Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.24. 13:24)
…naugye, hogy mások mondják, hogy mit gondolj
Ééés tudtam, hogy a mondatom másik végét levágod. Az is ott volt ám, hogy én nem ennek hatására hívom a Pop Királyának MICHAELT.
…
Idézet
a popularis szó rövidített alakja a pop
tehát a pop nem azt jelenti, hogy jackó táncol a színpadon, hanem, hogy valami népszerű. Jackónak is sok rajongója van, tehát népszerű, de sok más zenei előadó rajongói is elmondhatják ugyanezt, ezért nehogy zsebretegyétek már magatoknak ezt a jelzőt…

Még a Starity is azt tanítja, hogy a Pop egy zenei stílus. Amikor kitöltöd az Alapadatokat a profil beálíltásoknál, akkor van egy olyan részleg, hogy írd le a kedvenc zenei stílusod (pl: pop, rap,...meg még nem tudom mik vannak ott). Köss bele a főszerkesztőbe is emiatt, hogy nincs külön Pop zene. Kérlek.
Idézet
…itt nem az a probléma, hogy a ti izlésetek nem egyezik az enyémmel, hanem az, hogy a fogalmakat önkényesen értelmezitek

De miért neked adjunk igazat, hogy Elvis a király? Nekünk Michael, neked Elvis. (ÉS NEM A MÉDIA HATÁSÁRA, MIELŐTT ÚJRA EZZEL JÖNNÉL.) Vannak olyan emberek, akiknek a média tanítja ezt, de nekem, meg még szerintem janet7-nek se, az tanítja, hanem a magunk kis esze vitt rá arra, hogy Michaelt annyira szeressük, és tiszteljük, hogy királyként emlegessünk. Honnan tudod, hogy mi mennyire ismerjük a karrierjét?
Te meg hallgasd sokat Elvist, és szeresd őt, de ne állítsd be tényként senkinek, hogy ő a király.
(Jézusom, már nevetséges, hogy ezen veszekszem.)