Az LA Times értesülései szerint a nagy sikerű, 2008-as francia film, a LOL remake verzióját még be sem mutatták a mozikban, de már most nem érdeklődik iránta a filmgyártó sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kétséges a 2012-es LOL remake megjelenése
2012. április 23. 18:03
Idézet
ügynökén keresztül üzente, hogy elfoglalt – Twitter-oldalán olvasható, hogy a Szökés című sorozatot nézi állandóan, és a kutyáját sétáltatja.
Ez kész..
2012. április 23. 18:07
Azért sajnálom hogy nem jött össze
Mégiscsak sok meló van benne.
2012. április 23. 18:09
Nem tud meghatni túlzottan, Miley Cyrus számomra irritáló figura, így valószínűleg se moziba, se DVD-n (letöltve) nem fogom megnézni
Egyébként a Män som hatar kvinnor jutott eszembe, sajnálom hogy a nyomorult amerikai verzióval nem tették azt mint a LOL-lal...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 23. 18:09
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezért nem vesz részt Miley Cyrus a reklámozásba mert,hogy ő a "Szökés című sorozatot nézi meg a kutyáját sétáltatja." biztos már sok pénze lehet,hogy csak így vissza utasítja ezt az egészet...!!! <_>
2012. április 23. 18:11
Jelenleg az IMDB-n 1,7/10-re értékelik, és a bottom 100 15. helyén van, szóval nem lehet véletlen.
2012. április 23. 18:13
Ne már..
pedig annyira kíváncsi lettem volna rá.. ám ha mégis leadnák majd egyből elmennék a moziba
Ám Miley nézi a Szökés c. sorozatot.. nem is tudtam
Nagyoon nagyon sajnálom hogy nem tudják levetíteni.. :/:/
2012. április 23. 18:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.04.23. 18:09)
Nem tud meghatni túlzottan, Miley Cyrus számomra irritáló figura, így valószínűleg se moziba, se DVD-n (letöltve) nem fogom megnézni
Egyébként a Män som hatar kvinnor jutott eszembe, sajnálom hogy a nyomorult amerikai verzióval nem tették azt mint a LOL-lal...
Én azért beletekertem volna, hogy lássam a különbséget ?? a két film között. Ekkora szívást
2012. április 23. 18:17
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, remélem, azért majd meggondolják magukat...
2012. április 23. 18:23
Idézet (ophely88 @ 2012.04.23. 18:15)
Én azért beletekertem volna, hogy lássam a különbséget ?? a két film között. Ekkora szívást
, 2 ilyen nagy név mellett ez kitolás a rendezővel, aki szerintem jó de azt hiszem most megtanulta a leckét. 
Az egy dolog, de engem az szomorít el hogy a nyomorult amerikaiak mindenre rápakolják a mancsukat ami külföldön nagy sikert aratott. Csak persze annyi eszük van, hogy nem gondolkodnak el azon, hogy ami Európában az európai ember számára élvezhető és tetszetős alkotás, azt hiába csinálják meg 'amcsisan' ha az amcsik meg túl sötétek, és semmit nem tudnak értékelni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.