Beyoncét választották a világ legszebb nőjének
2012. április 26. 18:23
Én inkább azt a címet adtam volna a szavazásnak, hogy "A világ legszebb ismert nője!" mivelhogy senki nem tudja elővarázsolni a világ legszebb nőjét.Szerintem Beyonce gyönyörű nő, de ugyebár a szépség relatív.
2012. április 26. 18:58
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
szép, de azért a világ legszebbjének nem mondanám!! ez a cím is elég hülyeség, hogy 'a világ legszebb nője'!! biztos van kint a nagyvilágban szebb nő!! a címen lehetne változtatni!!
2012. április 26. 19:13
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Annyira látszik, hogy a szépség relatív. Nekem például semmi gyönyörű nincsen CT-ben, sőt, nem is találom túl szépnek, és Katalint sem ide sorolnám a kóros soványságával.
2012. április 26. 19:24
Szerintem Beyoncé tényleg gyönyörűségesen szép, de azért vannak nála szebbek is.
Mindenestre grat neki, megérdemelte.
2012. április 26. 19:50
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
szerintem is ő a legszebb nő a világon
2012. április 26. 20:06
oh, ez sem véletlen!
Beyonce gyönyörű, meg érdemli ezt a címet!
2012. április 26. 21:08
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
azért ám.!! ♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: