Michael Jackson újra a színpadon
2012. április 23. 19:12
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Biztos érdekes lehet...
2012. április 23. 19:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát nem is tudom... nem hangzik valami jól... :/
2012. április 23. 20:28
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Beliyah @ 2012.04.23. 18:48)
Északi Lovag: Michael a Pop Zene királya. Nekem legalábbis. 
…attól, hogy a médiákból ezt kapod, ahol a történelemhamisítás napi rutin, még nem válik igazzá
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 18:50)
1. Különböző országoknak különböző királyaik vannak/voltak. Tehát nem csak egy van.
2. Két teljesen különböző zenei stílusról beszélünk, tehát a maga műfajában mindkettő lehet "király".
3. Te tényként leírod, de miért tény? Ki mondja meg? Michaelt a pop királyként emlegetik, Elvist pedig máshogyan.
4. Attól mert kis betűvel, fonetikusan írod a gúnynevét, még nem lesz kisebb ember.
2. Két teljesen különböző zenei stílusról beszélünk, tehát a maga műfajában mindkettő lehet "király".
3. Te tényként leírod, de miért tény? Ki mondja meg? Michaelt a pop királyként emlegetik, Elvist pedig máshogyan.
4. Attól mert kis betűvel, fonetikusan írod a gúnynevét, még nem lesz kisebb ember.
…ha már megszámoztad…
az első: a popkultúrában viszont csak egy van, és az nem jakó
a második: a pop az nem stílus, már bocsessz, valami legfeljebb popá tud válni, de semmi sem születik popnak
a harmadik: Elvist „máshogy”, és mégis hogy? ne törd a fejed. Megmondom: Királynak.
a negyedik: …viszont nagyobb se
2012. április 23. 20:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.23. 20:28)
…attól, hogy a médiákból ezt kapod, ahol a történelemhamisítás napi rutin, még nem válik igazzá
…ha már megszámoztad…
a második: a pop az nem stílus, már bocsessz, valami legfeljebb popá tud válni, de semmi sem születik popnak
a harmadik: Elvist „máshogy”, és mégis hogy? ne törd a fejed. Megmondom: Királynak.
…ha már megszámoztad…
1. Még mindig nem tudom mire alapozod. Mert te így gondolod? Jájj...
2. A pop az egy zenei stílus, nem csak a popularitást jelenti, akárhogy magyarázod.
3. A rock királyának? Például. Michael ugyanúgy hívják "királynak", mint Elvist. Tehát miért jelented ki tényként, hogy Elvis az IGAZI király?
4. Ez már tipikus üres, jól hangzó kötözködés. Ki mondta, hogy nagyobb lesz? Az csak téged minősít, hogy azzal akarod lekicsinyleni, hogy így írod a nevét...
2012. április 23. 20:58
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 20:40)
1. Még mindig nem tudom mire alapozod. Mert te így gondolod? Jájj...
2. A pop az egy zenei stílus, nem csak a popularitást jelenti, akárhogy magyarázod.
3. A rock királyának? Például. Michael ugyanúgy hívják "királynak", mint Elvist. Tehát miért jelented ki tényként, hogy Elvis az IGAZI király?
4. Ez már tipikus üres, jól hangzó kötözködés. Ki mondta, hogy nagyobb lesz? Az csak téged minősít, hogy azzal akarod lekicsinyleni, hogy így írod a nevét...
az első: …a saját kérdésed rád is igaz, mivel semmivel sem bizonyítod az állításod, mástol viszont elvárod, ha az kétségbe vonja a tiédet…
a második: …totál tévedésben vagy, fenntebb már leírtam miért
a harmadik: …mert nem műfajonként vagy azok alműfajaiként netán azok jelentéktelen ágaiként szokás királyokat avatni, ezért
a negyedik: …azt te állítottad, hogy ezzel lekicsinyítem, nem én
2012. április 23. 21:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.23. 20:58)
az első: …a saját kérdésed rád is igaz, mivel semmivel sem bizonyítod az állításod, mástol viszont elvárod, ha az kétségbe vonja a tiédet…
a harmadik: …mert nem műfajonként vagy azok alműfajaiként netán azok jelentéktelen ágaiként szokás királyokat avatni, ezért
1. Nem az én állításom vontad kétségbe, csak úgy szólok. Én csak azt nem értem, hogy miért kell TÉNYKÉNT leírni másokba belekötve, hogy hát bocsi, nem Michael a király, hanem Elvis. Én nem jelentettem ki tényként, hogy melyikőjük a király. Szerintem. De te igen. Nem bizonyítom, mivel nem is volt olyan állításom, hogy az egyikőjük is az egész zene királya lenne. Michaelt pop királynak hívják, Elvist pedig a rock királyának. Tarthatod Elvist az egész zene királyának, de nem joggal JAVÍTASZ ki másokat, ha nem ezt mondják, mert te max nem értesz egyet, de tényként nem jelentheted ki az álláspontodat.
2. Akkor gondolom a pop zene besorolás hibás. És mind az x milliárd ember, aki használja ezt a kifejezést, hülye. Tehát nem létezik pop zene. Jó tudni.
3. SZOKÁS? Akkor gondolom csak beképzeljük mi mindannyian, hogy Michael a pop királyaként SZOKTÁK emlegetni. És azt is, hogy Elvist a rock királyaként SZOKTÁK emlegetni. És azt is, hogy Aretha Franklint például a soul királynőjeként. Ugye? Tehát akkor csak egy király lehet: a zene királya. Aki pedig Elvis. És miért? Mert te úgy gondolod?
4. Gondolom pusztán véletlenségből írtad Elvis nevét nagybetűvel, a másik kettőét pedig kisbetűvel, Michaelét pedig fonetikusan, ráadásul a gúnynevét. Igen, nyilván így van.
Nem hinném, hogy ennek a vitának sok értelme lenne. Én mindössze azt kifogásolom, hogy te tényként jelented ki a saját véleményedet, és másokat az alapján javítassz ki, lekicsinylően. SZERINTED Elvis a zene királya. SZERINTEM Michael egy kiváló művész volt, akit a pop királya címen emlegetnek, nem egy, nem kettő, nem száz ember, hanem milliók. SZERINTEM Elvis egy kiváló művész volt, akit a rock királyaként emlegetnek. És valakik simán királyként. De tudtommal vélemények alapján nem szoktak hivatalos álláspontokat kreálni.
2012. április 23. 21:20
OFF
Ehem. Ha jól tudom, se Jacksont, se Elvist, se Zámbó Jimmyt nem koronázták hivatalosan királlyá, a rajongóik aggatták rájuk a címkét, szóval mindenki a saját preferenciája szerint hívja egyiket vagy másikat királynak.
ON
Nekem ezzel a hologramosdival az lenne a problémám, hogy inkább tűnik pénzszerző akciónak, semmint a rajongók kívánságának teljesítésének.
Ehem. Ha jól tudom, se Jacksont, se Elvist, se Zámbó Jimmyt nem koronázták hivatalosan királlyá, a rajongóik aggatták rájuk a címkét, szóval mindenki a saját preferenciája szerint hívja egyiket vagy másikat királynak.
ON
Nekem ezzel a hologramosdival az lenne a problémám, hogy inkább tűnik pénzszerző akciónak, semmint a rajongók kívánságának teljesítésének.
2012. április 23. 21:39
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 21:16)
1. Nem az én állításom vontad kétségbe, csak úgy szólok. Én csak azt nem értem, hogy miért kell TÉNYKÉNT leírni másokba belekötve, hogy hát bocsi, nem Michael a király, hanem Elvis. Én nem jelentettem ki tényként, hogy melyikőjük a király. Szerintem. De te igen. Nem bizonyítom, mivel nem is volt olyan állításom, hogy az egyikőjük is az egész zene királya lenne. Michaelt pop királynak hívják, Elvist pedig a rock királyának. Tarthatod Elvist az egész zene királyának, de nem joggal JAVÍTASSZ ki másokat, ha nem ezt mondják, mert te max nem érted egyet, de tényként nem jelentheted ki az álláspontodat.
2. Akkor gondolom a pop zene besorolás hibás. És mind az x milliárd ember, aki használja ezt a kifejezést, hülye. Tehát nem létezik pop zene. Jó tudni.
3. SZOKÁS? Akkor gondolom csak beképzeljük mi mindannyian, hogy Michael a pop királyaként SZOKTÁK emlegetni. És azt is, hogy Elvist a rock királyaként SZOKTÁK emlegetni. És azt is, hogy Aretha Franklint például a soul királynőjeként. Ugye? Tehát akkor csak egy király lehet: a zene királya. Aki pedig Elvis. És miért? Mert te úgy gondolod?
4. Gondolom pusztán véletlenségből írtad Elvis nevét nagybetűvel, a másik kettőét pedig kisbetűvel, Michaelét pedig fonetikusan, ráadásul a gúnynevét. Igen, nyilván így van.
Nem hinném, hogy ennek a vitának sok értelme lenne. Én mindössze azt kifogásolom, hogy te tényként jelented ki a saját véleményedet, és másokat az alapján javítassz ki, lekicsinylően. SZERINTED Elvis a zene királya. SZERINTEM Michael egy kiváló művész volt, akit a pop királya címen emlegetnek, nem egy, nem kettő, nem száz ember, hanem milliók. SZERINTEM Elvis egy kiváló művész volt, akit a rock királyaként emlegetnek. És valakik simán királyként. De tudtommal vélemények alapján nem szoktak hivatalos álláspontokat kreálni.
az első: …csak ismételni tudom, attól, hogy a marketing kampányban azt állítják, vagy mert szerinted ez szokás jog, attól még…
a második: …de tényleg csak azért, hogy tanuljál, egy Depeche Mode albumot is ugyan úgy megfogsz találni a Pop kategóriában a lemezpolcokon, mint egy bibert, akkor ez most azt bizonyítja, hogy a bíber és a Depeche Mode azonos műfajban utazik, gondolkodjál már el ezen egy picit…
a harmadik: …az imádataid tárgyából eredő kissebbségi komplexusaidért szerintem ne engem okolj, egyébként rock'n'roll-nak nevezik…
a negyedik: …és a mennyiség felülírja a minőséget?
2012. április 23. 21:51
csak egy király létezik és annak neve B. B. King! nahh erről ennyit!
2012. április 23. 21:56
|
janet7 |
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.23. 21:39)
az első: …csak ismételni tudom, attól, hogy a marketing kampányban azt állítják, vagy mert szerinted ez szokás jog, attól még…
a második: …de tényleg csak azért, hogy tanuljál, egy Depeche Mode albumot is ugyan úgy megfogsz találni a Pop kategóriában a lemezpolcokon, mint egy bibert, akkor ez most azt bizonyítja, hogy a bíber és a Depeche Mode azonos műfajban utazik, gondolkodjál már el ezen egy picit…
a harmadik: …az imádataid tárgyából eredő kissebbségi komplexusaidért szerintem ne engem okolj, egyébként rock'n'roll-nak nevezik…
…mert több millió légy nem tévedhet a szemétdombon…
…hmmm???
Jaa, hogy már személyeskedünk, meg kiforgatjuk egymás szavát? Nem gondoltam, hogy ide is el kell jutni.
1. Még mindig TE vagy az, aki tényként írta le, hogy Elvis király, pedig gondolom te sem megálmodtad, hanem bizony hallottad más emberektől. Én annyit írtam, hogy Michaelt így, Elvist pedig úgy emlegetik, amik viszont tények, mert nézz csak körbe, úgy emlegetik őket. Te írtad tényként azt, amit szintén a "marketing kampányban" illetve más rajongóktól hallassz. Tehát sajnos magadnak mondassz ellent.
2. Figyelj, ha bemásolod nekem, hogy mikor írtam azt, hogy nincsenek téves műfaji megnevezések, és minden, amit popnak hívnak, az pop, akkor esküszöm TE leszel a király.
3. Kisebbségi komplexus? Na ezt ugyan miből szűrted le. Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert sajnos nem vagyok elég megfelelő szinten ahoz, hogy megértsem a magasröptű pszihológiai elemzésed. A hármas pontodnak semmi köze nem volt az én hármas pontomhoz, ennyi a gond. Te a SZOKÁSSAL jöttél, hogy nem SZOKÁS műfajonként királyokat választani. Én írtam pár példát, amik bizony SZOKÁSOK, mert nem megálmodtam őket, nem is én találtam ki, hanem így SZOKÁS őket hívni.
4. Uram Isten...szókiforgatás mesterfokon. A millióval nem azt akartam mondani, hogy attól, mert sokan szeretnek/gondolnak valamit, az jó/igaz lesz, hanem azt, hogy nem egy ember találta ki, hogy MJ a pop, Elvis pedig a ROCK'N'ROLL (csak ha már ennyire nehéz érvelni, és ezt kell felhozni) királya. Gondolom (és ismét elmondom) te sem magadtól találtad ki, hanem hallottad valakitől. Valószínűleg nem csak egy embertől, mert egy ember révén aligha terjedhet el ez a kifejezés. Tehát ismét magadnak mondassz ellent, hiszen Elvisre is milliók mondják, hogy király, de ez még valóban nem teszi királlyá. Ahogy Michaelt sem. És én nem is mondtam, én csak azt mondtam, hogy így SZOKÁS hívni őket. Veled ellentétben, aki tényként jelentette ki, hogy Elvis a zene királya, de még mindig nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy miért is.
