Idén lesz három éve, hogy a popkirály eltávozott az élők sorából, ám a rajongók újra megtekinthetik őt a színpadon – hologramként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson újra a színpadon
2012. április 23. 16:39
Az lenne a legnagyobb boldogság ha tényleg élne..
2012. április 23. 16:45
Igen. Valóban nem szerette, ha Jackonak hívják. Sokan nem tudják, hogy ez egyfajta gúnynév az ő esetében. A koncertnek pedig örülök, csakúgy, mint Tupac esetében. Inkább elmennék az ő CGI koncertjükre, (mert ők legalább tehetségesek voltak és volt művészi értéke, annak, amit ki akartak fejezni dalaikkal, zenéikkel) ... nem úgy, mint sok mai hús-vér sztár, akik hadilábon állnak az énekléssel, előadásmódjuk pedig dögunalom.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 23. 16:48
Kicsit ilyesztően hangzik ez a hologramos ügy... xD
2012. április 23. 16:54
A Jackson család szerintem csak a megapadt családi kincstárat akarja feltölteni...
2012. április 23. 16:55
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Szépen megcsinálták Tupacnál, nyilván Michaelnél is szépen meg fogják, de nekem akkor sem tetszik ez az egész dolog. Rossz érzést kelt bennem, egyszerűen nem az igazi és lehangoló. NEKEM.
(Azért ANNYIRA birkának lenni, hogy még az iLYesztően-t is lemásoljátok nem is egyszer...az már kicsit talán sok.)
(Azért ANNYIRA birkának lenni, hogy még az iLYesztően-t is lemásoljátok nem is egyszer...az már kicsit talán sok.)
2012. április 23. 16:56
|
|
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline
|
ez....fura.........nagyon fura,jah és NEM SZERETI SŐT UTÁLJA A JACKONAK HÍVJÁK!!!!!!!!!!!! és amúgy se lehet azt az érzést adni a rajóngóknak 1 hologrammal mint ha maga a pop király állna a színpadon...
janet7
2012. április 23. 17:00
|
|
csbiuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165594 offline
|
tényleg ezt hallva: Michael Jackson hologramként fog koncertezni, ez így ijesztő! és úgy se tudják hologrammal olyan jól előadni a dalokat, mint ha tényleg MJ énekelné!
2012. április 23. 17:19
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Én örülnék neki! Igaz költséges, de szerintem Jackson (és Tupac) is megérdemli ezt.
Ők legendák voltak/lesznek, igaz ez nem ugyanolyan, mintha valóban ők állnának színpadon, de méltó emlék! Inkább erre költsék a szervezők a pénzt, mint tehetségtelen új előadók fizetésére
ja egy kis gonoszkodás: Michael gyűlölte, ha Jacko-nak szólítják...
ja egy kis gonoszkodás: Michael gyűlölte, ha Jacko-nak szólítják...
2012. április 23. 18:03
Nem is tudom mit szóljak , ez nekem fura. Bárcsak itt lenne velünk az élők között.
2012. április 23. 18:12
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (mayaa. @ 2012.04.23. 16:38)
Idén lesz három éve, hogy a popkirály eltávozott az élők sorából, ám a rajongók újra megtekinthetik őt a színpadon – hologramként.
Idézet (BRADLEY COOPER4EVER @ 2012.04.23. 16:56)
ez..fura..nagyon fura,jah és NEM SZERETI SŐT UTÁLJA A JACKONAK HÍVJÁK!! és amúgy se lehet azt az érzést adni a rajóngóknak 1 hologrammal mint ha maga a pop király állna a színpadon...
Idézet (Pöttömke @ 2012.04.23. 17:45)
Sajnálom, hogy csak hologramként lehet jelen köztünk, és már lassan három éve hogy elhunyt. Ő Nekem még most is MJ a pop királya...
…tudtommal király csak egy van, és az nem dzsekó, és nem is zámbó, hanem Presley
ophely88
2012. április 23. 18:48
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
"kár hogy "kimúlt"..."
De gusztustalan vagy. Remélem majd téged is így emlegetnek... -.-
Ez hologram dolog elég ... durva. Tupacnál még nem szóltam. Mert egy alkalommal, egy személynél megcsinálni ezt, még nem olyan ijesztő, de mikor már teljes koncertet akarnak belőle csinálni, az már igen az. Michael-t nem tudja semmilyen technikai cucc pótolni.
Északi Lovag: Michael a Pop Zene királya. Nekem legalábbis.
De gusztustalan vagy. Remélem majd téged is így emlegetnek... -.-
Ez hologram dolog elég ... durva. Tupacnál még nem szóltam. Mert egy alkalommal, egy személynél megcsinálni ezt, még nem olyan ijesztő, de mikor már teljes koncertet akarnak belőle csinálni, az már igen az. Michael-t nem tudja semmilyen technikai cucc pótolni.
Északi Lovag: Michael a Pop Zene királya. Nekem legalábbis.
janet7
2012. április 23. 18:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.23. 18:12)
…tudtommal király csak egy van, és az nem dzsekó, és nem is zámbó, hanem Presley
…maradjunk ennyiben 
1. Különböző országoknak különböző királyaik vannak/voltak. Tehát nem csak egy van.
2. Két teljesen különböző zenei stílusról beszélünk, tehát a maga műfajában mindkettő lehet "király".
3. Te tényként leírod, de miért tény? Ki mondja meg? Michaelt a pop királyként emlegetik, Elvist pedig máshogyan.
4. Attól mert kis betűvel, fonetikusan írod a gúnynevét, még nem lesz kisebb ember.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.