Megérkezett Lana Del Rey legújabb videoklipje
2012. április 22. 13:54
Nem igazán ismerem, de tetszik a hangja szerintem egész jó énekesnő. A szám és nagyon tetszik, és szimpatikus énekesnő számomra.
2012. április 22. 14:02
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
nagyon tetszik a klip, na meg persze a szám is
2012. április 22. 14:25
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Vegas pontosan így vagyok én is Lanával
a klip tetszik, bár én nem láttam csak egy máik klipjét, úgyhogy nem tudok hasonlítgatni. A zene is jó és elismerem a dalszövegírói tehetségét is, de a hangja valami borzasztó! iszonyatosan idegesítő, ahogy húzza szavakat és monoton az egész. Várok mindig valami kitörést a zenében, de sosem jön...
A klip tényleg jó, de szerintem írjon inkább dalokat, mint ezt. bocsi
2012. április 22. 14:46
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Ez fantasztikus, na én az ilyen számai miatt imádom és tisztelem. Nekem ezek az egyedi stílusú klipjei is nagyon tetszenek
Meg így egyenes kiengedett hajjal egyszerűen gyönyörű
2012. április 22. 15:12
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Engem nem zavar, hogy megint ilyen klipet csinált, nem is tudom, montázsnak hívják az ilyet? Talán. Egyre jobban szeretem a hangját, a személyiségét, örülök, hogy MÁS, és nagyon szépnek is találom, egy igazi ikonnak. Interjúknál is az szűrődik le, hogy ő tényleg ilyen, nem megcsináltan elvont, hanem ez az ő világa. Emellett egy bájos, szimpatikus nő, aki remekül bánik a rajongóival.
A dal pedig szuper.
A dal pedig szuper.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 22. 15:33
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Nagyon jó lett a klip és a szám is.
Imádom Lanát,bár eleinte nem igazán tetszett a különleges hangja,de a Born To Die című számánál nagyon megszerettem.Azóta is ez az egyik kedvenc számom,de a többi is nagyon jó.Ő végre nem az a tipikus előre legyártott sztár,emiatt is szeretem ennyire.Ráadásul gyönyörű nő és természetes jelenség.
*.*
Imádom Lanát,bár eleinte nem igazán tetszett a különleges hangja,de a Born To Die című számánál nagyon megszerettem.Azóta is ez az egyik kedvenc számom,de a többi is nagyon jó.Ő végre nem az a tipikus előre legyártott sztár,emiatt is szeretem ennyire.Ráadásul gyönyörű nő és természetes jelenség.
2012. április 22. 15:43
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nagyon tetszik !!
2012. április 22. 16:59
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Kedvenc számom a lemezről! <3 Nekem tetszik a klip, jobb lett, mint a Video Games, de nálam eddig akkor is a Born to Die klipje a befutó. Viszont ezt a montázs témát mostmár hagyja, mert kezd kicsit unalmas lenni. De nekem nagyon tetszik a video!
2012. április 22. 17:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Nagyon tetszik
Eddig nem nagyon ismertem Lanat, de ez most megfogott, és a téma is jó...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.