Köszönöm, én befejeztem. Forgasd ki a szavaimat továbbra is, végülis az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, ha tévedtél.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2012. április 23. 22:04
|
janet7 |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.23. 22:03)
mondom B.B.King! a vitát lezárom!
jajj Istenem!
jajj Istenem!
DEHÁT TE IS TÉNYKÉNT ÍROD LE, MIKÖZBEN NEM IS...
Na jó, ilyet nem játszunk
gonzales7
2012. április 23. 22:11
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 22:04)
DEHÁT TE IS TÉNYKÉNT ÍROD LE, MIKÖZBEN NEM IS...

neem nem igaz! őt sem nem kikiáltották sem nem megválasztották és nem én találtam ki ő egyszerűen King-ként született!így van anyakönyvezve
ez van sajnos!B.B.King a király!
oszt ezt nem tudjátok megmagyarázni még a lovaggal együtt sem!
na jó van maradjatok magatoknak én ehhez kicsi vagyok!
2012. április 23. 22:14
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 21:56)
Jaa, hogy már személyeskedünk, meg kiforgatjuk egymás szavát? Nem gondoltam, hogy ide is el kell jutni.
1. Még mindig TE vagy az, aki tényként írta le, hogy Elvis király, pedig gondolom te sem megálmodtad, hanem bizony hallottad más emberektől. Én annyit írtam, hogy Michaelt így, Elvist pedig úgy emlegetik, amik viszont tények, mert nézz csak körbe, úgy emlegetik őket. Te írtad tényként azt, amit szintén a "marketing kampányban" illetve más rajongóktól hallassz. Tehát sajnos magadnak mondassz ellent.
2. Figyelj, ha bemásolod nekem, hogy mikor írtam azt, hogy nincsenek téves műfaji megnevezések, és minden, amit popnak hívnak, az pop, akkor esküszöm TE leszel a király.
Én annyit írtam, hogy igenis létezik pop zene, ezt nálad kissé jobban hozzáértő emberek is megmondják, és megnevezik.
3. Kisebbségi komplexus? Na ezt ugyan miből szűrted le. Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert sajnos nem vagyok elég megfelelő szinten ahoz, hogy megértsem a magasröptű pszihológiai elemzésed. A hármas pontodnak semmi köze nem volt az én hármas pontomnak, ennyi a gond. Te a SZOKÁSSAL jöttél, hogy nem SZOKÁS műfajonként királyokat választani. Én írtam pár példát, amik bizony SZOKÁSOK, mert nem megálmodtam őket, nem is én találtam ki, hanem így SZOKÁS őket hívni.
4. Uram Isten...szókiforgatás mesterfokon. A millióval nem azt akartam mondani, hogy attól, mert sokan szeretnek/gondolnak valamit, az jó/igaz lesz, hanem azt, hogy nem egy ember találta ki, hogy MJ a pop, Elvis pedig a ROCK'N'ROLL (csak ha már ennyire nehéz érvelni, és ezt kell felhozni) királya. Gondolom (és ismét elmondom) te sem magadtól találtad ki, hanem hallottad valakitől. Valószínűleg nem csak egy embertől, mert egy ember révén aligha terjedhet el ez a kifejezés. Tehát ismét magadnak mondassz ellent, hiszen Elvisre is milliók mondják, hogy király, de ez még valóban nem teszi királlyá. Ahogy Michaelt sem. És én nem is mondtam, én csak azt mondtam, hogy így SZOKÁS hívni őket. Veled ellentétben, aki tényként jelentette ki, hogy Elvis a zene királya, de még mindig nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy miért is.
Köszönöm, én befejeztem. Forgasd ki a szavaimat továbbra is, végülis az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, ha tévedtél.
3. Kisebbségi komplexus? Na ezt ugyan miből szűrted le. Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert sajnos nem vagyok elég megfelelő szinten ahoz, hogy megértsem a magasröptű pszihológiai elemzésed. A hármas pontodnak semmi köze nem volt az én hármas pontomnak, ennyi a gond. Te a SZOKÁSSAL jöttél, hogy nem SZOKÁS műfajonként királyokat választani. Én írtam pár példát, amik bizony SZOKÁSOK, mert nem megálmodtam őket, nem is én találtam ki, hanem így SZOKÁS őket hívni.
…na erről most az jutott az eszembe amikor Kevin Smith legendás filmjében a nyálas TLOTR fanok lelkendeznek a király visszatér kapcsán mire megszólal Randal: …na álljunk meg egy pillanatra. Visszatérés csak egy volt, és az a Jedi-é!
…egyébként vicces ahogy leírod nekem a négyesben a Rock'n'Roll-t, miközben pont előtted írtam a hármasban
…viszont úgy tűnik nem én vagyok az, aki nem tudja elfogadni, ha valaki tőled eltérően nem tartja jakót királynak
2012. április 23. 22:22
|
janet7 |
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.23. 22:14)
…na erről most az jutott az eszembe amikor Kevin Smith legendás filmjében a nyálas TLOTR fanok lelkendeznek a király visszatér kapcsán mire megszólal Randal: …na álljunk meg egy pillanatra. Visszatérés csak egy volt, és az a Jedi-é!
…persze most én játszom Randal-t
…egyébként vicces ahogy leírod nekem a négyesben a Rock'n'Roll-t, miközben pont előtted írtam a hármasban
…viszont úgy tűnik nem én vagyok az, aki nem tudja elfogadni, ha valaki tőled eltérően nem tartja jakót királynak
Nem, akkor sem bírom ki.
Tényleg azon kell lovagolni, hogy melyik pontban írtam? Nem a tartalom a lényeg? Főleg úgy, hogy te rendszeresen másról beszéltél ugyanabban a pontban.
Azért írtam a négyesbe, TALÁN, mert ott beszéltem arról (sokadjára), hogy kit tartanak minek a királyának, és mivel oly kedvesen kijavítottál előtte, nem írhattam Elvishez rockot. Érted?
Megint az a gond, hogy kettőnk közül nem én írtam tényként a saját álláspontomat. De még véleményként sem, mert végig SZOKÁSként emlegettem. Tehát engem olyan szinten nem érdekel, hogy te kit tartassz királynak, azzal viszont bajom van, hogyha valaki Michaelt pop királynak meri hívni (és nem én voltam, az a poén), akkor te kijavítod, mintha magától értetődő lenne, hogy Elvis a király. Ő a király NEKED. Másnak meg más. Vége.
raspberry
2012. április 23. 22:29
jjaaj kár hogy nincsenek fórum találkozók ennek az oldalnak!
amikor valakik így egymásnak esnek a fórumon, személyes találkozásokkor mindig a legmulatságosabb helyzetek alakulnak ki!
vagy éppen nem bunyó egyből!
azt szerettem mindig a fórum talikon hogy ment a találgatás hogy ki kicsoda lehet!
ment a para rendesen!
amikor valakik így egymásnak esnek a fórumon, személyes találkozásokkor mindig a legmulatságosabb helyzetek alakulnak ki!
azt szerettem mindig a fórum talikon hogy ment a találgatás hogy ki kicsoda lehet!
2012. április 23. 22:36
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 21:56)
…ezen a rugalmas gondolatmeneted alapján akkor fogad el azt is, hogy vannak téves királyá avatások
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 18:50)
…egyébként itt írtad, és majd későbbiekben töbször is megismételted, hogy jakó a pop, Elvis a rock, ekkor javítottalak rock'n'roll-ra, dereng már
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 22:22)
Megint az a gond, hogy kettőnk közül nem én írtam tényként a saját álláspontomat. De még véleményként sem, mert végig SZOKÁSként emlegettem.
…én pedig erre írtam, hogy ez nem szokás jogon múlik, hogy ki király és ki nem
Idézet (janet7 @ 2012.04.23. 22:22)
Tehát engem olyan szinten nem érdekel, hogy te kit tartassz királynak, azzal viszont bajom van, hogyha valaki Michaelt pop királynak meri hívni (és nem én voltam, az a poén), akkor te kijavítod, mintha magától értetődő lenne, hogy Elvis a király. Ő a király NEKED. Másnak meg más. Vége.
…ezzel csak az az ici pici problema, hogy akkor miért csak az böki a szemed, ha valaki leírja: márpedig nem a jakó, meg nem a zámbó a király. megmondom: mert te is a pop királyának tartod, csak ezalatt a kis csörte alatt abból amit osztottam neked, elég sok logikai bukfencen kaptalak és ezért mostanra egy picit lejebb adtál belőle…
2012. április 23. 23:05
|
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.23. 22:11)
neem nem igaz! őt sem nem kikiáltották sem nem megválasztották és nem én találtam ki ő egyszerűen King-ként született!így van anyakönyvezve
és ez ki kezdhetetlen!ez van sajnos!B.B.King a király!
oszt ezt nem tudjátok megmagyarázni még a lovaggal együtt sem! :rohog:na jó van maradjatok magatoknak én ehhez kicsi vagyok! 
…ez alapján egyébként te is rosszul tudod, mert Paul King a király !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.