kiló sminkel szép???
ki felejtették innen Liv Lylort-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neki kellett volna az elsőnek lennie!
2012. július 27. 16:27
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Hát nem is csúnya... (:
De nem is olyan szép *o*
De nem is olyan szép *o*
2012. augusztus 10. 00:35
|
|
Rihannyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 183031 offline
|
Nagyon jól döntöttek! Beyoncé tényleg gyönyörű smink NÉLKÜL is!
Nina Dobrev? Na ne röhögtess már... Kislány még ehhez... Mindenkinek más az ízlése, de attól még nem kell fikázni senkit sem.
2012. augusztus 11. 17:31
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Vicc ez a lista... jónéhányuknak semmi keresnivalója rajta, Madeleine Stowenak és Michelle Williamsnek különösen nincs.
Viszont pl. Jessica Albának, Odette Annablenek, Megan Foxnak, Catalina Otalvaronak vagy Elaine Aldennek nagyon is volna.
Persze mint tudjuk ezek szubjektív dolgok, így aztán mindenkinek megvan a maga top10-e...
Viszont pl. Jessica Albának, Odette Annablenek, Megan Foxnak, Catalina Otalvaronak vagy Elaine Aldennek nagyon is volna.
Persze mint tudjuk ezek szubjektív dolgok, így aztán mindenkinek megvan a maga top10-e...
2012. augusztus 28. 19:37
|
|
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline
|
gratula neki.. de szerintem ezt a listát még át lehetett volna nézni..
2012. augusztus 30. 17:47
|
|
Noniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 158595 offline
|
Szerintem nem rossz lista, nagyon örülök, hogy Lily a 4. lett! <3
D 23 évesen a világ negyedik legszebb nőjének lenni, azért nem kis dolog
Beyoncé pedig megérdemelte az 1, helyet (: De azért Lilynek örülök a legjobban
D<3
2012. december 15. 21:58
|
|
nyafatkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 189889 offline
|
őő most nem azért, de Kate Middleton?? Ha nem a herceg nője lenne senkit sem érdekelne. Szerintem nála vannak sokkal szebbek is, mint például Megan Fox. Amúgy meg 2tonna sminkkel mindenki szép.. Példa erre Katy Perry is.. Ez a lista eléggé el lett szúrva :/
2013. február 08. 22:39
|
|
b_evelinnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 192716 offline
|
Grat neki,nagyon szép nő,de nem ő a legszebb. Kate ttel kapcsolatban igazat adok nyafatnak.. És amúgy hol van Nina Dobrev? Vagy Megan Fox? Vagy még legalább öt nőt feltudnék sorolni..:/
2014. január 03. 18:30
|
Lilyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 217548 offline
|
Én egyedül Nicole Scherzingert hiányolom innen. Attól függetlenül szerintem rendbe van. És szerintem nagyon jó helyen van Lily Collins is, főleg, hogy még csak 24 éves...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: