SP nem jutott volna tovább a Megasztárban
2012. április 22. 12:47
"Süllyedünk!!-mondta a színvonal,majd meghalt.."
Hova süllyed le az az ország...
2012. április 22. 12:47
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Pont lemaradtam róla ... : ooo
De a videó alapján azt kell hogy mondjam hogy ÚRISTEN.! SP régebben kedvencem volt, de valahogy kiábrándultam belőle. Most hatalmasat csalódtam benne így is. / :
De a videó alapján azt kell hogy mondjam hogy ÚRISTEN.! SP régebben kedvencem volt, de valahogy kiábrándultam belőle. Most hatalmasat csalódtam benne így is. / :
2012. április 22. 12:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Akkor meg abba kéne hagyni a nyekergést, mindenki legnagyobb örömére. A Megasz@r is ennyit tud ilyen moslékokat meghívni, gratula.
2012. április 22. 12:49
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Tényleg gyenge előadás volt, de azért sikerült kimagyaráznia magát, ha nem is akart semmire sem szabadkozni. Egyébként engem a produkciója alatt az új frizurája kötött le.
2012. április 22. 12:51
Hát...szépenszólva nem volt jó. Tényleg nem volt túl lelkes a közönség
Amúgy még szép h beismerte! A szépfiú probálja visszaszerezni a rajongóit az őszinteségével. Na jó, teljesen igaz a cikk!
2012. április 22. 12:59
Alapjáraton nem szeretem, de mentségére szóljon hogy legalább elismerte a hibáját, ami nagy dolog egy ilyen híres-neves előadótól
2012. április 22. 13:02
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
ja mint mindig LUUUZER!!!
2012. április 22. 13:04
de most őszintén kérdem én, hogy akkor miért nem playbackelt, ha tényleg kimerültnek érezte magát?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: