Idézet (Cynthia @ 2012.04.23. 18:23)
Az egy dolog, de engem az szomorít el hogy a nyomorult amerikaiak mindenre rápakolják a mancsukat ami külföldön nagy sikert aratott. Csak persze annyi eszük van, hogy nem gondolkodnak el azon, hogy ami Európában az európai ember számára élvezhető és tetszetős alkotás, azt hiába csinálják meg 'amcsisan' ha az amcsik meg túl sötétek, és semmit nem tudnak értékelni
Mert hát az USA-ban nincs film/sorozat eme tényezők nélül: szex, vetkőzés, meleg szál. Ha ezek kimaradnak, akkor nem film a film számukra. De ha benne is van legalább egy, akkor is a történet túl magas nekik. A LOL engem nem igazán izgat, a Millennium miatt vagyok még mindig fölháborodva 
Remekül felvázoltad a helyzetet, néha tényleg elég gyökerek.
Nekem ennek a filmnek a története is kissé szembetűnő, egy szerelmi történet abban a korban, amiben az ember nem kéeps elszakadni a telefonjától. Hú, de nagyon kreatív.
Valóban túl sötétek ahhoz, hogy értékeljék a jót, erről már tanúbizonyságot tettek, nem is egyszer. Így jártak. Ezer meg ezeregy film jár úgy, hogy nem jelenik meg moziban, nekünk is (neked és nekem is) éveket kell várni a jó svéd filmekre és láss csodát, mi is túléljük.
A Millenniumról pedig csak annyit, hogy sorozatot is akartak belőle készíteni de a Sony rászólt a csatornára hogy kasza emberek vagy rosszul jártok.

1 felhasználónak tetszik: