Starity

Kétséges a 2012-es LOL remake megjelenése

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 23. 18:32 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.04.23. 18:23)
Az egy dolog, de engem az szomorít el hogy a nyomorult amerikaiak mindenre rápakolják a mancsukat ami külföldön nagy sikert aratott. Csak persze annyi eszük van, hogy nem gondolkodnak el azon, hogy ami Európában az európai ember számára élvezhető és tetszetős alkotás, azt hiába csinálják meg 'amcsisan' ha az amcsik meg túl sötétek, és semmit nem tudnak értékelni dry.gif Mert hát az USA-ban nincs film/sorozat eme tényezők nélül: szex, vetkőzés, meleg szál. Ha ezek kimaradnak, akkor nem film a film számukra. De ha benne is van legalább egy, akkor is a történet túl magas nekik. A LOL engem nem igazán izgat, a Millennium miatt vagyok még mindig fölháborodva unsure.gif

Remekül felvázoltad a helyzetet, néha tényleg elég gyökerek. rohog.gif Engem csak az vígasztal, hogy egyszer elfogy a remakelhető filmek listája és akkor végre remakelhetik a saját baromságaikat. biggrin.gif
Nekem ennek a filmnek a története is kissé szembetűnő, egy szerelmi történet abban a korban, amiben az ember nem kéeps elszakadni a telefonjától. Hú, de nagyon kreatív. _nevet.gif Nagyon amcsis lett, elég belenézni a trailerbe. A jelenetek és beállítások is ugyanazok, mint az eredeti filmben, a promó képek szintén ugyanúgy néznek ki, mint a 2008-as filmnél, csak mások a szereplők és az ágy másik oldalán fekszenek meg hasonló baromságok. rohog.gif
Valóban túl sötétek ahhoz, hogy értékeljék a jót, erről már tanúbizonyságot tettek, nem is egyszer. Így jártak. Ezer meg ezeregy film jár úgy, hogy nem jelenik meg moziban, nekünk is (neked és nekem is) éveket kell várni a jó svéd filmekre és láss csodát, mi is túléljük. rolleyes.gif

A Millenniumról pedig csak annyit, hogy sorozatot is akartak belőle készíteni de a Sony rászólt a csatornára hogy kasza emberek vagy rosszul jártok. biggrin.gif Az amcsi Millennium pedig bukott Amerikában (is), mindenidők egyik legjobban bukott filmje lett, pénzügyileg és Fincher sem forgatja a második részt. Szóval ennyit erről. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. április 23. 18:53 #22
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Sztem attól függetlenül simán kiadhatnák, ha egyszer megcsinálták a kiadása már nem egy akkora összeg....:/
2012. április 23. 19:06 #23
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Én kíváncsi vagyok a filmre..
2012. április 23. 19:12 #24
Shelby
Shelby
új tag

Státuszin the spotlight
Hozzászólás: 84
Azonosító: 152433
Engem speciál hihetetlenül érdekel!!
2012. április 23. 19:20 #25
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Én nagyon kíváncsi vagyok a filmre, és eléggé feldühített hogy a magyar megjelenést leszedték az IMDB-ről -.-"
2012. április 23. 19:22 #26
- törölt felhasználó -    
D*göljenek meg. grrr.gif Bezzeg szalonna filmjei... omg.gif Persze,arra van a kereslet,a bénaságra. dry.gif
2012. április 23. 19:27 #27
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Ezen a cikken nagyot nevettem. Már olvastam Twitteren is a hírt. Szerintem nagyon gáz és szánalmas ahogy májli menti magát a bukástól. Legalább annyi lehetne benne hogy felvállalja a filmet még akkor is, ha bukásra van ítélve. Úgyis annyi pénze van már, ez már csak emberi hozzáállás kérdése.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. április 23. 19:39 #28
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
én kíváncsi vagyok a filmre, és meg is nézném.
2012. április 23. 19:52 #29
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
hát akkor lol, na
2012. április 23. 19:53 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.23. 18:32)
Remekül felvázoltad a helyzetet, néha tényleg elég gyökerek.  rohog.gif Engem csak az vígasztal, hogy egyszer elfogy a remakelhető filmek listája és akkor végre remakelhetik a saját baromságaikat.  biggrin.gif 
Nekem ennek a filmnek a története is kissé szembetűnő, egy szerelmi történet abban a korban, amiben az ember nem kéeps elszakadni a telefonjától. Hú, de nagyon kreatív.  _nevet.gif Nagyon amcsis lett, elég belenézni a trailerbe. A jelenetek és beállítások is ugyanazok, mint az eredeti filmben, a promó képek szintén ugyanúgy néznek ki, mint a 2008-as filmnél, csak mások a szereplők és az ágy másik oldalán fekszenek meg hasonló baromságok.  rohog.gif 
Valóban túl sötétek ahhoz, hogy értékeljék a jót, erről már tanúbizonyságot tettek, nem is egyszer. Így jártak. Ezer meg ezeregy film jár úgy, hogy nem jelenik meg moziban, nekünk is (neked és nekem is) éveket kell várni a jó svéd filmekre és láss csodát, mi is túléljük.  rolleyes.gif 
A Millenniumról pedig csak annyit, hogy sorozatot is akartak belőle készíteni de a Sony rászólt a csatornára hogy kasza emberek vagy rosszul jártok.  biggrin.gif Az amcsi Millennium pedig bukott Amerikában (is), mindenidők egyik legjobban bukott filmje lett, pénzügyileg és Fincher sem forgatja a második részt. Szóval ennyit erről.  mellow.gif

Igen? w00t.gif Hoppácska pompom.gif De akkor ezek szerint nem rendezőváltás lesz, hanem kasza? biggrin.gif Hohoho, made my day happy.gif

Idézet (Miley-fan09 @ 2012.04.23. 19:22)
D*göljenek meg. grrr.gif Bezzeg szalonna filmjei... omg.gif Persze,arra van a kereslet,a bénaságra. dry.gif

Tudtommal Selenának hívják, ezentúl vagy ez a neve vagy semmi, repült már nem egy tag önkényes teljes átnevezgetések miatt...
Egyébkét meg nem Selenától meg Miley-tól függ hogy a fejesek mit mondanak rá. És ha már Miley, lehetett volna benne annyi gerinc hogy nem otthon filmezget meg kutyázik, hanem elmegy promózni. Vagy a másik opció, hogy nem vállalja a forgatást pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. április 23. 19:57 #31
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.04.23. 19:53)
Igen? w00t.gif Hoppácska pompom.gif De akkor ezek szerint nem rendezőváltás lesz, hanem kasza? biggrin.gif Hohoho, made my day happy.gif

A projekt egyelőre sehol sincs. A Sony szerződtette a színészeket a következő filmre, a stáb is ugyanaz, de rendező még nincs és nem is tolakodnak, hogy Fincher helyébe lépjenek szóval nem lehet tudni.
2012. április 23. 20:15 #32
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Helyes! Az előzetes alapján eléggé ocsmánynak tűnik a film.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 23. 20:26 #33
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Azért mileytől se szép dolog hogy nem csinál semmit se a filmért...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. április 23. 20:29 #34
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
Idézet (Cynthia @ 2012.04.23. 19:53)
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.04.23. 19:22) 
D*göljenek meg.  Bezzeg szalonna filmjei...  Persze,arra van a kereslet,a bénaságra. 
--
Tudtommal Selenának hívják, ezentúl vagy ez a neve vagy semmi, repült már nem egy tag önkényes teljes átnevezgetések miatt... 

sziréna , szalonka , szelénke, ez mind jobb mint a neve laugh.gif
csak becézgetve van, nem sértegetve
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
2012. április 23. 20:42 #35
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
már megjelenése előtt bebukott? biggrin.gif
hát ez..
LOL
2012. április 23. 20:54 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (completely @ 2012.04.23. 20:29)
sziréna , szalonka , szelénke, ez mind jobb mint a neve  laugh.gif

Ezt el is hinném ha nem olyan írná folyton így, aki rühelli. Nyilván nektek se esne jól egy ilyen "becenév". Szóval kéretik mellőzni cool.gif
2012. április 23. 20:59 #37
misssha
misssha
Miley pedig megint bemutatkozott... ha már elvállalta a szerepet, miez már hogy a promóciót nem vállalja? én nem röhögtem rajta, ugyanis ez egyenesen szánalmas.
Lehet ő csak ilyen Hannah Montana sikerű filmekre pályázik... és akkor ő mennyivel jobb mint "szalonna"? semmivel. Selena legalább színésznő cimkével egy évben csinál minimum egy filmet. Mileynak eddig mennyi filmje van úgy alapból? 3? (ezzel együtt) pedig régebben benne van mint Selena, Selenának mégis 7 filmje van (a spring breakerst már befejezték, bár igazából 8 mert nemsokára forgatják az egyik új filmjét)
tehát lehet hogy éneklés terén Miley jobb, de színészkedésnél szerintem Selena jóval lekörözi..
amúgymeg Miley ennél képmutatóbb már csak akkor lehetne ha tényleg bemutatnák és akkor hirtelen eszébe jutna, hogy ja, ő ennek a filmnek a főszereplője. de nem, ő inkább nem vállalja föl, mert már most bukásra van ítélve.. szép vagy Miley, már csak egy gerincet kell szerezned... innen is látszik hogy a pénz miatt csinálja
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 23. 21:01 #38
Maja Cyrus
Maja Cyrus

StátuszLove...Love....Love....Love....Love... YOU :D
Hozzászólás: 791
Azonosító: 142296
ugyan már... kezdjük azzal hogy asszem spanyolban.. mind1 valahol külföldön már bemutatták mozikban.. és sikeres volt... am. meg vagy csúnyán átírták a cikket, vagy rossz infókkal állt elő a cikk író.. de volt benne pár irónia ami eléggé sértő...
2012. április 23. 21:03 #39
misssha
misssha
Idézet (completely @ 2012.04.23. 20:29)
sziréna , szalonka , szelénke, ez mind jobb mint a neve  laugh.gif

ha már ironizálni akarsz akkor csináld hihetőbben thumbsup.gif
biztos jót mulattok hogy szalonna szirénke meg minden hülyeség, de ez már inkább gyerekes, én legalábbis utóljára oviban gúnyolódtam így rolleyes.gif de inkább nocomment.
2012. április 23. 21:06 #40
- törölt felhasználó -    
Ez a cikk teljesen félrevezető!! Nem Miley nem akarja promotálni, hanem a LIONSGATE, mivelhogy ők fontosabbnak tartják most a The Hunger Gamest, mint ezt, és amúgy is májusban meg fog jelenni a mozikban, később pedig DVD-n is ki fogják adni... és Miley nem mondta, hogy nem promotálná, és ha azt is mondta volna, attól még a többiek csinálhatnák...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok