Nicki Minaj: „Meg akartam ölni az apámat”
2012. április 22. 14:49
Értem én hogy függő volt, de azért még halál nem jár, max megpróbálni leszoktatni róla, vagy elmenni otthonról, amíg nem alszik, de azért ilyet nem kéne mondania (nyilvánosan)...
2012. április 22. 14:59
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Meg is látszik, hogy melyik ember volt normálisan megnevelve és melyik nem. Elhiszem, hogy elege van az apjából, de én személy szerint ezt annyira nem hangoztatnám, az egész világ előtt, akár milyen fájdalmat okoz neki ez az egész. És, ha meg is ölte volna megbánná, meg egy normális embernek van lelkiismerete és akkor sem tenne ilyet, ha ez lenne számára az egyetlen kiút
Persze szerencsére nem tudom átérezni a fájdalmát, de nem ez lenne a legjobb megoldás
Persze szerencsére nem tudom átérezni a fájdalmát, de nem ez lenne a legjobb megoldás
2012. április 22. 15:20
Íme a bizonyíték hogy nem normális. Épeszű ember nem nyilatkozik ilyeneket...
2012. április 22. 15:41
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Lehet, hogy én is olyan beteges vagyok, mint Nicki, vagy talán csak a rendkívül hasonló családi háttér miatt, de nem biztos, hogy őt kéne hibáztatni.
Nem azt, mondta, hogy kést szorított a torkának, hanem hogy azt kívánta bárcsak meghalna. Ez azért nem ugyanaz.
Nem azt, mondta, hogy kést szorított a torkának, hanem hogy azt kívánta bárcsak meghalna. Ez azért nem ugyanaz.
2012. április 22. 15:45
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ha az én apám is ilyen lenne(Hála Istennek nem ilyen)akkor én nem tárnám világ elé
2012. április 22. 15:51
azért ezt nem kellett volna mondani..elég hülye apja van:S
2012. április 22. 16:39
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Hát ez azért kicsit durva -.-""
2012. április 22. 16:44
Meg akarhatja ölni az apját úgy, ahogy szeretné, de szerintem nem kéne ezt világgá kürtölni. Lehet, hogy csak azért mondta ezt, mert úgy érezte, hogy most nem rá irányul a rivalda fény.
2012. április 22. 16:58
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Attól h alkohol-és drogfüggő volt,meg h agrasszív volt a családjával az apukája,attól még nem kell megölni -.-" és am is ezekről le lehet (ha nehezen is) szokni,de ha megölné az apját akk mi lenne jobb? Ő dutyiba kerülne és élete végéig (talán)bűntudata lenne!!Többet ésszel,mint erővel!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: