A The Vampire Diaries szívtiprója Ryan Seacrest műsorában vendégeskedett, és lelkesedve hangoztatta, hogy régen volt már egyedülálló nőfaló.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder már nem tagad
2012. április 25. 12:45
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Örülök, hogy együtt vannak.Szép pár.
Sok boldogságot nekik!
2012. április 25. 12:47
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
botond96
Úgy tudom ,hogy júniusba vagy szeptemberben.
Úgy tudom ,hogy júniusba vagy szeptemberben.
2012. április 25. 12:48
|
|
SzanduSs98▲ |
|
Azért kár, hogy egyik Salvatore tesótól búcsúzunk. Remélem nem Damon lesz az.
2012. április 25. 12:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
aranyos párnak tartom őket,én örülök neki,h együtt vannak
szerintem tényleg szeretik egymást,és nem csak a média miatt járnak.én legalábbis így érzem
viszont nagyon nagyon remélem,h nem Damon lesz az,aki búcsúzik egy időre.lehet bután hangzik,de ha ő nem lenne benne a sorozatban,nem lenne akkora kedvem egy-egy rész megnézéséhez.imádom Ian-t,miatta kezdtem el nézni a Vámpírnaplókat.talán ezért is szeretem annyira a sorozatot.én továbbra is a Team Delena tábort erősítem,reménykedem benne,h Elena őt fogja választani.
viszont nagyon nagyon remélem,h nem Damon lesz az,aki búcsúzik egy időre.lehet bután hangzik,de ha ő nem lenne benne a sorozatban,nem lenne akkora kedvem egy-egy rész megnézéséhez.imádom Ian-t,miatta kezdtem el nézni a Vámpírnaplókat.talán ezért is szeretem annyira a sorozatot.én továbbra is a Team Delena tábort erősítem,reménykedem benne,h Elena őt fogja választani.
2012. április 25. 13:41
|
|
pöttyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 171920 offline
|
annyira édeeeeeeeesek istenem:)) nagyon örülök nekik:)
TVD-ben meg nem tudok dönteni hogy melyik testvért kellene választania:/ valahogy úgy vagyok vele hogy egyik se menjen el mert úgy már nem lenne az igazi:/ mind2 karakternek van egy olyan kisugárzása,szeélysége ami nélkül szerintem unalmas lenne a sorozat vagy nem is unalmas de teljesen más:/ mind2en kiismerhetetlenek:) és ez nagyon tetszik:P szóval maradjon mind2!!!!
:$
2012. április 25. 14:02
Nagyon aranyosak együtt, vagyis ha hivatalosan is bejelentik.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: