Szalay Csongor és bandája tegnap megkezdte lemezbemutató turnéját, amelynek első állomása a Dürer kert volt. A buli fergetegesre sikerült,a banda nemcsak zenével, de az albumot, a Budapest Soft Core-t hirdető pólókkal, pengetőkkel és más ajándéktárgyakkal is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Grenma bemutatta új albumát
2012. április 23. 16:36
|
|
Lottinhavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 167741 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. április 23. 18:12
Imádom őket, örülök az új albumnak. Na meg persze jó lett volna ott lenni.
2012. április 23. 19:08
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem tetszik az új albumuk..
Grat nekik.
Grat nekik.
2012. április 23. 22:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon jó lett az új album. 
Imádom. ^^
Imádom. ^^
2012. április 25. 15:33
Egy újabb Grenmás cikk, nem gondoltam volna, hogy megélem ezt a napot! Mi már szervezkedtünk, hogy elmegyünk az egri koncertjükre, de sajnos elmarad.
Nembaj, egyszer már eljutottam, már ezért is földhöz verhetem a seggem.
Mindenesetre ettől még itthon full nyomatom a BPSC-t, elképesztő album lett, főleg a Kérdőjel, az valami elképesztően jó szám.
2012. április 25. 22:16
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
erről lemaradtam sajnos:( nembaj a majd legközelebb ott leszek
és eszméletlen lett az új album grat nekik!
2012. április 27. 19:23
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
már tudom fejből az összes számukat! és imádom őket!!!!!
2012. május 23. 16:38
Régen imádtam őket. Most sem utálom őket, csak már nem rajongok úgy értük...De a Néni című számukat 7 éves korom óta fújom xD
2012. július 14. 17:04
|
cerol98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 174227 offline
|
Imádom a Grenmát! Kétszer voltam a koncertjükön, és mind a kétszer kaptam valamit ingyen!! Először hat db kitűzőt, másodgyára pedig egy alá írt cd-t a Meg szűnt a jel-t. Csak a mostani koncertjükről maradtam le :'(
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.