Starity

Morena Baccarin - Allure Magazine - May 2012

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 23. 08:27 #1
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
wub.gif
5 felhasználónak tetszik: saii, Cinzina, otyg, ConfigKT, Eve87
2012. április 24. 19:40 #2
otyg
otyg
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
"Nem főzök meztelenül. Veszélyes." rohog.gif Lehet őt sok minden miatt szeretni, de eddig ritkán tűnt fel, hogy vicces. biggrin.gif Bár ezt a rövid hajat már biztos nem fogom megszokni, de ettől függetlenül még mindig kedvenc (és remélhetőleg a Homeland 2. évadjában több szerepet fog kapni) rolleyes.gif
Köszi Bosco! beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, saii
2012. április 24. 20:08 #3
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (otyg @ 2012.04.24. 19:40)
"Nem főzök meztelenül. Veszélyes."  rohog.gif Lehet őt sok minden miatt szeretni, de eddig ritkán tűnt fel, hogy vicces.  biggrin.gif  Bár ezt a rövid hajat már biztos nem fogom megszokni, de ettől függetlenül még mindig kedvenc (és remélhetőleg a Homeland 2. évadjában több szerepet fog kapni) rolleyes.gif 
Köszi Bosco!  beer.gif

Nagyon szívesen. beer.gif

De, ha jobban belegondolok, igaza is van, tényleg veszélyes meztelenül főzni. biggrin.gif

Ami a haját illeti, én is úgy vettem észre, amit Cinzina is írt többször is, hogy kezdi visszanöveszteni. Remélem tudatos, és tényleg ismét hosszú haja lesz. Őszintén bevallom, azon férfiak közé tartozom, akiknek a hosszú hajú nők a gyengéi. smileeee.gif

Homeland második évadjára én is kíváncsi vagyok. Szerintem az elsőben sem szorult háttérbe a karaktere. Habár a két főszereplő mellett nem könnyű érvényesülni. De igazából, ha jobban belegondolok, senki játékba nem tudok belekötni, mindegyik nagyon profi, és a történet is érdekes, talán emiatt is olyan jó a sorozat. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: otyg
2012. április 25. 09:03 #4
Joe Pineapples
Joe Pineapples
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 585
Csatolások: 0
Azonosító: 135956
Thank-You Kindly!! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok